Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Oppenheimer #290 üzenetére
miből gondolod, hogy az android userek elégedetlenek?
-
qpwoeiruty
tag
válasz
Oppenheimer #290 üzenetére
Najó, inkább mondjuk úgy, hogy majdnem mindenben. Az Android egy okos, korszerű OS akar lenni, az iOS egy csillivilli OS akar lenni, amihez szó nélkül feláldoztak majdnem minden funkcionalitást. Amit írsz pedig nem hiszem hogy igaz, én magam is amíg iOS-t használtam, végig elégedetlen voltam vele, a korábbi okostelefonjaim után csak pislogtam, hogy milyen szánalmasan agyonkorlátozott rendszerrel álltam szemben. Amióta Android-ra váltottam, alapvetően meg vagyok elégedve, nem nagyon ütköztem rajta még olyan akadályba, hogy valamit az OS miatt ne tudtam volna megcsinálni rajta, míg iOS-en nap mint nap, egyedül telefonálásra és sms-re tudtam kompromisszum nélkül használni, illetve még ezekre sem igazán, mert ritka szar térereje volt. Aki egy igazi okostelefont akar, annál szerintem fel sem kéne hogy merüljön az iOS.
-
qpwoeiruty
tag
válasz
Oppenheimer #280 üzenetére
Gyakorlatilag mindenben fejlettebb.
-
LSL1337
őstag
válasz
Oppenheimer #280 üzenetére
http://www.ibtimes.com/articles/212980/20110913/ios-5-android-iphone-5-ipad-2.htm
ebből a listából jelenelg SEMMI nincs a 4.0-ban, és mind bent van a ginger/honey-ban
hiszed vagy nem, 1x kellett újraindítanom eddig a tabot, de akkor is root+script editor+ custom task scriptekkel játszottam, és félrenyúltam, ekkor találkoztam pár FCvel, ezen felül normális felhasználás során nem
akkor még1x leírom erdőke, neked a kevesebbet tudó elég, ezt kifejtetted
ismét leírom, akinek nem, azt ne nézd hülyének, ennyi
és nem kell szentként kezelni az i termékeket sem, azokkal IS van probléma, lehet hogy kevesebb, de ez a zárt rendszer sajátossága (2 céges iPhone 4 van a családban, és azzal is volt néha kis vesződés)havi 2ezerért 2 giga mobilnetet kapok, ezt nem nevezném egy szintnek a 10-15ezres iphone T-s havidíjakkal, szóval a 48 ezer 2 évre, azt hozzádobom az induló 125ömhöz, akkor érkeztem 173hoz
szóval 13ért lett 2 évre havi 2G mobilnetem, de ez zárójel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Play - játék az árakkal
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest