- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Elárulom,hogy a CAT S60-is elég beázós kategória! Közvetlen ismerősi körben 2db van mindkettő VÉLETLEN merüléstől (max 40cm) beázott. A legszebb hogy erre szintúgy garancia ugrik
De az egyik szolgáltatónál egy belső infó alapján azért szüntették meg a forgalmazását,mert sok volt a gond vele,főleg beázás,párásodás,vagy hardverhiba! Azért ez elég gáz egy ilyen árfekvésű készüléknél! Ami az Xcover 4-et illeti hogy mennyire nem bírja a strapát az enyémen átment egy személygépkocsi és láss csodát semmi baja pedig a keréknyom is ott figyelt rajta,még csak meg se repedt a kijelző,bár köztudott hogy a kijelzőt nem mindegy milyen irányú behatás éri,és ha ha pottyan,mire is pottyan pontosan,tudomásul kell venni hogy nem labda,nem dobálásra való,ez egy egyfajta plusz,ha netán pottyan,vagy vízbe esik,akkor nagyobb valószinűséggel éli túl mint már mobil,persze szándékosan nagyobb esély van rá hogy tönkretegyék! Egyébként az enyémnek a vízzel sincs baja...Hardveresen gyenge,vagyis nem túl combos az tény,de nekem amire kell (böngésző,távoli elérések,doksik pdf-ek letöltése) arra maximálisan elég,sőt a 8.1-el a kijelző érzéketlenségét is javították a látványos sebesség növekedés mellett. Szóval én nem bántam meg hogy ezt vettem annó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest