Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Íme, a One UI 8
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolibri75
csendes tag
"Kérdésére válaszolva, jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a GT-i9070-es telefon esetében elérhető lesz-e Magyarországon az ICS verzió.
Javasolni tudnám Önnek a Galaxy S3, S2 és Note készülékeket.Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat" -
sheep
addikt
Nem tudok betölteni https oldalakat (pl facebook.com) valaki tudná csekkolni?zöld lakat és https a címsorban, nálam semelyiket sem tölti be adatkapcsolati hiba miatt
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
leslieke #390 üzenetére
Ez természetes. Csak itt mintha nem kapott volna akkora negatív fogadtatást az ICS hiánya, mint az LG 3DMax topic-ban.
Ott olyan szinten kibuktak, hogy majdnem kitört a 3.ik világháború, meg soha többet LG, meg fúúú, de egy fos, stb....
Itt pedig szerényen meg van jegyezve, hogy most ez van. (most olvastam jobban át a topic-ot).Érdekes emberek járnak a PH!-ra.
-
Riuko
senior tag
Ha valaki esetleg megválna hibátlan telójától ami független vagy telenoros, kérem írjon.
-
tzsolesz
nagyúr
2.3? Ennek ugyan mi lehet az oka?
Pedig ez a teló az amelyik válthatná a Black-emet. -
NoMagix
addikt
Gondoltam, hogy nem lesz "olcsó"! A jelenlegi csomagommal 60K lenne az ára!
Azt hittem, legalább az S Plusz árát leviszik, ha ez beérkezik, de nem! -
sdd2
veterán
Kapható a T-nél [link]
-
gyulagy
tag
kell
-
Ha minden működik megfelelően, akkor nincs is gond. De ha mégse, akkor a Samsung támogatás nem biztos hogy olyan gyors - ha jön egyáltalán - mint az XDA fejlesztői. Főleg egy nem túl nagy mennyiségben eladott készülék esetén. Samuék már a badával is bemutatták ezt, pedig az a saját kölkük volt...
Egyébként SGS2-t nyugodt szívvel merem ajánlani. Szerintem egy jó állapotú használtat érdemes venni, 80-90e körül már kapsz, de csakis gyári garival. Garanciafutár minden pénzt megér...
-
kolibri75
csendes tag
Köszi, sokat segítettél
, így most már az advance felé billen a mérleg nyelve...
Bár elgondolgodtató, amit a támogatottságról írtál, hogy érdemesebb lenne mégis többet beruházni az SGS2-re, vagy egy szinttel lejjebb menni az SGS-re... viszont kinézetben, tudásban mégis az advance a legszimpatikusabb... -
válasz
kolibri75 #376 üzenetére
Ha az S2-t nagynak találtad, akkor a Galaxy R se fog tetszeni, mert mm-re ugyanakora, csak vastagabb. Én ezen az oldalon szoktam telefon méreteket hasonlítgatni.
Támogatás nagyban függ a készülék sikerétől, eladási adataitól. Mivel ez és a Galaxy R is a már meglévő alkatrészek variálásából született, túl nagyot nem fognak robbantani szerintem.
Emiatt egyedi rom is kevesebb lesz rá, mert nincs akkora felhasználói bázisa, mint egy S2-nek pl. -
kolibri75
csendes tag
Köszi
Persze, nem azt várom, hogy más döntsön helyettem, csak szívesen meghallgatom a tapasztaltabbak tanácsát, esetleg azokét, akik használták valamelyik, vagy mindkettő készüléket.
Eredetileg SGS2-t szerettem volna venni, de túl nagynak találom a kijelzőjét, meg mivel mindenképp független készüléket szeretnék venni, így az ár is jóval magasabb...Egyébként szerinted támogatottságban nem lesznek átfedések, hiszen olyan sok hasonló készüléket dobtak piacra az utóbbi időben?
-
válasz
kolibri75 #373 üzenetére
Szerintem Te döntsd el, hogy mi kell neked, ne várd hogy ezt más kitalálja, megmondja.
Leírom én hogy csinálnám a helyedben. Ha már csak erre a két készülékre szűkítetted le a keresést, akkor olvass el mindkettőről minél több tesztet, nézd meg YouTube videókon, és mindkettő fórumában nézd meg, hogy esetleg milyen gondokkal találkoztak a tulajok. Ha van lehetőséged mindkettőt próbáld ki élőben is.
Szedd össze, hogy mi a fontos. Pl. a nagyobb kijelző, vagy hogy AMOLED legyen? Műanyag vagy fém ház? Ezzel már akár el is dőlhet a dolog.
Nézz meg egy összehasonlítást pl. ezen az oldalon.
Azt azért tudnod kell, hogy egyik készülék se lesz akkora bestseller mint az SGS vagy az SGS2. Ez a későbbi támogatottságban, custom rom-okban is meg fog mutatkozni...
Remélem segítettem...
-
kolibri75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni tőletek, első androidos telefonomat készülök megvásárolni, nagyon tetszik a galaxy advance, de közben rátaláltam a galax r-re is, szerintetek melyik éri meg jobban, hosszabb távom gondolkodva?
köszi előre is!
-
Rx
aktív tag
válasz
excalibur36 #366 üzenetére
Köszi, így már sikerült beállítani, bár nem értem, hogy a beállításokba miért nem lehet ezt a funkciót beépíteni.
@sheep
Én a Brando fóliát ajánlom (pl.:speedshop, itt rá is teszik).
Szeretnék én is fóliát majd de csökken a színek árnyalata, fényerő változás...ezekkel is számolni kell -
sheep
addikt
válasz
excalibur36 #369 üzenetére
Te tudtál rá venni valahol fóliát? Milyet, mennyiért?
-
gyulagy
tag
A kijelző karcállósága az milyen, a gorilla tényleg bírja?
-
dobolson
senior tag
válasz
excalibur36 #366 üzenetére
Jaja, tényleg, úgy is lehet. Csak már nagyon régóta nem használom a gyári lejátszót, nem emlékeztem erre.
-
dobolson
senior tag
Csak egy tipp: galaxy ace-en, ha nem programmal akarod csinálni, akkor kell létrehozni az sd gyökerében egy media mappát a következő képpen: tehát media/audio/ringtones. Szóval így néz ki, és akkor a ringtones-ba kell bemásolni, amit szeretnél csengőhangnak. Egy újraindítás után már ki lehet választani a lehetőségek közül a bemásolt hangot. Ez ace-nél így megy..
-
Rx
aktív tag
Mp3-at csengőhangnak csak külön programmal tudok beállítani?
-
sheep
addikt
A samsung már rég bejelentette hogy a q4-ben jön az ics a relefonra
-
zozika2
tag
Én meg arra várok, hogy végre legyen a T-nél.
Azért kérdezem, mert nem volt még androidos telefonom, de miért olyan fontos az ICS?
Annyit tudok, hogy a 2 magot jobban kihasználja és azon kívül?? -
gyulagy
tag
válasz
excalibur36 #351 üzenetére
Ha tudnám, hogy lesz rá ICS ma megvenném.
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Némi tapasztalatot kívánok megosztani veletek a telefonnal kapcsolatban.Múlthéten vettem, a feleségemnek akinek nem kellett.
Úgy volt, hogy eladom ,de nem jött össze a dolog, amit most már nem is bánok, mert megtartottam magamnak.A készülék gyors(nagyon gyors), akadásnak, gondolkodásnak nyoma sincs.
Mondom ezt úgy, hogy nálam egy HTC Sensation XE.váltott le, amiben 2X1,5 proci van.
Ez a Samsung egy picivel gyorsabb nála, de minimum egy szinten van vele.
Nem tudom miért, talán a frissebb, újabb proci miatt(cortexA9)A kijelző szerintem fantasztikus!
Én nem vettem észre rajta semmi zavarót(rács, pont stb.)
Amit még megtudtam róla(Samsung szerviz) a készülék ütés, por és csepp álló.Tetszik benne a beépített fájlkezelő, az energia takarékos mód, az értesítő hangok hangereje, az akku idő(nálam erős használat mellett két nap)
Hangminősége kiváló.
Fényképező gépként sem kell szégyenkeznie, sőt olyannyira nem ,hogy simán veri a 8 megapixeles felső kategóriás csodákat...Nagyon szerethető igényes, hardveresen erős telefon.
Nem bántam meg, hogy a HTC-t lecseréltem rá!Aki gondolkodik a megvételen, ne tegye, vegye meg bátran!
Nem fog csalódni benne. -
dobolson
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy a Mali-400-as ennek a telefonnak a gyenge pontja. De hát ez van az sgs2-ben is nem? Akkor csak nem lehet olyan rossz gondolom...
-
sheep
addikt
válasz
vscotina #342 üzenetére
Hello
Először itt a hw-n akartam venni de az sajnos nem jött össze. Szerencsére tudtam venni 73-ért aegy pesti gsm boltból. 1+1 év bolti gari, full doboz, előttem bontották ki. Kártyafüggetlen, fekete, magyar menüs, de valszeg alapból lengyel készülék. A bolti gari igazából nem érdekel, sok ilyen telefonom volt már de még sosem volt gondAzt hiszem nem lesz valami pörgős a fórum, a telefon teszi a dolgát rendesen és nagyon szépen muzsikál
@bajnokpityu:
szerintem még nem vagyon van rá főzött rom, de igazából nem is kell...minden működik, gyors, stb -
sheep
addikt
válasz
DarkDeer #338 üzenetére
nézd nekem van ilyen készülékem, és eddig ez a legjobb telefon amivel életemben találkoztam. Az összes telefonomnak volt valami baja, ennek semmi!
-gps überbrutálisan jó
-zene nagyon jól szól fülesen kereszül (sgs2 volt eddig a legrosszabb)
-kamera nekem elég, nem rossz
-wifi, 3g sebessége ok
-kijelző (bár ahogy írtam kicsit "szitás) bőven jó
-tesóm szerint jó 2 napot bír az akksija (ez igaz lehet mert most van 62%-on és egy napja megy)
-kézreáll, nem olyan lapos tégla mint az sgs2 de nagyon elegánsszvsz nagyon jó telefon...én ajánlom mindenkinek. Az sgs2-t nem igazán tudtam megszeretni (túl széles és vékony volt, ráadásul mint mondtam zeneileg nagyon gyér volt), ez viszont majd mindent tud mint a nagyobb tesója, úgy is néz ki, és nekem jobban bejön
-
DarkDeer
senior tag
Volt Samsung Wave 1-esem, 3,3"-es pentile matrixos kijelző, 480 x 800 pixel, 283 ppi, és volt Wave II-esem is, aminek szintén 480 x 800-as felbontású a kijelzője, de nagyobb, 3,7"-es, tehát a pixelsűrűség rosszabb, 252 ppi, de az nem pentile matrixos. Én egyértelműen a Wave II kijelzőjét szerettem jobban, mert szemmel láthatóan élesebb volt a képe.
Szóval nem kedvelem a pentile matrixot, de ez a mobil kiváló ár-érték arányú, komolyan elgondolkodtam a megvételén. Viszont addig tuti nem veszem meg amíg be nem bizonyosodik, hogy lesz rá gyári ICS. -
sheep
addikt
szerintem ez az akksi még annyit sem tud mint a gyári
tesómnál a gyárival 2 napig vígan kihúzza (persze nem játszik órákig)
még sosem találkoztam olyan kínai megnövelt aksival ami jobb lett volna mint az alap gyári
humbug az egész, kidobott pénz
amúgy a sgs2-nél és itt is azt vettem észre hogy a kijelző használattól függ az egész: a sgs2-höz volt gyár 2000mAh-s akksim is, de azzal is ugyanolyan könnyen le lehetett meríteni a telefont akár egy-két óra alatt ha sokat volt használva a kijelző. Készenlétben sokat dobott rajta, akár plusz egy napot vagy többet is.
Itt is azt látom, hogy ha nincs csesztetve akkor bőven kibír két napot, ha viszont használja vki akkor akár 1-2 óra alatt is lemerülRx:
sajnos ezzel sztem nem foglakoznak, de egy próbát megér...
erről írtam pont pár hsz-szel előbb, hogy simán megkarcolod a gg-t zsebben is, abszolút nem karcálló.
Már lehet kapni egyébként ezer féle jó minőségű fóliát a telefonra, megéri venni -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Aki jártas a témában:
A telefon kijelzőjén lett egy karc (na bumm nem ez lesz az utolsó) ami nem tudom milyen úton módon kerülhetett rá mivel a készüléket zsebben hordom és semmilyen más karcolódás nincs rajta.
Ennyi a sztori.
Lenne értelme felhívni a Samsung magyarországi képviseletét, hogy ez van sehol máshol nincs karc a telefonon és ha lehetséges kicserélik e?
Készülékbizotsítást hiába kötnék rá mert ha működik a készülék és csak esztétikai hibája van akkor kilőve ez a lehetőség. -
sheep
addikt
annyi hogy olyan mintha egy szitát néznél, látod az összes pixelt
mintha egy nagyon finom szövésű hálón keresztül néznél mindent
nem rossz vagy ilyesmi, teljesen jól használható, de alapból nekem zavaró volt amikor először láttam.
abszolút használható, stb, nagyon szép színek, de a "rácsozat" világos háttérnél látható
ha jól tudom ugyanez a kijelző van a sgs-ben is -
dobolson
senior tag
Lehet, hogy ez egy nagyon hülye kérdés lesz, de tényleg kíváncsi vagyok: szóval elvileg a ppi-je jobb valamivel, mint az s2-nek, meg ugyanaz a felbontás társul kisebb kijelzőhöz. Tudom, pentile vs rgb, de még így is sokkal "rosszabb" az élmény, mint s2-nél?
-
sheep
addikt
nem kell egyetérteni
én sem 5 centiről néztem hanem rendes használatban, internetezve
nekem kiszúrta a szemem, minden egyes pixel látható
nem gond ez amúgy, csak mondom hogy én az ips kijelző után egyből észrevettem és zavaró volt
én sem azért mondom mert ez így használhatatlan vagy ilyesmi, de sztem jól látható -
Rx
aktív tag
ne haragudj de a "szőrösség hatást" 5 centiről lehet észre venni, kétlem hogy ilyen közelről nézné bárki is a telefont, illetve az élettelen kép...???...saját tapasztalatom és a teszt sem ezt bizonyítja, a betűket pedig tökéletesen el lehet olvasni, nem tudom, hogy jött neked ez a következtetés...
Nem vitázni akarok csak én speciel nem értek veled egyet.
-
|AP|
veterán
Ebben ugyanaz a képernyő van, mint az első Galaxy S-ben? Olyat már láttam élőben és nem zavart a "szőrösség".
-
dobolson
senior tag
Hát azzal nagyon ki leszek békülve.
Ha jó minőségű, akkor még nem is zárom ki, hogy majd veszek hozzá egyet, de az ace-hez is vettem egy elvileg 2400-ast, persze annyit sem bírt, mint a gyári. Nem is bíztam benne egyébként, pedig a fórumon többen esküdtek rá, hogy nekik jobban muzsikál a gyárinál, de nálam nem ez volt a helyzet.
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
Hát nagyon úgy tűnik, hogy heteken belül belépek én is a klubba. Tudás-méret-ár kategóriákat figyelembe véve egy nagyon jó kis telónak ígérkezik, plusz galaxy ace-ről fogok váltani, szóval valszeg jobban muzsikál majd.
Flottás vagyok, vodánál 26 ezer kezdővel és egy évig havi 4500 ft-tal tudom elhozni, ami 80 k lesz a végén, annyiért szerintem nem rossz vétel.
Aksi egyébként hogy muzsikál benne? Átlag használattal - ami nálam kevés netet, gtalkot és egy gmail fiók szinkront jelet - ki lehet vele húzni 24 órát? Köszi előre is! -
Rx
aktív tag
Nem is akarom összehasonlítani.
De nekem nem kell a független készülék ha egyszer vodás vagyok.
Az pedig, hogy többet ér ha majd el akarom adni (mert vannak ilyenek)....nos...ha veszek egy telefon használni akarom és élvezni, nem pedig pátyolgatni óvni minden egyes porszemtől hogy a következő tulaj örömét lelje benne hogy milyen szép telefont kapott...na jó kicsit túlzás, persze vigyázok rá de 2év múlva úgy is értékét veszti, főleg ebben a gyorsan fejlődő (és még a jelenlegi technika kihasználatlansága) világban -
sheep
addikt
igen, magam is így látom
meg igazából volt már egy csomó bolti garos készülékem, de még sosem volt probléma a garanciával. Nyilván ekkor bukom a samu futárt, +2 hó garit, de mérlegelni kell mi ér többet:
bolti gari:
-olcsóbb a készülék de full dobozos és független
-a boltba kell vinni ha gebasz vangyári garis:
-általában sokkal drágább
-van futár aki hozza-viszi
-talán megbízhatóbb a szervíz, de erről lehet vitatkozni..nekem igazából megfelel a bolti garancia is, főleg ha előttem hozzák a telefont a boltból és ott nyitják ki előttem.
-
a man
tag
Azért egy hálózatfüggetlen készüléket ne hasonlítsunk össze árban egy korlátos verzióval.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem mindig olcsóbbak (sokkal) a mobilszolgáltatónál vett készülékek, pláne, ha azt is hozzávesszük, hogy hálózatfüggők. - Valahogy a mobilszolgáltatónál vásárolt készülékekre lassabban jönnek ki frissítések. Anyukámnak van egy Telenoros Samsung Galaxy Ace telefonja, s azon még mindig a 2.3.3 dorid fut. Nem is talál újabbat. Továbbá a Kies kiírja, hogy azzal nem is frissíthető. -
Rx
aktív tag
Ezek szerint a 63.000Ft-al elég olcsón megúsztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest