- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
spadge
tag
válasz ittakary #66242 üzenetére
Igazából csak ki akartam próbálni, de annyira megtetszett, hogy megtartottam. Eredeti kernellel a CM nálam néha megakadt.Böngészőben, meg ilyesmi. Bár lehet hogy kernel telepjtés utáni wipe segített, nem is a kernel, de ezt már nem fogom tudni megmondani. Nekem ez a recept beválni látszik. Két hete használom kb a stabil CM-et a googy-maxszal. Stweaks tökéletesen műxik. Ugye ez a kernel is Siyah alapú..
-
Magga
aktív tag
válasz Bubukain #66181 üzenetére
Nem és nem is kerestem! A hivatalos oldalról töltöttem le a legújabbat...
Boeffla-Kernels -
Magga
aktív tag
válasz Bubukain #66255 üzenetére
Felületesen átolvastam a topikot, de nem találtam olyan infót, hogy majd jön!
Lehet, csak elírás, eddig nem követtem figyelemmel a kernelt.
Neked hogy vált be???Én csökkentettem a LED fényerejét, így nem vakít meg...
És a Governor-t átállítottam lulzactiveq-re, ez már korábban is jól muzsikált!Érezhetően gördülékenyebb és gyorsabb lett a rendszer. De ha csak placebo, nekem úgy is jó!
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Melyik a legfrissebb android verzió a gyári T-Mobile-os S3-ra? 4.1.2?
-
spadge
tag
Az 1.hsz-ben a LOGOUT blogos tudástárat csak én nem tudom megnyitni? 404 hibával kidob..
-
Frozzy
őstag
válasz korcsillio #66269 üzenetére
KEZDŐŐDIK.. már nem október.. már november-december... szétmegyek ezeken komolyan mondom..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
agressor12
senior tag
a 4G akar az LTE-s lenni?
-
legenda
-
Zsoltinho24
tag
Amùgy tiszta nevetsèges ez a frissìtèsi mizèria.Mèg a t-s MG4 sem jött ki aztàn eleresztenek egy ilyen tàblàzatot ahol leìrjàk hogy mikor lesz rà 4.3.Max jövőre ha kijön a 4.3.Sőt 4.3.1 mert màr az is lètezik.Vagy 4.4.Addig meddig halogatjàk mìg közlik a nagy közönsèggel hogy nem lesz rà ùj szoft.
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
Hali! Az mitől van, hogy a galériában ha rányitok egy képre és elforgatom a telót a kép nem fordul. Elforgatás bekapcsolva, mindenhol működik, kivéve itt. Alkalmazás adatoknál galéria adatok törölve. Bélyegkép nézetben elfordul, de egy kép nézetben igen. Eddig jó volt. Másnál ilyen probléma?
-
LouiS22
veterán
Mintha az életetek múlna ezen a nyamvadt frissítésen és most egy semmire nem használható szar lenne a kezetekben. Ha ennyire frissítésre vágytok, vegyetek referenciatelefont, az azonnal megkapja azt a tetves update-et.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ittakary
nagyúr
válasz LouiS22 #66280 üzenetére
Te meg mit vagy így kiakadva? Ha meg téged ennyire sem érdekelnek a frissítések, akkor töröld magad ezzel a lendülettel PHról és au revoir...
Mi azért elvárjuk egy kezdetben 200k-t alulról súroló telefontól, hogy igenis legalább 2 évig szoftveresen támogatva legyen
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Lexus sc #66261 üzenetére
Mi baj van vele?
SZERINTEM ha kipucolod, és " jobb" launchert használsz, semmi baj nincs vele. Gyors, jó a fényképezője ,és még mindig ütős hard terén is. Mindent meglehet oldani vele. De ha más ROM jön be, van rá bőven. Én CM -et használok pl.
Nagy megelégedéssel.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
sid87
senior tag
Az normális hogy a wifi folyamatosan megy miközben nincs is bekapcsolva? Vagy csak én nézem rosszul? Kicsit megdobja az akksi használatot. Mit tehetek?
https://db.tt/MT2G4ePk
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
legenda
nem kimondottan normális, mivel az ikonja szerint nem/sem megy, edge mobilinternetes adatkapcsolatot jelez a rendszer.
vagy bekapcsolt állapotban van a wifi, de valamiért - például nagyon gyenge wifi jel miatt - átkapcsolt mobilinternetre?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Ahogy belépek a playbe egyből kidob , mindig , újraindítottam úgy is.
Mi lehet a baj?
Köszönöm a segítséget! -
LouiS22
veterán
válasz ittakary #66281 üzenetére
Bocs, de nevetséges a hozzáállásod, főként az árra vonatkozó rész, illetve az, hogy elvárod a támogatást. Soha, sehol nem volt leírva, hogy akár egyetlen frissítést is kapsz. sokkal szánalmasabb, hogy naponta sírnak itt egyesek, hogy jaj nincs frissítés mi lesz velem? Nem tudsz nélküle élni? Nem működik a telefonod? Vagy csak látni akarod azt, hogy 4.3? So what? Ez csak egy eszköz, az életed nem lesz attól jobb, hogy 4.3 lesz a telefon névjegyében.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
havri1
félisten
Csak akkor jelzi az ikont, ha kapcsolódva van wifire, ha nincs ikon, még háttérben futhat, az is szvja az akksit.
Bár azt viszont nem tudom, hogy bekapcsolt, de nem cstlakozott wifit jelez e a skálán...(#66291) LouiS22 : Valahol pedig le van írva, mert olvastam, hogy a premium készülékekre 2 év frissítés jár..aztán, hogy ez samsung dok volt e vagy fórum..
[ Szerkesztve ]
havri
-
sid87
senior tag
Biztos ki van kapcsolva, beállításoknál is megnéztem. Meg ha be lenne folyamatosan jelezné hogy talált wifi hálózatot. Ma egy percet sem voltam wifin. :-(
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
legenda
válasz havri1 #66292 üzenetére
igen, fent csak a csatlakoztatott állapotot jelzi, és nem csatlakozott állapotban is keres, meg kérdés fogyasztás szempontjából az is, hogy a speciális beállításokban a hálózati értesítés be-, vagy kikapcsolt állapotban van.
volt több variáció is a kötelező frissítési intervallum meghatározására, 18 hónap...stb, de ez csak irányelv módozatban...sid87; a wifi hálózatos jelzést lásd fent. a telefon újraindítása után mit mutat?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Piwi
veterán
válasz LouiS22 #66291 üzenetére
Csupán e-pénisz növelő ha a "legújabb" android van fent, amiket eleve a Nexus kap meg elsőnek nincsenek itt ekkora változások, semmivel sem lesz jobb a telefon tőle, csupán mztogathatod a haveroknak hogy jéé, nekem már 4.3 van
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Joshi
titán
Amikor még ZTE telóm volt akkor napi szinten érdekeltek a friss verziók, de ennél a telónál egyáltalán nem érzek ingerenciát a frissítésre. Az s3 megjelenését követően zsoca is valami olyasmit írt hogy ez az a teló aminél nincs feltétlenül szükség a rom módosításra. Na persze azóta jó pár köbméter víz lefolyt a Dunán de hát aki ingerenciát érez.
-
havri1
félisten
válasz agressor12 #66299 üzenetére
Meg a szoftver is más.
Ne hasonlítsd össze a sima s3-al.
LTE - n sokkal simább a gyári rendszer.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest