Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyivipali

csendes tag

válasz Burt1793 #2443 üzenetére

:Y Nem is gondoltam volna az 1.)-2.) összefügg!
    Milliónyi hálám, ezzel most sok sok gondolkodástól mentettél meg! :)

A Romolás meg Rootolás megy az előző SGS I tapasztalatából kifolyólag. ott minden frankón ment.. itt sem lesz gond! :D
    meg már Alcatel OT-995-öt és ACE-t is csináltam rokonoknak.. :)

• gyivipali

csendes tag

Sziasztok!

Lenne 3 db problémám! :)

1.) Az a gondom, hogy a SGS II-őm 2 napja azt játssza, hogy töltő kihúzása után még mindig töltöttséget jelez. Kikapcsolom és látom a töltés folyamatot jelző elem-et, de nincs rajta se USB-s adatkábelen, se a töltőjén!
    Utána olvastam ennek, és ez ha minden igaz típushiba.. meg is rendeltem hozzá az átvezető fóliát töltőcsatlakozóval. Ha minden igaz lassan, de biztosan meg fog jönni :D (Jövőhéten valamikor)
    Ezt sikerült orvosolni egy egész napra kontakt spray-vel. Ám ma reggelre újra előjött és most már a kontkakt spray-s megoldás se jött be. Rosszabb nem lett a helyzet... Esetleg valaki tud valami MÁS IDEIGLENES megoldást?

2.) A másik meg az, hogy (még a feljebb leírt a jelenség előtt jelentkezett), hogy ha kikapcsolom a telefont (Power gomb -> Kikapcsolás, egy rezzenéssel leáll), és automatikusan bekapcsol. Factory reset már volt, de az se oldotta meg a problémámat :/

3.) KIES. ez a kép fogad:

Android verzió: 4.1.2 (Offical from Samsung)
    Alapsáv verziója: I9100XXMS2
    Kernel (na ebben nem vagyok biztos, hogy gyári): 3.0.31 - 1069234 dpi@DELL237 #3 SMP PREEMPT (Tue Mar 19 19:18:54) KST 2013
    Build száma: JZO54K.I9100XWLSN

Remélem tudtok segíteni!

Segítségeket várok ide is, de inkább PM/E-mail kombóba, mert nem vagyok nagyon aktív fórumos, de igyekszem itt is nézelődni! :)

e-mail: gyivicsanpal @ gmail . com

Új hozzászólás Aktív témák