-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom hogyan lehet iPhone-t internet nelkul hasznalni..
Kb olyan mingha autot akarnek vezetni benzin nelkul.Amugy rengeteg mas modja van file kuldesenek amihez internet kell.
Ne sertodj meg, de az ismerosodre nem
Tudnek olyan szot talalni ami nem lenne serto...Nem ertem, hogy miert nincs valakinek internet a telefonjahoz...
-
madgie
titán
Szerintem ne offoljunk tovább, hülye user ellen nincs gyógyszer. Egyrészt okostelefon mobilnet nélkül, gratula, másrészt meg ha fontos az ilyesmi, ott a JB, leírtam már, ott megoldható kis túlzással az is, hogy kisfloppin cseréljetek adatot.
Ezt egyébként tényleg nem értem, egy techportálon is alap a droid topikokon, hogy XY dologhoz rootolni kell az androidot, de ha már ugyanezt kell az ios-sel tenni, az már nem ér, fúj-zárt-epöl. Miközben egyre zártabb a droid is és egyre bugosabb az ios is... közelítenek egymáshoz
EndR: OK, megbeszéltük, abbahagytam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest