Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csináltam rosszul semmit, nincs aktiválva rajta esim.
Igen, már van a vodánál is esim. Azért kérdeztem, hátha már más is belefutott ilyenbe. De ha elvonatkoztatunk a vodától, akkor itt egy valós helyzet:
Pl. asszony telekomos esim-jét szeretném aktiválni az órámon, viszont az én telefonomom telenor hálózat van. Akkor hogyan társítom? Mert mint írtam, már nem lehet qr kódot fényképezni, csak a telefonon lévő hálózatok között keresgél. Ezt megkérdeztem a Samsungtól is, még várok a válaszukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest