- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
A bluetooth vagy a WiFi fogyaszt jobban? Az óra szerint a WiFi, amit viszonylag nehezen hiszek el.
-
-
ForRedGlory
félisten
Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy irritálja az óra a kezem? Bepirosodik alatta (mintha enyha égető érzés is lenne) és viszket. Pont ugyanez volt a Fenix Garmin 6X Sapphire esetében is.
Oké, szinte végig a kezemen van (leszámítva a töltést és fürdést), de 3-4 nap alatt nem rémlik, hogy a korábbi normális óráim ilyen irritációt okoztak volna. Még csak nem is szorosan használom, hanem simán mozgatható a csuklómon fel/le.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Ma edzés közben összehasonlítottam a pulzusmérést egy Polar H10-el. Az 55 perc alatt az átlag mindkettőnél csontra megegyezett. Nagyon pontos a Watch 3, teljesen ledöbbentem rajta. Részletesebben nem néztem, de gondolom nagy eltérés ott sem lehet.
#622TODI1111: Lehet nekem is az lesz, de még küzdök a rigolyámmal, mert a videókat elnézve elég látványos a szélén, hogy fólia van rajta. Nyilván a kialakítás miatt csak így lehet rátenni, de utálnám, ha nem tudnám megszokni és leszedném inkább.
-
ForRedGlory
félisten
Beköszönök egy watch 3 Titánnal. Igyekszem majd nem sok hülyeséget kérdezni. Melyik a legjobb minőségű üvegfólia rá?
Ez az óra gyönyörű. Instant love.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #147 üzenetére
Mindenkinek nagyon köszi a választ... már nem kell vele fáradni, nem aktuális.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki megnézné nekem, ha szépen kérem, hogy az indoor rowing-nál milyen opciók/beállítási lehetőségek vannak? Idő, pulzus, kalória, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest