- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
Nem tudom, hogy többet fogyaszt-e, nem is nagyon érdekel. 2-3 napos üzemidőnél sok jelentősége nincs, mivel nincs a kezemen 0-24. Ekkor a töltőn pihen.
A kérdésedre a válasz: hát ezért a MultiSim az igazi feature ebben az órában. Ugyan azt mondjuk.
A BT (legalább is nekem) csak az Shealth adatok áttöltéséhez meg installokhoz kell. Remélem egyszer megoldják azt is, hogy ehhez se kelljen... -
jose999
senior tag
Köszi. De ha azt eltűntetem, az óra továbbra is figyeli az alvást... És közben küldi, hogy filmnézés közben aludtam... Tegnap pedig színház alatt... Vagy pénteken, miközben óraszámlapokat töltöttem le (ez a legviccesebb) .... Végleg kikapcsolni nem lehet? S3-ban lehetett, itt nincs ilyen opció... Órán shealt- beállítások - egységek - és azon belül volt az alvás ki/be kapcs... Ezen nem találom
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Amúgy érdekes ez az egész tok téma karórára: Hagyományos karórából bőven vannak ennél jóval drágább modellek és még egyetlen ilyen órán sem láttam tokot, hogy a házát védjék. Ez is inkább a "kijelzős" órák kapcsán jött be szerintem. Rossz mobiltelefonos beidegződés, hogy a kijelzőt üveggel (ennek mondjuk még látom is értelmét óra esetén is) a házat meg tokkal védjük. Én ilyen olcsóval védem az óraházat (nem lesz karcos legalább). A kijelzőre nem tettem semmit, mert eléggé be van süllyesztve a lünettában. A lünetta maga meg még eddig nem sérült, pedig párszor már sikerült bevernem pár helyre. Egy esetleges csere esetén a lünetta gondolom olcsóbb, mint a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest