- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz BalanceR #18325 üzenetére
Rosszabb úgyse lesz, ez nem MS.
Mik a negatívumai? Ahogy elnéztem, jól műköüdik minden, meg hasít, meg minden, csak az a gyíkja, hogy nem lesz rá 3.0 a CPU miatt, ezért jobb a Galaxy S. De abban meg nincs vaku. Miért nem lehet egy tökéletes telefont csinálni... Mondjuk Galaxy S htc Sense felülettel, meg xenon vakuval...petipetya: a PartneroGSM-nél 94k, úgy tudom. [link] Már van nekik Galaxy 3 is!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #18253 üzenetére
Nem vágom, hogy a dobozán akkor miért van a 65k szín "logo".
Amúgy nálam nem sávosodik, semmi baja sincs.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #18241 üzenetére
Live wallpapert csak akkor tudsz használni, hogyha fenn van a live wallpapers picker, de ahogy elnézem a fogalmazásodat, neked gyári ROM-od van. Ahhoz, hogy ezeket használni tudd, főzött ROM kell, de egy live wallpapers picker minimum.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18205 üzenetére
Én azt próbáltam, amit a múltkor linkeltél, és azzal is fagyott. Leszedtem.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18200 üzenetére
A wifi fixer az én telomat fagyasztja, de nagyon. Le is szedtem, inkább kínlódok vele egy kicsit
-
picur220
veterán
válasz feri1014 #18090 üzenetére
Én nem várok sokat tőle, de az, hogy egy hívás fogadása 3-5 sec, az már nekem is sok. Főzött ROMmal 3, simával 5. A Pulse sem egy világbajnok, a vodafonos szutyokról nem is beszélve, de pl egy HTC Tattoon érződik, hogy HTC, és hogy dolgoztak rajta, csak sajnos baszott nagy hátrány a QVGA.
-
picur220
veterán
válasz sajttorta #18074 üzenetére
Én is herot fogok venni, vagy vmi komolyabbat, , mert ez a teló az android meggyalázása valóban. Csak jelenleg nincs rá keret. Vagy gyűjtök egy kicsit, és lesz belőle majd Motorola xt720, az most nagyon tetszik.
A telora most felraktam a SlideIT keyboardot, ezzel sokkal jobb. -
picur220
veterán
válasz berci43 #17978 üzenetére
Fancy Widget, és a Weather Widget yr.no. Én utóbbit használom.
-
picur220
veterán
Taskkillert fel kell telepíteni, de ahogy ABE is mondta, az automata app kilövés (autokill) nem kell. Csak néha belelépsz a taskkillerbe, és kilőheted azt, ami nem kell.
Kamera bugra elég a cools nevű progi, ami átálítja a governort conservative-ra, végső soron növeli az akkuidőt. (vagyis inkább a kamera bug csökkenti, mert nem állítja át a governort) -
picur220
veterán
Ajánlom az alapozót Skynet blogján, meg a segédletet. Ezek ugyanis mind benne vannak.
De hogy válaszoljak is néhányra:
1. Marketről alap: CoolS, apndroid, data counter widget, ES file explorer. Task killer programot ne használj!!!
2. Marketről PC-re nem tudsz letölteni. Ettől függetlenül vannak olyan helyek, ahonnan a telepítőket (apk-kat) le tudod tölteni, amit aztán felraksz a telora, és telepítesz.
Milyen szoftver van a telodon? 1.5 v 2.1? (alul négy ikon van, vagy csak a felhúzó?)
3. Az Android úgy működik, hogy van a szoftver, meg alatta az alap téma, ami meghatározza a telo alapprogramjainak működését, és van a főképernyő program (az alapképernyő, amire ki tudod pakolászni a widgeteket meg ikonokat, és húzgálni jobbra, balra), ami cserélhető sokkal gyorsabbra is, pl ADW launcher, LauncherPro, Helix Launcher, stbstb.
Szedd le marketről a LauncherPro-t (szerintem ez a leggyorsabb), és amikor feltelepítetted, home gomb(a kis ház..), ott bepipálod a négyzetet, majd rányomsz a launcherpro-ra. Ez sokkal gyorsabb, mint a Panteon. Asszem ADW-ben lehet változtatni a menü hátterét (nem tuti...)
4. A telefon tárhelyére csak programok mehetnek, te nem túrkálhatsz benne.
5. Az akku%-ok nem mérvadóak, átlag (sok nyomkodással) 2 napig nálam bírja. A főzött ROM-okkal szerintem tovább bírja, de ha még csak ott tartasz, ahol, akkor olvasgatnod kell még egy kicsit ahozz, hogy menjen a flashelés. Van segédlet skynet blogján, abban benne van a flashelés menete képekkel, meg még jópár dolog. -
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #17434 üzenetére
Wififixerrel a probléma eltűnt, de fagyott a telo ezerrel, és csak akku ki-be segített... Tegnap este szintén olyat fagyott, mint állat, most kivételesen megértem, zene+ebuddy+wifin net+ tapatalk+mp3 download. Olyan szinten lelassult...
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz katalin888 #17061 üzenetére
Igen, viszonylag. A régi JIT-ek voltak rettenet instabilak, de az újakkal nálam nem volt gond.
-
picur220
veterán
válasz BalanceR #17024 üzenetére
Ez sem mindig van így...
Shad0w: mi ez a 13kB-os cucc?
A Frozen eclairt felrakhatom bármilyen deodexed ROM-ra, vagy csak a Samdroid turbo kernelre? Mert a kettő a samdroidon egyben van, legalábbis egy helyen, meg van base packos meg nem base packos belőle, kicsit furcsa a dolog. Mondjuk nekem már nem sok kedvem van odinozni, megint mindent feltelepíteni, úgyhogy lehet, hogy csak feldobok egy DVM-et, de még ez sem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Cyberbeni #16977 üzenetére
Ott kezdődik, hogy D=április, és ezt eddig is tudtam
Van egy olyan, hogy Large image viewer, amivel mindent meg lehet nézni teljes méretben, de szinte csak erre jó az egész. A Nézegetője mindennapi használatra nem ajánlott.
Nekem nem recseg a zenelejátszó, és soha nem is recsegett, se XEIL4 alatt, se JCE, JE1, JG2 alatt. 1.5-ön a Youtube kliens a videók elején recsegett, de az kb egy hónapig volt fenn csak, 2.1-gyel elmúlt az ilyen jellegű probléma. Amúgy mixziget használok, és sokkal jobb, mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz _Dumber_ #16967 üzenetére
De akkor nekünk miért nem szabad?
A Nokiánál Phoenixszel csinálják, és az is hozzáférhető átlagemberek számára (nyilván nem a Nokia oldaláról kell leszedni...). Csak ahhoz van külön FW-kereső progi, ami minden product code-os FW-t külön talál meg, így a Phoenixszel product codeot is lehet átírni, ha véletlenül ázsiai a telod.De ezt sem értem, hoy a JD2-nek miért JC1 az alapsávja... Miért nem JD1 akkor már?
Meg hogy a leshak által eszkábálódó Froyonak is JD1...
Egyáltalán az alapsáv az mit jelöl?[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz _Dumber_ #16950 üzenetére
Nem làttad véletlenül, hogyan frissítenek a szervizben? Mert nekem odinnal 6 perc, lehet, hogy ők is azzal?
gps76: nincsenek benne bugok, meg ott a Sense UI, ami sokat dob az egészen. Egyébként kb 20k különbség van használtan, annyi még talán reális. Látszik, hogy htc, sokkal jobb minőségű telefon, mijd szoftveresen, hardveresen, támogatottságilag.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
A Galaxy S theme a samdroidról úgy megzavarta a telefont... FC-zik minden indításkor, de tényleg minden, phone, acore, calendar, meg minden. harmadjára flashelem a telot újra...
-
picur220
veterán
1x kipróbáltam a Telenornál, és azt kell mondjam, kibaxott jó! De komolyan, nagyon tetszett! Olyan más fílingje van, ahogy kezeled, olyan tök jó! Kicsit lassabb az a gyári launcher, mint kéne, de ráteszel egy launcherprot, és nagyon fasza lesz! Nagyobb kijelző, meg vagy trackball, és ami még nagyon tetszett benne, az a rezgő modul, nem ilyen hagyományos, hanem olyan, mint a nexus one-ban van (meg szerintem az összes htc-ben, de csak a nexusszal van tapasztalatom, és abban ugyanilyen van, mint az RBM2-esben).
-
picur220
veterán
válasz Stauffenberg #16704 üzenetére
A Skyfire meg a dolphin is csak a helyet foglalják, beépített böngésző rulz!
-
picur220
veterán
válasz szabi98.6 #16696 üzenetére
Amikre tudok, válaszolok:
3. NEM, nem, nem, ami problémát tud okozni, azt egy restart megoldja, csak kellemetlen, ha pl nem ébreszt a telo.
4. Belemész az adott contactba, menügomb, options, ringtone.
5. ADW Launcherben meg tudod állítani a scrollozását a háttérnek, de ekkor is ki kell vágni. Szerintem jó az a megoldás, de egy panorámakép-szerű jobb lenne.
6. Szerintem nincs. -
picur220
veterán
válasz legiaap #16482 üzenetére
A hirdetés miatt ingyenes a progi. Megveszed, és eltűnik, de ahhoz kell root jog, meg market enabler. Vagy van más módszer is, de arról itt nem beszélünk.
A taskkilert most töröld le, ha jót akarsz magadnak. Léleknyugtatásképpen jó, hogy van x MB szabad RAM-od, de a gyakorlatban nem kell, hülyeség. Sokkal hasznosabb a MinFreeManager, de az sem kell feltétlenül.
Dolphin Browser HD is csak a helyet foglalja szerintem, semmivel sem jobb, mint a gyári. Ha már külső böngésző, akkor Skyfire, mert az le tud játszani flash videókat (nem mindet).
Alap böngészőt a külső böngészőprogiban, meg ha a gyáriban megnyitsz valamit, kiírja, hogy akarod-é, hogy alap legyen az, amit most kiválasztasz.
duffbeer: A flash játékok nem fognak futni, mivel nincs flash playered. Majd ha lesz froyonk, akkor talán.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Shad0w #16438 üzenetére
Nincs gond azzal sem.
A samsung-firmwares segédletet én írtam. Egyébként oda van írva, hogy van, akinek Nokiával is ment, de olyanról még nem hallottam, hogy ne ment volna valakinek más kábellel, persze előfordulhatott, de a negatívumokat fenntartásokkal kell kezelni, mert lehet, hogy csak az illető cseszett el valamit.Egyébként: a megfelelő topik az vajon milyen topik lehet?! Adott egy telefon, ennek van egy neve, és most éppen firmwaret akarunk frissíteni rajta. Na vajon milyen topik az?! Szerintem tök logikus.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #16402 üzenetére
Nekem LauncherPro Plus van fenn, és semmi gond. Mondjuk azt én recoveryben raktam fel, mert nem találtam más verziót.
Na most JF2 vagy JG2?Depression:
Taskiller nélkül gyorsan használhatatlanná válik a telefon.
Ilyeneket ne írj, mert még valaki elhiszi. Én nem használok taskkillert, csak a telo belső memóriavezérlőjét babráltam meg egy kicsit, hogy magától ölje azokat a progikat, amik nem kellenek, ha túl kevés a RAM.
A taskkiller tök fölösleges. De aki egy kicsit ért az egészhez, az tudja, meg aki nem használja, az tapasztalhatta, hogy tovább bírja az akku nélküle.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Saccco #16308 üzenetére
Ahogy érzed, te dolgod, én csak javítani akartam a teljesítményeden.
Más: a Nexus One music playerét honnan lehet beszerezni? Ha kimentem az apk-t a System/app-ból, azt fel tudom majd telepíteni egy alap szoftra? A mostani szoftban ott a nexus music player, és onnan szedném ki.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz dirty.yakuza #15897 üzenetére
Na, ezt is megtudtuk. De hogyan is földelünk a levegőben, semmi összeköttetéssel a talajjal? Pedig régen tudtam...
xmad: nem tudok róla, hogy lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz petipetya #15879 üzenetére
Ebben lehet valami, Cyberbeni-ében nem sok valóságot látok, hiszen az ujjbegyen vastagabb a bőr, mint az ujjhegyen, aho feszül. És küölönös módon egy iPaden vagy egy iPhone-on nem jelentkezik efféle probléma. Mindkettőt próbáltam, tökéletesen érzékel
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Más: tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha fogom a telefont (vagy csak hozzáérek valahol a kijelzőn kívül) és úgy tapicskolom a kijelzőt, akkor jobban reagál az érintésre, mintha csak lenn van egy asztalon pl, és csak a kijelzőt tapizom?
-
picur220
veterán
válasz campers #15873 üzenetére
Hát épp ez az, szerinted. Mi a fölös szerinted? Mondjuk azt megértem, ha kilövöd a böngészőt, miután böngészel, oké, fölös, de ez CPU-használat, de ha megint böngészel, megint elindítod, megint CPU-idő, ergo a sok lövöldözgetéssel használod a CPU-t, és akkuidőt vesztesz.
Meg szerintem nem gyorsabb látványosan a telefon, ha több RAM van.Ha nincs GPS-ed, akkor térkép+paraszt kombináció kell, mint régen
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz petipetya #15852 üzenetére
Na ezzel le lehet állni, te vagy itt a szenyor immár 8 hsz óra, és még mindig nem ismered a szerkesztés gombot, és a PH-n a szokásokat?! Nem baj, mintjárt megmutatom:
campers: Nekem sem egy szélvész, nem tudom, nálad mi lehet a baj. Ettől függetlenül szerintem ne használj taskkillert.
duffbeer: Úgy tudom, tudja hardveresen a Spica a multi-touchot, a kijelzőt vezérlő modul dual-touchos, csak Samuék nem oldották még meg szoftveresen a dolgot. Leshak dolgozhatna rajta kicsit
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Erről tud valaki valamilyen infóval szolgálni? Működőképes lehet?
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #15430 üzenetére
Milyen az új recovery? Érdemes felrakni azzal a kernellel?
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
Csak nekem ilyen szar az mnml? Tökre belassította a telot, pedig a DVM-et is ráhúztam már, de még így is lassú. Asszem maradok a sima samdroidmodnál...
-
picur220
veterán
Ha ráhúzok egy új samdroidmodot a régire, akkor a DVM, amit ugye külön raktam fel, az törlődik, vagy fenn marad?
-
picur220
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy ha Samdroidmodom van fenn, és csak simán ráhúzok egy másik samdroidmodot (recoveryben zippel), működni fog-e? Vagy inkább flasheljek újra mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest