- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
Sztem androidos mezőnyben a "nokiákon kívül" a Newman N2-nek elég jó kamerája van (13mp), ráadásul már 2 éves a technológia és persze kínai. Az érzékelő Sony. Sztem képességileg nagyon ott van. Ha már 2 éve ez volt a szint akkor most már ilyen produkciónak alap dolognak kéne számítania.
Pl a Kutyás képeknél a fűszálak, vagy a tuján a kis barázdák, nekem ilyesmi részletek hiányoznak a samsung képeiből.
-
nkmedve
őstag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
Eddigi tesztek és saját tapasztalataim alapján egy i5S sokkal jobb képeket csinál mint ez, de megkockáztatom hogy egy Nexus5 vagy G2 is.
A DSLR vs. Telefon témához hozzászólva... Én olyan vagyok hogy sokszor cipelem magam után az EOS 600D-t 3 objektivvel (és RAW-ban fotózok mindig). Nagyon sok helyzet van akár szimpla kirándulások során is amikor a telefon használhatatlan a fix fókusztávolság és manuális beállitások hiánya miatt. Ugyanakkor nagyon sok olyan eset is van, amikor nem kotorászom elő a DSLR-t a táskából, hanem simány nyomok a telefonnal egy képet és teljesen elégedett vagyok a minőséggel (végül az arhivumba összefésülve kerülnek be az i5S és a 600D képei, és teljes képernyőn nézve átlagember meg se tudja mondani melyik mivel készült).
Szóval én egyáltalán nem választanék a két készülék között, szerintem tökéletesen kiegészitik egymást. Biztos vannak olyanok akiknek elég lenne egy jó telefonos kamera minden helyzetben, de én nem tartozom közéjük és legtöbb ismerősöm sem (a jelenlegi 8 tagú csapatunkban 3 DSLR és 1 MILC van, és senki sem profi fotós).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged