- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Sziasztok!
Került hozzám egy S2 Classic. Sajnos törött a hátlapja, illetve nem jó a pulzusmérés (gondolom az üveg miatt, mert a zöld fények mennek), és a lépés-számláló vagyis igazából a gyro mert az emelés ébresztéshez sem megy. A lünetta is bizonyos tekerésenként nem érzékel, ezt feltételezem lehet takarítani, de valaki szedte már szét? Neten nem találtam, csak egy kommentet amiben azt írják hogy ellentétben a sima S2-vel, itt fogja a gyűrűt 4 mini csavar...I just wanna have some fun.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remèlem mèg valaki olvassa a topikot ès tud segíteni. Került hozzám egy ilyen óra. A problèmám az, hogy mivel a nálam lèvő pèldány bemutató alany volt anno így csak usb-n keresztül lehetne frissíteni a legújabb szoftverre. A gondom, hogy erről sem leírást sem videot sehol nem találok. Ha valaki erre tèved ès tudja a megoldást hálás lennèk èrte.
[ Szerkesztve ]
-
kisskd
tag
Oktogonszervíz (Samsung Márkaszervíz) szerint alaplap halál, amit meg már sajnos nem gyártanak hozzá
-
A jelek semmiképpen sem jók, viszont létezik egy USB-s felélesztési megoldás, ami működHET.
A gond vele csak annyi, hogy szét kell szedni hozzá az órát, és az alaplapra közvetlenül csatlakozni. A Youtube-on könnyen megtalálod a vidóját.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Esetleg arra a helyzetre van tipp, amikor az óra sötét, egyik gombra (akár hosszan nyomva) sem reagál. Ha töltőre rakom a végtelenségig fix piros, nem villogó a LED.
Köszi előre is! -
petri
tag
Sziasztok! Gear s2 nem ad értesítést semmiről, csak kizárólag a hivásokat jelzi! Egyszerűen nem értem miért értesít a hívásokról, és semmilyen más alkalmazás értesítést nem ad! Minden beállítást többször átnéztem, újra indítottam, és újra csatlakoztattam stb. Kipróbáltam egy s3-al, ugyan az a helyzet! Másik telón minden ok! Mi baj lehet a telóval? Köszi előre is!
-
válasz
bozsozso #1069 üzenetére
Sajnos az enyém is ezen esett át. Nagy valószínűséggel ez a vég, típushiba.
A Youtube-on anno találtam videót arra, hogy az órát szétszedve hogyan lehet USB-n csatlakozni hozzá és kirántani a boot loopból, de ha a jelzett hiba áll fenn, ez csak tüneti kezelés.
MaCS
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy az óra folyamatosan a rebooting.... szöveget írja ki és nem akar újraindulni. Mit lehet ezzel tenni? Van valami ötlet esetleg?
-
nukee
csendes újonc
Sziasztok! Szoftver frissítésnél miért irja ezt ki?
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
A páromnak néztem ki ezt a típust, esetleg van valakinek eladó szép állapotban?
Köszönöm! -
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok, megkaptam egy megunt s2 classic változatú órát.
Egész jópofa dolog eddig még sosem volt okosórám.Tudnátok linkelni bevált fekete fémszíjjat aliról esetleg? Vagy hol lehetne ilyet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz
MaCS_70 #1062 üzenetére
Nem volt semmi előzmény, legalábbis nem vettem észre semmit. Csináltam gyári beállítások visszaállítását ami után nem tapasztaltam változást, kétszer is. Először visszaállítottam minden adatot utána pedig nem. Egyikkel sem jártam sikerrel, mert ugyanaz volt a helyzet. A másodiknál amikor nem állítottam vissza az adatokat, mivel nem volt változás így kézzel ekkor is visszaállítottam minden adatot. Sajnos ekkor sem volt változás, majd eltelt pár óra és egyszer csak rendben működött és nem tapasztalom azóta sem a hibát. Fogalmam sincs mi lehetett a gond, de most lekopogom rendben működik. Sőt talán mintha még az üzemidő is jobb lenne mint volt, de ezt lehet csak bebeszélem magamnak.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tapasztaltatok már olyat, hogy egy idő után a telefonnal megszakad a kapcsolat és ebben az esetben az órán semmi nem látszik a kijelzőn sem. Utána csak úgy tudok életet lehelni az órába ha hosszan nyomva tartom a bekapcsoló gombot így minden jelzés nélkül kikapcsol majd utána visszakapcsolom. Sima bekapcsolással nem megy. Akksi töltöttségi állapota rendben van. Nincs valami tippetek mi lehet a probléma?
Ja a telefon galaxy s7, de ennek szerintem nincs jelentősége.
-
válasz
guriga1234 #1054 üzenetére
Nekem mára meghalt az akkum...
Ennek decemberben megvoltak az előjelei, de aztán helyre rázódni látszottak a dolgok -- múlt hétvégén még megvolt a négy nap akkuidő.
Tegnap aztán már furcsa volt, hogy délutánra már lemerül, aztán ma tíz perccel a töltés után már 20%-ot esett, és másfél óra alatt le is merült.MaCS
-
Új telefonba költöztem, és az új készülék csatlakoztatásakor a Gear végrehajtott egy teljes törlést és tök üresen indult.
A telefonoldali Gear applikációban pedig nyomát sem lelem a megvásárolt programoknak.Hogyan tudom vajon visszaszerezni őket?
Köszönettel: MaCS
-
Boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
Kérdésem, hogy akkucserével van-e tapasztalata valakinek -- jelesül, hogy hol, mennyi idő alatt, mennyiért...
A jelenség az, hogy két nap után 50-60%-os kijelzett töltöttség mellett kikapcsolom az órát, és 5-6 óra múlva bekapcsoláskor pár % marad benne, de van, hogy el sem indul már.
-
Xaels
félisten
válasz
Butha007 #1048 üzenetére
Lehet nincs a telefonod a támogatott listán ezért nem ajánlja fel a Play áruház mint lehetőség, próbáld meg letölteni az apk-t valahonnan és telepíteni abból.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Butha007
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki tud rajtam.
Napokban vettem egy s2 classicot.
Van egy Axxon 7 es telefonom , rajta Android 7.1.1
Párosításkor az óra azt kéri hogy a samsung gear t töltsem le. Na ez a play áruházban nincs, helyette Wear os. Letöltöm , párosítanám, meg is találják egymást de ezután vége. Küldené át az adatokat , írja hogy pár percet vehet maximum igénybe majd megszakad a kapcsolat és annyi.
Valakinek ötlet, hasonló tapasztalat ?
köszönöm előre is a válaszokat.
üdvThunderdome is never die!
-
amarna
tag
Kedves fórumtársak!
Tudnátok e segíteni abban a kérdésben, hogy az amerikai e-simes változat, működik e itthon Telekom előfizetéssel?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
dionaea
őstag
Nagyon gyorsan elment vagy kevés volt készleten.
-
Xaels
félisten
Telenornál BF-en 25k.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dionaea
őstag
Lehet a gear s2 t tölteni sima vezeték nélküli töltővel? Pl amivel az s8 at töltöm?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
dionaea #1035 üzenetére
Így szemre ennek tűnik.
Nem neten rendeltem, bementem a Margit hídnál lévő Casio boltba 1990Ft volt.
-
dionaea
őstag
Igen classic. Casio melyik szíjjat használod?
-
dionaea
őstag
Beléptem a táborba. 😀 eddig nagyon tetszik. Vajon hog, lehet éjszakai üzemmódot bekapcsolni hog, ki legyen kapcsolva a kijelző?
-
dionaea
őstag
Sötétet szeretnék de jól néz ki
-
dionaea
őstag
Én azt kérdeznem hogy aod mellett mennyit bír az óra ha mondjuk nem színes skint használ az ember, illetve hogy aod mellett a pixelek mozognak vagy mindig ugyan ott vannak?
-
Ismertek esetleg olyan alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy az óráról indítsam a telefonon a GPS tracklogot?
-
dionaea
őstag
Huj nagyon elhalt a topic. Vagy túl jó a ketyere vagy...
Mostanában készülök ilyen típust venni. Kérdésem lenne hogy most mi a normális ár amin mennek a használtak, mert elég nagy a szórás. Classic típust nézegetem.
Köszi
-
O.CS
aktív tag
Van olyan számlap ami az akkumulátort is mutatja az időn kívül?
-
O.CS
aktív tag
Megvettem az órát.Hát egy kicsit nőies a kezemen a régi órámhoz képest de majd megszokom..Amúgy szép.
-
Markizmark
addikt
2 fokozatban állítható a rezgés erőssége, nekem elég az "alacsony" fokozat is.
Az óra üzemideje nálam 2 nap.
A teljes éjszakás töltést nem javaslom, 0-ról 100%-ra 1,5 max 2 óra kell neki talán.
Semelyik lithium akkunak nem tesz jót a folyamatosan teljes töltöttségen tartás.Én vettem digitális időkapcsolót, minden reggel ébredés előtt 1 órával bekapcsol és mire felkelek a telóm és az órám is 90-100% körülire töltődik. Sosincs órákig 100%-on töltőn hagyva egyik sem.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Kajla5
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy okosórát.
Két óra között vacilálok az egyik ez a másik meg egy Amazfit Pace, de nagyon a Samsungra hajlok.
Már csak azért is meg A5 2017 -es telefonom van és gondolom ezzel aboszlút nem lenne kompatibilitási problémám.
Szóval az volna a kérdésem, hogy erősen rezeg az óra amikor hívnak?
Ez fontos volna nekem mert olyan helyen dolgozom ahol a telefont nem lehet meghallani.
A másik kérdésem, hogy mennyi az üzemideje?
Baj ha minden nap este a töltő rakja az ember?
Köszönöm szépen. -
nukee
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tegnap vasaroltam egy ilyen orat hasznaltan. Nagyon szepen mukodik viszont az akkuidonel feltunt, hogy eleg gyorsan merul. Reggel toltottem fel es delutan olyan 4ora fele mar csak 10% maradt.
Amikor megnezem akkor az ora szamlap hasznal nagyon sok energiat ahogy a kepen is latszik.
Miert hasznal ennyit amikor tobbnyire sotet a kepernyo, be se kapcsol az ora? -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valami olyasmit olvastam, hogy ha a BT szétkapcsol hatótáv miatt, akkor az óra tovább kommunikál wifin a telóval.
Ez mire terjed ki egész pontosan?
Csak mert próbáltam pl hívást fogadni, azt nem továbbítja wifin a teló az órára."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?
- Apple watch Ultra 2 2027.05.16 Apple jótállás hibátlan
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple Watch Series 7 Cellular 45mm Midnight minden tartozékával eladó
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic (LTE, 47 mm) fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest