-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niklebi
senior tag
Ezt nekem megcsinálta a Wear progi miután letöröltem a telefonról és újra telepítettem. Egyszer csak kiírta, hogy visszaállítja az órát, és csak néztem, hogy mi történik. A hálózati kapcsolatok megmaradtak, de akkor tudtam beállítani, hogy az óra önállóan is működjön. Mivel előtte nem figyeltem, hogy megy e a net így azt hittem már előtte is működött. Tehát ha nincs net akkor ezt kell csinálni.
NemMo: nem az óra romjára, hanem a Mi 8-on lévő romra gondoltam. Globális vagy custom, stabil vagy developer.
-
niklebi
senior tag
Nálam működik már szerintem kedd óta. Nemrég töltöttem le egy óraszámlapot. Nekem csütörtök óta, amikor a T.-nél kikapcsolta az autómatikus wifit a srác azóta azt nem tudom beállítani. Ja és az óra nem csatlakozik a telefonhoz és úgy töltöttem le.
NemMo: nálad milyen rom van a telefonon?
-
majer_balint
tag
Van előfizetésem, igen, visszaolvastam, látom vannak még gondok haha
De a kérdés lényege igazából, hogy be kell menjek személyesen igényelni e-simet, vagy weboldalon keresztül megtalálom valahogy ?!
Pulzusmérésről valami infó, hogy be kell-e állítani, hogy jobb vagy bal kézen hordom-e az órát ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest