- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #117 üzenetére
Ezek érdekes dolgok és talán néha még én is használnám. De, hogy kifejezetten ezért fizessek annyival többet...
Én azt tartanám értelmesebbnek, hogy ha ceruza nélkül is árulnák. Persze értelmesebb áron. Nagyon kicsi a tablet piac, ami meg van, el van szállva ár szempontjából. Talán még a kínaiak próbálkoznak értelmesebb áron normális cuccokkal. Én pl egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a Lenovót választottam és azokat is meg tudom érteni, akik Kínából rendelgetnek Teclast-okat, Chuwi-kat. Én idegenkedem onnan rendelni ilyen áron. 10000-ig rendeltem már, ennél többet nem kockáztatok, hogy hónapokig várjak és feküdjön benne a pénzem. Aztán mi van ha nem jön meg? Írogassak Paypalinak? -
válasz
janeszgol #110 üzenetére
Utánanéztem és nem gondolom.
Azért tettem fel úgy a kérdést, ahogy, mert azon ment a polemizálás, hogy miért éri meg a 150 körüli összeget a cikkben említett Samu tablet. A prémium kinézet és a vékony káva eléggé kevésnek hangzik, az S-Pen maradt és itt pár ember úgy beszélt erről a tollról, mintha mekkora hightech cucc lenne és ez mekkora érv a Samu mellett.
Tehát jegyzetelésre jó. Megkaptam a választ. Van olyan akinek ez megér plusz pénzt? Biztosan van, de ez nem elég érv 150 körüli árra. Nekem legalábbis. -
-
Noukoum
veterán
válasz
janeszgol #52 üzenetére
Nézz teszteket neten, annyira nem vészes bár tényleg belerakhattak volna valami értelmes processzort. Samsung ilyenkor azt mondja magában hogy keress olyat ahol nincs kompromisszum. (Gondolom)
Az meg hogy miben több mint egy telefon, ez az egész tabletpiacra elmondható és tulajdonképpen azért tart ott ahol. Nem sokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Diablo IV
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest