Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Balu972 #1047 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
Nálam megy rendesen hiba nélkül.
Én 3G hálózaton használom mindig, és nem merült jobban, mint a régivel.Hiába cserélték ki a telefont, ennek is ugyan olyan szar a wifije.
2 méterre van a router az ágyamtól, és minimum, és maximum között ugrál a jelerősség.
Ez volt az utolsó, hogy acer terméket vettem. Az acer notim is beadta a kulcsot pár hónap után -
Balu972
aktív tag
az aksit meg zabálja:
szinte hozzá se nyúltam egy óra alatt 13%-t fogyott -
Balu972
aktív tag
figyeljetek!
Én a gyári rom 2.0-s frissítést nem merem ajánlani senkinek.
Volt néhány apróság, ez rendben van, javíható, megszokható.
De ma ijesztően kezdett viselkedni a telefon:
- időről időre eldobja a sim kártyát
- lehet, hogy az előbbivel összefüggésben, egyszerre csak szól, hogy a system nem válaszol, force closed, igen vagy nem. -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Ha a Sygic_Mobile_Maps_10v.8.06 telepítése után "system files for mobile maps 10 are missing" hibaüzenetet kapok, akkor mit is kell(het) csináljak?
Ugyan ezt adja Sygic.9.771.7739 verziónál is.
Köszi,
B -
KoLa_2
csendes tag
válasz
Dare2Live #1007 üzenetére
Link nincs mivel szakirodalom nagyrészt jegyzetben van nekem papíralapon szóval bepötyögést nemúszom meg. Biztos neten is sokminden fennvan de ott kutakodni is kell utánna.Régen valóban többet fogyasztottak 3g-s eszközök, rf egység (kisebb térerő miatti teljesítmény növelés) és folyamatot vezérlő procik is többet ettek. Jelenleg is valamivel több 3g alatti fogysztás de főként hsdp aktív használata közben. GSM nél alig több, szinte jelentéktelen egy BT, vagy WIFIhez képest vagy GPS-hez képest.
-
Tomifromspac
tag
válasz
Balu972 #1036 üzenetére
Első körben változtasd meg a message hangot, ha a hang változik vele, akkor mégis csak üznetről van szó. Ha meg így van akkor túrd fel a g-mailed, hogy nincs e mégis olvasatlan üzenet, a telóból töröld az összes üzit és állítsd be, hogy csak egyszer sírjon ha olvasatlan üzeneted van.
-
Balu972
aktív tag
válasz
uselessgumi #1039 üzenetére
igen, de azt azért nem bánom
-
Balu972
aktív tag
válasz
uselessgumi #1037 üzenetére
az ilyen irányú lehetőségeimet a feleségem 100% processzen futattja
-
Balu972
aktív tag
Help!
Tudna valaki segíteni?
Tegnap esti hivatalos rom csere után a következő, apró, de zavaró jelenségre lettem figyelmes:
nagyjából fél óránként lejátszik egy kis dallamot a telo
Nézem, hogy sms jött-e, vagy email, de egyik sem.Mi a manó lehet ez?
-
Balu972
aktív tag
válasz
uselessgumi #1031 üzenetére
köszi, ki is próbálom!
-
Balu972
aktív tag
Míg a kommentet beírtam 67% Nem jó ez, nem
meg míg ezt a nyúlfarknyit 66
-
Balu972
aktív tag
Tegnap feltettem a gyári rom frissítést. (ez ugye igéri az improved battery life-t)
Este 84%-on állt, repülő módban elküldtem aludni, plussz advanced task killer. Reggel nézem 82%. Pezsgő bont, ünneplés.
Másfél óra alatt (némi market és nyomkodás után) 68%
2G beállítva, most akkor ez mi?!
-
vendingo
veterán
válasz
GSpecter #1025 üzenetére
A 3 nap az 3 munkanap volt.
Amúgy most hívott a futár, hogy hozná a csomagot, de pont nem voltam otthon, de még ma kézhez kapom. Csak azt nem tudom, hogy végülis mi lett a dologból. Csere, javítás, esetleg visszakapom a régit. Na majd délbe kiderül. Egyenlőre minden elismerésem a speedshopnak a gyorsaságért -
raulicio
senior tag
Abszolút egyet értek! Bár én pont csak wifit használok és 3g-t nem, de simán elmegy 2 napot a telefon, pedig a wifi legalább 6-8 órát be van kapcsolva, még ha aktívan nem is használom. Mondjuk ahogy elnézem ez a 2.1-es főzet amit használok, sajnos sokkal jobban eszi az akksit, úgyh valószínűleg visszatérek a gyárihoz.
-
GSpecter
tag
-
GSpecter
tag
válasz
vendingo #1022 üzenetére
Ez a három napos csere úgy működik (elviekben a Speedshopnál is), hogy ha a vásárlástól számított 3 napon belül elromlik a teló, és ezt jelzed is a határidőn belül, akkor:
1.: Azonnal megállapítják, hogy a készülék valóban hibás, és cserélik.
2.: Elküldik bevizsgálásra, hogy meggyőződjenek arról, hogy nem áztattad-e be mondjuk a telefont. Ha meggyőződtek arról, hogy a telefon valóban hibás, akkor csere.
De jelezned kell mindenképp, hogy nem kérsz semmiféle javítást, mert (nem konkrétan a Speedshopra értem) a boltosok mindig a nekik kedvezőbb eljárást akarják rád erőltetni.
-
vendingo
veterán
Pár napja visszaküldtem a telefonomat, de semmi hír róla :S
Többet volt szervizbe, mint nálam, pedig még 1 hete sincsen meg a telefon
Speedshopnál hány napig tart a 3 napos cseregarancia, vagy ez egyáltalán hogy működik náluk, nem tudja valaki?
Kedden megyek nyaralni, és nagyon nem örülnék, ha egy 5140-essel kéne túlélnem másfél hetet külföldön. -
Dare2Live
félisten
Engem érdekel mélyebben, egy link is elég, nem kell gépelned.
Lehet nem emiatt, de általános ökölszabály volt (S100on még nem néztem), hogy 3G joval jobban eszi az aksit mint 2G. K800on/P1en nekem alapból ki volt lőve, fél napokat hozzáadott az aksiidőhöz. (mini meg nem tulterhelt helyen edgevel is szepen megy)
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
Dare2Live #1007 üzenetére
Csak Anzo felvetésére reagáltam, mert nemúgyműködik és nemazért csökkenik akkuidő 3gnél hogy 'hálózatot keresgél'. Leírás meg gondolom annak lenne érdekes aki még nemtalálkozott működés hátterével és érdekli mélyebben, és ez közel áll hozzám mivel ez a szakmám. Amúgy az ilyen emberek miatt megy el kedvem hogy bármit fórumba is írjak.
Nálam 3g-hsdpa átvitelnél nemelegszik az akksim szal inkább nálad van akkor valami gond. Olyat nekem ősrégi motorolám csinált mikor bt modemként edgen ment net rajt . Lényeg hogy merülés mind hibajelenség nempont önmagával 3g kapcsolatnál kell hogy elöjöjjön. Képet meg azért mellékeltem hogy 3g hálozat mellett is ellehet érni 2,5 napos up-time-ot minden extra dolog nélkül. Wifi az valóban fogyaszt rendesen, de azt én pl nem is használom rendszeresen, hsdpa nagyobb szükségem van de ez mindenkinek saját dolga hogy mi jó neki. Csak azért furcsálom itt sok embernél telót hogy fél illetve 1 nap után meghal még intezív használat mellett is elmegy 1,5 napot az enyém. -
válasz
Tomifromspac #1013 üzenetére
Semmi nem történt. Nyomtam egyszerre mindhármat, de mintha nem is nyomtam volna meg semmit. Közben rájöttem, hogy nem kell ezt túlspirázni, a telefon menüjében van egy Factory data reset menüpont, azzal töröltem mindent, aztán a maradékot kézzel az SD kártyáról...
-
HELP! Holnap eladom a telefont és szeretnék mindent törölni róla. A hangerő fel-le és bekapcsoló páros nálam se működött. Pár hozzászólással korábban olvastam, hogy SDK kell és a Tools mappában írjam be, hogy adb reboot recovery. Erre azt írja ki hogy "error: device not found". Mit tegyek?
Köszi...
-
Balu972
aktív tag
válasz
Tomifromspac #1010 üzenetére
Nagyon gratzie
-
Tomifromspac
tag
válasz
Balu972 #1008 üzenetére
Az akksi 8 órával töltés után 92%-on áll, az Android System csak 4%-ot evett meg belőle, mondjuk nem is használtam éjjel... Ennyi idő után azért már kicsit össze szokott esni, úgyhogy most határozottan jobban bírja, de igazán este fogom tudni megmondani, hogy mennyivel lett jobb.
Aha, leírtam a blogomba, ott el tudod olvasni, még egyszer nem akarom leírni, kopipésztelni meg nem szeressek:
-
Luser2000
addikt
Upsz, ...
... hova tűnt a ftp://ftp.work.acer-euro.com/smartphone/s100/
mappa?Két napja még meg volt!!!
Elkezdik töltögetni a friss ROM verziókat? -
Balu972
aktív tag
válasz
Tomifromspac #1004 üzenetére
Igen ez ROM update csak, amit 03.15-én tettek ki.
Érzékelsz valami változást?Elméletileg jobb elemhasználatot fog jelenteni.
ill. egy kérdés/kérés, le tudnád írni, hogyan tetted fel?
-
KoLa_2
csendes tag
Ha tényleg érdekel valakit hogy hogyan működik gsm és umts hálózat, mélyebben ha lesz kicsit több időm leírom ide OFFba
Nálam 1.6-os rommal 2xxxx verzióval nagyon jól bírja az akksim (motorola töltővel töltöm)akár 3g-s hálózaton is átlagban 1,5-2 napot bír akksi, de van mikor tovább is megy átlag használat mellett. (3g, HSDPA, mp3, gps kővarázsló stbstb)
-
válasz
Tomifromspac #1004 üzenetére
Igen, az még 1.6-os...
-
Tomifromspac
tag
Heeeeelp
Ma raktam fel a gyári 2.0-ás OS-t (ma sírt először, hogy van ilyen update). A problémám az, hogy nem működik a multitouch. Ne is várjam ettől az OS-től, csak hekkelt rom-októl, vagy valahol egyszerűen be lehet kapcsolni?
Köszi
---------
Ácsi. Ha a firmware 1.6 akkor az azt jelenti, hogy az OS is még 1.6? Mert ha igen, akkor ma futottam egy nagyon nagy felesleges kört
-
verser233
senior tag
Bocs, nem láttam, hogy a metrón írt hsz-m végülis bekerült ide
A lényeg, hogy nekem az van bepipálva amit írtál, Anzo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest