Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4665 üzenetére
Nem az inputmethod -> ezt sem érdemes eltávolítani.
Maradok a guglis keresésnél.
Win7-hez pedig még annyit, hogy minden egyes firmware frissítés előtt telepíteni kell a new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free és a Swallowtail_v4440_WHQL_Certified-et. Előtte semmit sem kell eltávolítani, és telepítés után nem kell a gépet újraindítani. Elég a telót download módban rádugni a gépre, és mehet a frissítés - legalábbis nálam. Lényegesen egyszerűbb, mint az xp-nél.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
petipetya #4526 üzenetére
Szerintem sokra számíts, egy hét alatt 100-200 mega is elmehet.
Bocs, hogy ezt mondom, de ez elég nagy, khm, butaság. Az adatmennyiség egyszerűen csak attól függ, hogy az emberke mire használja a telefont. Ha napi 4-5 szöveges e-mailt néz meg, akkor 1 mega alatt lesz a havi forgalma, ha viszont éjjel nappal Youtube videókat néz, akkor több giga is lehet havonta. Egyszerűen tessék a számítógépen lementeni 1-2 gyakran látogatott weboldalt a böngészővel, és megnézni, hogy minden alkatrészestül (képekkel együtt) mekkora.
-
ringsider
csendes tag
válasz
petipetya #4266 üzenetére
úgy néz ki a dolog, hogy a retroclock és az Ébresztő van exclusionra állítva, a többit elvileg zárja az Advanced Task Manager..
de mondjuk ha 10 per cután megnyitom, akkor a batterywidget, a handcent sms és a better keyboard is látom hogy fut, kb 15-16 kb darabja...Skynet, ezeket a programokat hogy lehet kiszúrni?
semmi extra nincs a telemen 1ébként, néhány alapdolog, amit ti is ajánlottatok... -
-
piny
tag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
petipetya #3985 üzenetére
Kapcsold be a telefont normál módon,ugy dugd rá.Aztán húzd le,fw mód és dugd vissza.Ha ez sem jön le szedj le minden samu drivert,indítsd ujra a gépet,és telepíts ujra mindent.Ha kell manuálisan.
Én nem szoktam bezárni semmit,amig frissítek,filmet nézek közben,netezek,ect..Nem az a gond szvsz. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
petipetya #3974 üzenetére
Kapcsold be a telefont simán,dugd rá,amíg fel nem ismeri simán,aztán mehet vissza a fw módban.HA ez sem jó driver uninstall a feladatkezelőben (elég csak a usb cable) visszatelepíted a 4,40-es drivert,és mehet.Ha csak simán felkiáltó jel van a drver mellett az usb résznél lehet elég ha csak drivert lefrissíted.
-
pdaghost
tag
válasz
petipetya #3973 üzenetére
Mikor én belebotlottam ebbe a hibába, akkor akku le, gépből kábel kihúz aztán telefon bekapcs rádug kábelel a gépre. Driver-ek le, PC reboot, driverek fel, utánna Odin elindít telefon rádug. Csomagok megadása és inditás. Persze mondom, ez nálam vált be.
Sajna ilyenkor próbálkozni kell ( én azt tettem és fel is ment a cucc ). -
petipetya
nagyúr
-
sirály69
őstag
válasz
petipetya #3596 üzenetére
De azért nekem a samum 2 napig elmegy sok telefonálással stb.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy minden este a töltőre kell majd dugnom vagy kibír esetleg 2 napot is....Én ezt szeretném megtudni, mivel már jártam úgy, hogy 1 új telefon alig bírta ki estig, pedig csak telefonáltam és térerő is volt rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest