Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz sbazsi #43 üzenetére

Azért na... valljuk be őszintén egy full érintőkijelzős telefonon olyan sok mindent agyondizájnolni nem lehet, ha pedig árban nem akarnak elszállni akkor tudásban sem lehet sokat avriálni. Szvsz a Samu rengeteg alternatívát kínál minden szegmensben, házon belül választhatsz 3 féle oprendszer közül is és még ott a zárt Samsung TW is negyediknek. Nekem ez sokkal inkább bejön mint az Apple féle évente 1 modell stratégia, de nem vagyunk egyformák :)

• blueMerle

veterán

válasz MartOOn #41 üzenetére

És szabad megtudnom hogy ez miértis baj? :F :F Hogy ki tudod választani a neked leginkább megfelelő modellt ami külsőre és belső tudásban is megfelel az igényeidnek? Mert van választék. Eddig én komolyan abban a hitben éltem hogy az embereknek jó, ha van választék :U

• blueMerle

veterán

válasz skajwa #37 üzenetére

Egyszerűen szerintem...nekem bántja a szememet....
    Ezek mind saját egyéni vélemények, nem erre voltunk kiváncsiak. Köszönjük, Emese. :)

Nem tudod kihasználni az android nyújtotta lehetőségeket.
    Erre a kijelentésedre szerettünk volna tényeket kapni, ami látom nem sikerült.

Én egy Bladet (480x800) és egy Galaxy 3-ast (240x400) használok a mindennnapokban és semmivel sem rosszabb a Galaxy 3-ast használni. Természetesen a részletesebb kijelző finomabb rajzolatot erdeményez, de ennek köze sincs ahhoz hogy ne tudnám a Galaxy 3-asban ugyanazokat a funkciókat kihasználni mint a Blade-emben. Tehát hogy biztos megértsd: nem vagyok vak, látom a különbséget elég jól, csupán a rendszer adta lehetőségekben nincs különbség a kijelző felbontása miatt, mint ahogy azt Te állítottad.

• blueMerle

veterán

Szerintem ideje lenne hogy a geekek végre felfogják: az Android rendszer mára egy széleskörben használt, nem-csak-mobilőrülteknek szánt rendszer. Nagyon sok ember aki megvesz egy Androidos telefont a büdös életben nem fogja mégcsak a rendszer adta lehetőségek 10 százalékát sem kihasználni, nem fog romot frissíteni mert azt se tudja mi az és jó neki az úgy, ahogy kivette a dobozból és leizéli kőkeményen hogy milyen felbontású a kijelző. Az átlag androidos user telefonál, sms-ezik, fotóz, facebookol, megosztja a szerinte jópofa képeket, esetleg maileket olvas vagy böngész, és feltolja az angry birdset mert a csapból is az folyik és mert trendi. Ezenkívül rengeteg hülyeséget a marketből, mert egy klikk és nem kell warezolnia.

Az a nagy büdös helyzet, hogy az Android már lassan mindenki játékszere lesz. ;) Olyanoké akiknek pl. EZ a telefon is készült. A G1 még egy "műszer" volt, de az a korszak már elmúlt. És nektek kedves geekek, ott vannak a highend cuccok, a spica, a desire hd és társai, esetleg csóró-egyetemista geekeknek a ZTE Blade mert faja a kijelzője. :P Tessék ezt már végre elfogadni és nem állandóan kritizálni amikor kijön egy androidos telefon neadjisten kisebb kijelzőfelbontással vagy régebbi android verzióval, mert már kezd nagyon unalmas lenni :R

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés