- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali
tag
Nekem volt gear-em, gear sportom is és most egy watch active 2-őt nyúzok. Nekem a virtuális lünetta plusz pont, mert a fizikális védelem megoldott egy tokkal, amit rá lehet tenni az órára. Nekem a fizikai lünetta mindig szétkarcolódott, plusz cserélni is kellett egyszer, mert tönkrement. Ezenkívül, ha a combomra tettem a kezem, akkor volt, hogy a fizikális elkezdett mozogni és aktiválta a funkciókat, ami nagyon nem volt jó. Persze izlések és pofonok, de én nem értem, hogy miért kellett visszahozni újra a fizikálisat, mikor a virtuális tökéletesen működik minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest