- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Azért na... valljuk be őszintén egy full érintőkijelzős telefonon olyan sok mindent agyondizájnolni nem lehet, ha pedig árban nem akarnak elszállni akkor tudásban sem lehet sokat avriálni. Szvsz a Samu rengeteg alternatívát kínál minden szegmensben, házon belül választhatsz 3 féle oprendszer közül is és még ott a zárt Samsung TW is negyediknek. Nekem ez sokkal inkább bejön mint az Apple féle évente 1 modell stratégia, de nem vagyunk egyformák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Egyszerűen szerintem...nekem bántja a szememet....
Ezek mind saját egyéni vélemények, nem erre voltunk kiváncsiak. Köszönjük, Emese.Nem tudod kihasználni az android nyújtotta lehetőségeket.
Erre a kijelentésedre szerettünk volna tényeket kapni, ami látom nem sikerült.Én egy Bladet (480x800) és egy Galaxy 3-ast (240x400) használok a mindennnapokban és semmivel sem rosszabb a Galaxy 3-ast használni. Természetesen a részletesebb kijelző finomabb rajzolatot erdeményez, de ennek köze sincs ahhoz hogy ne tudnám a Galaxy 3-asban ugyanazokat a funkciókat kihasználni mint a Blade-emben. Tehát hogy biztos megértsd: nem vagyok vak, látom a különbséget elég jól, csupán a rendszer adta lehetőségekben nincs különbség a kijelző felbontása miatt, mint ahogy azt Te állítottad.
-
blueMerle
veterán
Szerintem ideje lenne hogy a geekek végre felfogják: az Android rendszer mára egy széleskörben használt, nem-csak-mobilőrülteknek szánt rendszer. Nagyon sok ember aki megvesz egy Androidos telefont a büdös életben nem fogja mégcsak a rendszer adta lehetőségek 10 százalékát sem kihasználni, nem fog romot frissíteni mert azt se tudja mi az és jó neki az úgy, ahogy kivette a dobozból és leizéli kőkeményen hogy milyen felbontású a kijelző. Az átlag androidos user telefonál, sms-ezik, fotóz, facebookol, megosztja a szerinte jópofa képeket, esetleg maileket olvas vagy böngész, és feltolja az angry birdset mert a csapból is az folyik és mert trendi. Ezenkívül rengeteg hülyeséget a marketből, mert egy klikk és nem kell warezolnia.
Az a nagy büdös helyzet, hogy az Android már lassan mindenki játékszere lesz.
Olyanoké akiknek pl. EZ a telefon is készült. A G1 még egy "műszer" volt, de az a korszak már elmúlt. És nektek kedves geekek, ott vannak a highend cuccok, a spica, a desire hd és társai, esetleg csóró-egyetemista geekeknek a ZTE Blade mert faja a kijelzője.
Tessék ezt már végre elfogadni és nem állandóan kritizálni amikor kijön egy androidos telefon neadjisten kisebb kijelzőfelbontással vagy régebbi android verzióval, mert már kezd nagyon unalmas lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest