Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
MaCS_70 #1062 üzenetére
Nem volt semmi előzmény, legalábbis nem vettem észre semmit. Csináltam gyári beállítások visszaállítását ami után nem tapasztaltam változást, kétszer is. Először visszaállítottam minden adatot utána pedig nem. Egyikkel sem jártam sikerrel, mert ugyanaz volt a helyzet. A másodiknál amikor nem állítottam vissza az adatokat, mivel nem volt változás így kézzel ekkor is visszaállítottam minden adatot. Sajnos ekkor sem volt változás, majd eltelt pár óra és egyszer csak rendben működött és nem tapasztalom azóta sem a hibát. Fogalmam sincs mi lehetett a gond, de most lekopogom rendben működik. Sőt talán mintha még az üzemidő is jobb lenne mint volt, de ezt lehet csak bebeszélem magamnak.
-
ithomas
őstag
Miért csökken? Ha eleri a 100%-ot akkor atvalt csepptoltesre.. Nem?
Amúgy pont a mai napon sikerült izomból hozzavagni a kezemet egy fém ajtóhoz. A jó hír, a kijelzőn még hajszalkarc sem keletkezett, ami igencsak meglepett... A rossz hír hogy a kis tárcsa viszont megsinylette, 2 apró helyen is lejott a fekete festék.
Komolyan nem értem, ha ennyire fasza üveget sikerült ragadni, akkor a tárcsa miért nem anyagában színezett? Észre se lehetne venni, ha nem csak festve lenne. -
Tsityu
csendes tag
Van egy noname qi töltőm, azzal nem csinál semmit, az s4 gyári s charge nevű töltője felismeri, olyan mintha elkezdené tölteni, de villogó zöld lámpával leáll. Ha lehet hinni az ebay-nak ez a tipus jó hozzá: EP-PG920IB, persze ez nem hordozható, de ha igaz lenne lehet vennék egyet, egy normál power bank-hoz. A cél az lenne, hogy a telót is meg az órát is egy cuccal tudjam tölteni.
-
-
Krisz79
őstag
-
-
Parallaxis
addikt
Emellett, ha használni akarom a telefont, bekapcsológomb, aztán kapok egy zárképernyőt, alul középen egy körbe fogott lakattal, ami fölött pár pötty játszik tűzijátékot. A lakatot elhúzom, erre megint megkapom a zárképernyőt, egy tónussal sötétebb kiadásban
Ne piszkáld a lakatot, az arra való, hogy lezárd a készüléket, azért dobja fel az ujjlenyomat kérést utána
Húzd el az ujjad felette és amíg az S2-t látja, addig beenged ujjlenyomat nélkül.
-
-
guriga1234
addikt
A cikk nagy részével nem értek egyet, mert rám abszolút nem igazak. Nekem foteltudós okoskodásnak tűnt.
"megmondták szakorvosok, hogy az elalvási és lefekvési idők egyáltalán nem olyan szabadon tologathatóak, mint ahogy azt szeretnénk" - ha lefekszem, max 5 percen belül elalszom akkor is, ha nem voltam előtte álmos. Ha álmos voltam, akkor pedig 1 percen belül.
PS: ha az ember rendszeres életmódot folytat, akkor nem lehetnek problémái. Akkor lehetnek problémái, ha rendszertelenül él, vagy valamilyen szervi/mentális problémája van.
-
guriga1234
addikt
-
Parallaxis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest