Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz
DrDoktor #1820 üzenetére
Nincs rajtam éjjel az óra, de nem is repül. Ha nincs kézen, nem szinkronizál.
Edzéskövetés napi egy óra, érzesítések kezelése pipa, telefonálás...ki az az elvetemült, aki rendszeresen órával telefonál. Az nálam vészmegoldás. De ha valaki teljesen autonóm módon használja, LTE-vel, az tud merülni, aláírom.
Azt is kitárgyaltuk már, hogy a külsős számlapok is oda tudnak vágni az akksinak, de az nem az óra hibája.
-
-
Rigormortiis
veterán
-
sfefe
addikt
válasz
DrDoktor #1670 üzenetére
Páromnak 44es van 2-3 nap... Üzenetek érkeznek neki, gyaloglást nézi, néha traineren is rajta van éjjel nem viseli csak néha nézi az alvást.
Nekem 5pro 4-5 nap, üzenetek, gyaloglás, néha nézek test összetételt, edzésnél néha van csak rajtam zsákolást nem hiszem, hogy bírná súlyzózásnál rajtam van. éjjel Én is csak néha nézek alvást nem viselem.
Így jönnek ki ezek az értékek. -
válasz
DrDoktor #1667 üzenetére
A saját tapasztalatomat írtam. Nálam a Watch 4 44mm kb 2 és fél napot bírt. Nem buta óraként, NFC-t is használtam fizetésre, mérte a gyaloglást (ami nálam naponta átlag 8km megvan), és rengeteg értesítést kaptam rajta. LTE nem volt. A Watch 5 Pro meg több, mint 4 napot bír, ugyanilyen felhasználás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest