Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tigerclaw #41 üzenetére
Csakhogy szerintem a kettő abszolút nem ellenfelei egymásnak. A PS4-et nem vágod zsebre és telefonálsz, fényképezel stb.
Azon kéne agyilag túljutni, hogy az S6 önmagában egy csúcskategóriás telefon, ami a kategóriáján belül abszolút normális árban van. Ez a VR csak egy kiegészítő, ami +40e ft ért egész normális VR élményt nyújt azok számára akik amúgy is rendelkeznek egy S6-al.De mutatok egy másik szemszöget: Van S6 edge-m mert kellett egy telefont és ezt találtam megvenni. Ha én itthon ki akarom próbálni a VR-t mert kíváncsi vagyok rá és érdekel ez az irány.. akkor +40e Ft-ért veszem ezt, vagy 110e ért veszek egy Oculus Rift-et. Mind a kettő gyerekcipőben jár, a Samsungnak jobb a képe, viszont kevesebb mindenre használható. cserébe 70e Ft-al olcsóbb!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest