Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Hú, hát. Na.
Én kedvelem ezt az órát, de kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy szoftver miatt, ez egy nagy kalap megbízhatatlan foss.Ugye hétvégén gyalultam, mert szabadesésbe kezdett el merülni.
Meg volt. 1x még utána hülye volt. Tegnap előtt 25% volt az éjszakai alvás követés, mára 10-15%.. Ok. Kezdek örülni, végre, normálisan üzemel.Letettem töltőre 55%-on az órát, és elkezdtem a napot. 1-2 óra múlva ránézek, szememet kiégetve világít egy ábra, valami BT kapcsolatot hiányára szólva. Leokzom, eltűnik. látom aksi 20%. Nice. Látom szépen megy a "töltés".
Az előbb ránézek a telefonra, telefonon most már látszik, hogy disconnected... Megnézem az órát és tényleg, kuka, 5%-on tölt.
Szóval várom azt a nagy csoda frissítést ami most kijött, hátra javít valamit ezen, mert az utolsó LTE-s csomag számomra csak gondot hozott, mint inkább javított volna.
Ha nem sikerül a megbízhatóságát helyre hozniuk, akkor lehet szomorú szívvel, de megválok tőle... mert ez így csak egy drága játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest