- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iSonic
addikt
válasz Lacko84 #66406 üzenetére
Nekem is hasonló helyzetem volt mint neked.. csak nekem 6 napra vitték el a készülékemet a semmiért.. majd még nekem kellett hívni a telemaxot, hogy hozzák már vissza nekem (délután 4kor hívtam őket) - válasz kishölgytől épp most akartam hívni Önt.. hahahaha
Srácok a fórumon nekem is a kijelzőbeégetést javasolták..
-
iSonic
addikt
-
poli27
veterán
a 4.2.2 ki fog jönni valamikor, van valakinek infója róla esetleg?
-
poli27
veterán
Tipikus Samus szarság megint.....
-
legenda
válasz poli27 #66415 üzenetére
nem hagyják frissítés nélkül, az s2 is megkapta még 2.5 év után is még a jelly bean firmware verziót is, csak ugye az újabb firmware verziók tekintetében az s3 várt az s4 és az s4 mini megjelenésére, az s4 várt a note 3 kiadására, de most jönnek majd a friss firmware verziók a régebbi típusokra is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bagly
tag
Van, aki használja ezt a féle miui-t? Katt!
Ha igen, mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Gondoltam írok egy kis tapasztalatot ,hátha valaki kíváncsi rá.
Vettem egy ilyen vezeték nélküli töltőt hozzá.
Meg vagyok vele elégedve,elég gyorsan is tölt.Annyit hozzáteszek ,hogy én a vevő egységhez hozzányúltam és leszedtem a hátlapját,írták ,hogy NFC-t árnyékolhatja ,mert ilyen alufólia szerűség,de így is tökéletesen működik. -
Lacko84
aktív tag
válasz Norbi8719 #66409 üzenetére
Egyre nagyobb ez a repedésnek látszó vmi a kijelzőmön.... Igényeltem a helyszíni javítást és Szerdára volt a legközelebbi időpont! Ha esetleg nem cserélné a csávó ki mert azt mondja az én hibámból keletkezett ami biztos nem,de nem tudni ők mit fognak mondani akkor mennyi idő múlva lehet újra helyszíni javítást kérni? Garancián kívül kell még előkészítenem valamit? Előtte felfognak hívni hogy mikor jön? Ha nekem nem felel meg az időpont aznap mert épp dolgozom akkor lehet későbbre kérni? Mennyire rugalmasak?
2 napja még ilyen volt:
Ma már ilyen:
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
valami fasza hívásrögzítőt keresek. olyat ami nem az összes hívásomat (beszélgetést ) rögzíti, hanem mondjuk olyasmi kellene, amivel akár hívás közben egy klattyintással vagy ikonra bökéssel el tudom indítani a felvételt.
Tudtok ilyet? -
pcsabat
őstag
válasz Lacko84 #66420 üzenetére
rugalmasak. Felhívnak. Garancián kívül kérték tőlem a számlát is. Az, hogy mikorra igényelted meg teljesen mindegy. Nekem konkrétan egy hónap után jöttek házhoz és kijelző cserére is elvitték a telefont (nem csinálták meg háznál).
Persze mikor betörtem a kijelzőt (ami ugye fix áras javítás), akkor az igénylés után két nappal már itt voltak érte és se számla, se garancia se semmi nem kellett hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Lacko84 #66426 üzenetére
1. Mikor nálam járt, azt mondta a karcos kijelzőt is kicserélik, hibára panaszkodva, egy a lényeg, NE legyen törött.
2. S4-em ugyanígy járt, 2 hétig ment a harc, lepattintottak azzal, hogy erős mechanikai behatástól sérült. Karc sincs a telón...
3. Tovább nem is sorolom.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz nggabi #66348 üzenetére
Na túl vagyok a 3+1 fileos, repartos rom telepítésén, előtte volt számláló nullázása, most minden alap, gyári telenoros, ahogy az kelleni fog a szervízhez. Counter: No, minden official, csc kód is pan, viszont a recoveryben a kis mikrobi hanyatt vágva még mindig, felette meg a piros felkiáltójel. Ez vahj miért lehet?
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Melyik a legújabb stock rom , amit odinból feltudok rakni?
Előre is köszi![Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz MunezXBK #66427 üzenetére
Ez se nem törött se nem karcos. Ez milyen jó hogy vigyáz rá az ember nem éri semmi és egyik napról a másikra ez jön elő... kifizet az ember több mint 100 ezer ft-ot és azt hinné jobban foglalkoznak majd az emberrel ha bármi probléma van a készülékkel. Használtam fél évet és törődjek bele úgy hogy semmi nem érte... akkor ha hívnak mondjam is hogy ne jöjjön a szerelő? Mennyi a kiszállási díja a szerelőnek? Tényleg tanácstalan és nagyon szomorú vagyok mert imádom ezt a telot.
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
kelzsoca
félisten
-
AndrewTdi
addikt
válasz gameresboy #66437 üzenetére
USB csatlakozó csere. Nekem ix gyógyította meg nggabi
-
Norbi8719
tag
válasz Lacko84 #66420 üzenetére
Hát nem szép az biztos , de azt gondolom erre nem fognak cserélni.
Ha meg elviszik bevizsgálni akkor pláne nem.
Ha már lebeszélted az időpontot telefonon akkor csak akkor fognak jönni , nem máskor.
Javaslatom: mondd le ezzel a hibával , és tedd azt amit havri1 mondott.
Jövőhéten már lesz egy új kijelződ.A kiszállási díj 5000 ha nem garis a teló.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Milyen negatívumok vannak egy gyári NEM LTE verziós S3-ban?
-
Varszegig
veterán
Részben én is búcsúzom, az S3 a nagyobbik fiamhoz vándorol, szóval azért rajtatok tartom a fél szemem
-
foxymaxy
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz lafaty80 #66446 üzenetére
nekem van itthon bezzeg s2ből ki vagyok fogyva amire van kereslet
AndrewTdi: öröm bódottá ha tölt, legalább megúsztad a panelcserét. mostanában egyre gányabb panelok jönnek kóreából, a fele kb kuka is azonnal.
foxymaxy: előbb vagy utóbb de mindenkivel találkozok vagy én vagy a szarvasi mester
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv topiklakók..
Telefonvásárlás előtt állok és 3 telefonon gondolkodom amit a T-nél vásárolnék meg januárban mivel akkor jár le a hűségem...az S3 LTE,Note II vagy esetleg Mega 6.3...igazából vagy 2évig megint nem tudok majd váltani így egy időtállóbb megoldást keresek Android fronton,mert eddig IOS-es voltam.
Hogy őszinte legyek a Mega-ra fáj a fogam a mérete miatt,csak elég átlagos hardver van benne így laikus módon új Android verziókat hanyagolni foglyák róla (persze fogalmam sincs csak ezt gondolom első blikkre)
Mivel nem az igazi a Mega így jött számításba a Note II, S3 LTE ami pont jó lenne nekem hardveres szempontból is..csak ugye megint ott tartok,hogy Android szűz vagyok és nem igazán értek ezekhez a ROM meg root dolgokhoz.Elmondaná nekem pár ember a véleményét,hogy melyik telefont miért venné?
Esetleg nem tudom,de létezik olyan oldal ahonnan gyorstalpaló módon elsajátíthatnám az Android csínját bínját?...szeretném behatóbban ismerni, mi vel egyre több ismerős talál meg,h informatikus révén biztos értek valamit a telefonukhoz is.Válaszotok előre is köszönöm
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
korcsillio
addikt
válasz Petya2900XT #66448 üzenetére
Note III
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz korcsillio #66449 üzenetére
Note II is túl van már a maximum kereten csak reménykedem,hogy januárig esik annyit az ára,hogy beleférjen a keretbe
Ez a 3 telefon a reális lehetőségem úgy érzem...6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Spórolós topik
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Wise (ex-TransferWise)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest