Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz rootkiller #55 üzenetére
+1
Teljesen jól mondod. Egyáltalán nem is kellene árulni ilyen készülékeket, amikkel van lehetőség mindenre, de nem tudod használni, mert eszméletlen módon lelassul a rendszer egy idő után. Pláne, hogy a mai világban egy magra is ráerőltetnek egy jelly beant, mert androidról beszélünk, hiába a sok főzött rom ugysem lesz gyorsabb hosszútávon. Gyakorlatilag egy 5k-t érő ezer éves nyomógombos telefon sebességének szintjén sincs mondjuk egy S3, ha a telefonkönyv megnyitást, vagy egy hivóképernyő megjelenés időt nézünk, aminek gyorsasága elég fontos egy telefonnál ha már azt is lehet vele. Felvetődik, akkor járjunk két telefonnal...persze.
-
30z.Samu
félisten
"facebook+messenger+viber+gmail dolog annyira megöli hogy hosszú időt kell várni arra is hogy a telefonálás alkalmazás betöltősön.
Bocsi, de minek megy ennyi minden a háttérben? Nekem max 2 dolog megy egyszerre, a többit be szoktam zárni. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy S3 vagy S4 telefonom van, igyekszem eképpen is használni. 2-3 naponta érdemes újraindítani a telefont egyébként, mert tényleg nagyon be tud lassulni, de ez igaz volt az összes eddigi OP rendszeres telefonomra, Androidtól kezdve a Symbian-on át a Windows Phone-ig.
Sic Parvis Magna
-
RaveForce
veterán
válasz rootkiller #53 üzenetére
én azt mondom, h ha android, akkor csakis 4.1-től, az összes korábbitól vakaróznom kell, a 4.0.4 is egy szenny még. NEKEM. átlagfelhasználóknak elég lehet, de akkor egy sima telefon is..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
harry
veterán
És ennek mi köze az időhöz? 1.5 éve még gyorsabban ment? Ha tudom, hogy mikre akarom használni, és azok kiszolgálására nem alkalmas, nyilván nem veszem meg. Ha szerények az igények, akkor nem kell felső kategóriás telefon. Ha meg egy telefonnal nem lehet telefonálni, megint csak nem kell megvenni... Ahhoz meg ne kelljen már sokmagos procis csúcstelefon, hogy hívást indítsak, vicc - noha elhiszem, hogy van ilyen...
Csapoati: igazából nincs konkrétum, olyasmi érdekelt, hogy van-e olyan indok, ami átlag használatnál nagyon zavaró, esetleg műszakilag hiányzik belőle valami, típushiba, stb. Mert mint írtam, nem nekem lesz és nem is ismerem, én annyit látok róla, hogy 5k-ért elhozható, és konkrét panaszt nem találtam róla, így ennyiért ezt tudnám mondani, megérheti megvenni. Kivéve, ha pl. gagyi a szoftver és fagy / lassul, használhatatlan a kamera, gyengék az anyagok, ilyesmikre gondolok.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Csapoati
nagyúr
válasz rootkiller #53 üzenetére
Az utolsó mondat abszolút nem igaz. Felhasználási szokás kérdése az egész. Felejtsük már el, hogy mindenki full hd filmeket néz, miközben modern combat 4-ezik és excel táblázatokat szerkeszt. Mailezni, viberezni, egyszerűbb (logikai) játékokat játszani meg facebookozni ez is elég. Persze ha lapból nem szaggat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gitáros topic
- Politika
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...