Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
El mondom én hogy szoktam.
Nem szoktam hagyni 15% alá merülni, csak nagyon ritkán.
éjszakára szoktam bedugni tölteni és reggel húzom le.
Ezt így csinálom kb. az első telefonom óta és soha nem volt gondom az akksival.
Szerintem az tudja rongálni, ha mindig rá töltesz majd le húzod. A töltésnek van egy karakterisztikája, nem lineárisan halad. Szóval nem olyan, mintha pl.egy vödörbe öntögetnéd a vizet poharanként. A karakterisztika megszakítása sokat árt sz akksinak. Szerintem 85%-nál lehúzni sem szerencsés e miatt, de persze vannak ellen vélemények.
A gyors töltésről valahol azt olvastam, hogy nem kérosítja az akksit. Volt egy kimutatás, ahol 2 azonoskészüléken tesztelték. Az egyiket csak györs töltéssel töltötték, a másikat csak normál töltéssel. X ezer ciklus án az jött ki, hogy a gyors töltött akksi kapacitása 1% romlott jobban, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a legdrágább, legtöbbet tudó tablet, amit a Samsung kínálni képes. Nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is való, de megvannak a korlátai.
- Gitáros topic
- Láncfűrész topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ford topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest