Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
válasz ellobogris #37035 üzenetére
am annyira nem kell fosni. én mindig root explolefrel csináltam vagy még az elején gépen töröltem ki total commanderrel.
egyszer sikerült elkúrnom valamit már nem dereng mit, akk kiszedtem az sd-n lévő romból azt az appot és visszatettem.
jó persze ez nem a system.apk volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Tosee
őstag
válasz ellobogris #37026 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de közben megoldódott a dolog! Már túl vagyok pár rom cserén, de sajnos nem változtatott a dolgon! Eleinte semmi sem működött jól wifi-n (maps, compass, fancy widgets, időkép stb...)! Felraktam az I570EXXJD1 -es romot, majd rootoltam, és felraktam rá ezt a romot: SpicagenMod-froyo-BETA2.1Nextgeneration_4.2 (2.2.2 rom, kb ez volt kb. a 3. amit elkeseredésemben kipróbáltam)
Ezzel már magára talált a maps, és jól mutatja wifi-n is a pozícióm.... de sajnos az előbbi felsorolásból a többi továbbra sem! (#37020) Khan13 válaszára babrálgattam az időzóna beállításokat, majd raktam bele egy újabb sim kártyát is, biztos ami biztos, és így most tökéletesen magára talált! Visszaállítottam, hogy a szolgáltatótól kapott értékeket használja, és jelenleg így is szuperül mutat mindent!
Azt továbbra sem tudom melyik jelentette a megoldást (új sim kártya vagy az időzóna babrálása), vagy mi kavarhatta meg ennyire a telefont! Pár hétig sim kártya sem volt benne, nem is volt használva, és mikor apu kipróbálta az ő 90-es évek beli kártyájával vagy az kutyult bele vagy nem tudom... ilyet még nem tapasztaltam, pedig már több éve androidos telefonom van (ez a spica is az enyém volt)!(#37020) Khan13 Ezúton is köszönet!
Lenne itt még egy kérdésem azokhoz akik ezt a romot használják: SpicagenMod-froyo-BETA2.1Nextgeneration_4.2
Miért nem engedi lecserélni a zárolt képernyő hátterét? A beállítási lehetőséget megtaláltam, átállítottam de a képet mégsem cseréli ki...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Kristof14
senior tag
válasz ellobogris #37010 üzenetére
a 3. pont lemaradt.
ezt a telefont nem tanácsos tovább húzni mert ki fog akadni az armv6.
szal annyit tudsz tenni, hogy a minimumot tolod feljebb.módja: leszeded a setcpu nevű programot és azzal de ROOT kell hozzá!!
-
-
Kristof14
senior tag
válasz ellobogris #37010 üzenetére
1. nekem linux swappom van. 1gb azt tudja ext2nek is használni.
2.
all_to_ext2_luismaf_update_v8.zip ---- mindent átrak az ext2 partícióra ha nincs akk valahova máshova nem vágom hova. helyetlehet velée spórolni
dalvik-cache.zip ---- a cachet áthelyezi nem tom hova spórolni lehet vele egy kis helyet.
REMOVE_CM-Tweaks_v2.zip ---- ezt kell felteni recoveryből, mi előtt kernelt cserélsz.-
-
Kristof14
senior tag
válasz ellobogris #37008 üzenetére
itt vannak azok a filek amiket én használtam.
https://www.box.com/shared/dmmhk2gnrdcyx6x89pqcbocsi mobil oldalon nem lehet linkezni... :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest