Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
OberMotz #24909 üzenetére
nalam csak ugy mukodik a renice ha hasznalom a -p (pid) vagy -g (gid) opciot
szoval: renice -10 -p $(pidof com.android.phone)hmm, megis beveszi -p nelkul is a parancsot, viszont h tudom megnezni hogy valoban atallitotta-e ? visszajelzes nincs rola, top/ps nem mutatja, parameterekben meg nem tul gazdag
-
sssz
őstag
válasz
OberMotz #24488 üzenetére
na , felpakoltam újra a főzött rom+greendevdroid+FE8b9+3d driver+app2sd kombót. a névjegyzéken, csengőhangon és pár nagyon alap dolgon kívül nem rakok vissza semmit se, 1-2 nap alatt kiderül mennyire stabil és ha jó, akkor majd visszapakolok mndent.
kipróbálom az autokiller programot is, amit javasoltál. szóval most 1-2 nap tesztelés folyik
majd megírom mi a végeredménymár nagyon profi leszek ebbe a telepítgetésbe
-
G-e-r-i
csendes tag
válasz
OberMotz #22149 üzenetére
Ez van, kezdetek óta szenvedek vele.
Ext2 system partíció óta jobb egy fokkal, de néha megy (10x), néha nem (1x). Nekem olyan szempontból külön idegesítő, hogy éjszaka normál cshang néma, csak a pár "speciális" csengőhangos emberke csöröghetne. De néha ők is az alap némát kapják...
A gond abból fakad, hogy lassan indul a phone.apk, a teló még nem tudja, hogy ki hív (csak szám jelenik meg név nélkül, még a kép sem, és kiosztja a telefon a normál csengőhangot).
Nekem ami segített (talán) az a system/media mappába másolás, ogg formátumban, 100kb alatti file mérettel, valamint az rfs system partíció ext2-vé konvertálása.
ui.: Antibyte-nak a Samdroidon van megoldása (kernel) a pattogó hangra! És működik is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
OberMotz #16210 üzenetére
Ebben a párosban nem is volt benne.
Egyébként meg innen letöltheted: http://www.multiupload.com/O9FMKV07OT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest