Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nehéz megítélni
Mint írtam én egy Band 2 pro-t váltottam le (ami üzemidőben azért más liga). Ahhoz képest azért meglepődtem -mennyire buta.
Jó, bocs, nem buta a Watch, de a nagyobb színes kijelzőn kívül nem tud sokkal többet. Azon is láttam ki hív, azon is láttam ki és mit üzen, ok, csak az üzenet-mail első sorát, de valljuk be az is elég többnyire. Stopper, visszaszámláló, időjárás, ami érték a karperechez képest.
A Huawei alvásmonitor sokkal jobb, a Watch-é gyakorlatilag semmit nem ér. Leülök a számítógép elé, gépelek 2 órát, amikor felkelek nyújtózni egyet beírja alvásidőnek
Magasságmérés is hasonló, egyik nap direkt számoltam mennyit lépcsőztem, na az se volt közelében sem.
Gyanítom az s3 is hasonló szolgáltatásokkal bír, szóval az üzemidő egyedül ami mérvadó lehet. Megér neked annyit, ritkábban töltsd? Én konkrétan ezért nem vettem eddig okosórát, mert nem voltan hajlandó etetni 1-2 naponta, idegeimre ment volna. Ezt meg 5 nap után ha el is felejtem felrakni, kimegy energiatakarékosba, és jó eséllyel kibírja a hatodikat is.
Sajnos az almás itt kicsit ellépett, ott nagyon vonzó az ekg is belefért, ha már így monitorozzák az órák az egészségünk. Az úgy azért egy sokkal jobb sporttárs, csak ezen az ökoszisztémán az nem opció. Lehet érdemes várni kicsit ha nem olyan égető, droidra is fejlődjön a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- GALAXY WATCH TÖLTŐÁLLVÁNY
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mint írtam én egy Band 2 pro-t váltottam le (ami üzemidőben azért más liga). Ahhoz képest azért meglepődtem -mennyire buta.