- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
Sztem androidos mezőnyben a "nokiákon kívül" a Newman N2-nek elég jó kamerája van (13mp), ráadásul már 2 éves a technológia és persze kínai. Az érzékelő Sony. Sztem képességileg nagyon ott van. Ha már 2 éve ez volt a szint akkor most már ilyen produkciónak alap dolognak kéne számítania.
Pl a Kutyás képeknél a fűszálak, vagy a tuján a kis barázdák, nekem ilyesmi részletek hiányoznak a samsung képeiből.
-
nkmedve
őstag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
Eddigi tesztek és saját tapasztalataim alapján egy i5S sokkal jobb képeket csinál mint ez, de megkockáztatom hogy egy Nexus5 vagy G2 is.
A DSLR vs. Telefon témához hozzászólva... Én olyan vagyok hogy sokszor cipelem magam után az EOS 600D-t 3 objektivvel (és RAW-ban fotózok mindig). Nagyon sok helyzet van akár szimpla kirándulások során is amikor a telefon használhatatlan a fix fókusztávolság és manuális beállitások hiánya miatt. Ugyanakkor nagyon sok olyan eset is van, amikor nem kotorászom elő a DSLR-t a táskából, hanem simány nyomok a telefonnal egy képet és teljesen elégedett vagyok a minőséggel (végül az arhivumba összefésülve kerülnek be az i5S és a 600D képei, és teljes képernyőn nézve átlagember meg se tudja mondani melyik mivel készült).
Szóval én egyáltalán nem választanék a két készülék között, szerintem tökéletesen kiegészitik egymást. Biztos vannak olyanok akiknek elég lenne egy jó telefonos kamera minden helyzetben, de én nem tartozom közéjük és legtöbb ismerősöm sem (a jelenlegi 8 tagú csapatunkban 3 DSLR és 1 MILC van, és senki sem profi fotós).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged