Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
punisher1 #35263 üzenetére
JA... ez igy jó..
nem értem miért nem megy..
viszont ha vissza akarod tenni az régit akkor erre nagy valószínúséggel szükséged lesz, mert tegnap én itt kaptam idegrohamot...
Történet hozzá.. és a megoldás:
------------------- Idézet egy másik fórumról, miután kipróbáltam ezt a verziót:
Na akkor most vagyok carban..Felraktam az általad linkelt együttest, és még 2 másikat is ezen kívül.
Mindíg 0ról indítottam, azaz visszaraktam az alap T-mobilos 2.1-et (JC1).
most ott tart, hogy bármilen 2.1-et rakok fel (T-s, CM, JH6) recoveribe bootol be.
(Ez a JH6 és a T-s esetében boot közben fagyást -* illetve Felkiáltójelet - eredményez.
Rootolt rom esetén pedig recoveribe való belépést ad.Kipróbáltam az eredeti 1.5-tel.. azzal múködik (bebootol).
MI a megoldás? Remélem tudtok valamit.
----
Megoldottam..
Hála rutyikának:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_i5700_galaxy_spica_hivatalosan_is/hsz_27449-27449.html
---------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest