Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luissimo

veterán

válasz papsoka #186 üzenetére

bekopogtatás ??

nemvolt még olyan telód, amin a második hívást engedélyezted és akkor belebúgott a füledbe, amikor beszéltél az egyetlen adott számon ?
    no azt a jelenséget neveztem bekopogtatásnak, szaggatottan belebug a füledbe, hogy van mégegy hívásod.
    és olyankor eldöntöd, hogy az egyiket tartásbateszed és átveszed a másikat vagy utána visszahívod esetleg.

nagyon szívesen.
    csak javasolni tudom a telót, minden szempontból.

reggel 7-kor aktiválja magát repülőmódból és azzal ébreszt hogy diszkréten rezegve letölti az emileket wifin, aztán 8-kor irány a meló , rádióhallgatással a fülben, a vonaton és bent a cégnél mobilneten lóg, amikor van wifi jel, akkor természetesen lelép a mobilnetről, a leveleim ( privát és céges ) egész nap jönnek a telóra, közben néha rádióhallgatás, beszégetések ki és be hívások, aztán este 6 körül irány haza, közben zenehallgatás .
    Így van estére 30 százalék körül az akksi.

11:35-re van beáálítva rajta a repülőmód aktiválás, akkor szépen elaltatja magát és közben csendesen töltődik, igen jámbor fajta :)) :DD

szerintem megfelelő.
    bár nemmondom, hogy nem bírt volna el egy 2000-es akkut, de akkor annyival nehezebb is lenne.
    jóezígy.
    amire kell, azt pont teljesíti. :C

egyedül talán a hátlapját nem bánnám, ha kicsit mintás vagy recés lenne, jobban kézbetapadna.
    mondjuk igysem fényes, enyhén matt, de akkoris jobban csúszik, mintha olyan lenne, mint a Galaxy Ace v. valamelyik hasonló recés mintás hátlap....

demajdcsak lesz rá egyedi hátlap pár dodóért, nemsokára :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák