Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolom89

    senior tag

    válasz heidrich #5408 üzenetére

    Ez már egy kicsit off-lesz :D

    Untam már az apple zártságát, egyszerűen unalmasnak találtam a rendszert, meg ami mögötte van.
    Aztán pár hét volt már csak a S4 vagy a HTC One megjelenéséig és azt kivártam. S4hamarabb és jobb kamarával jött mint a One így hát S4 lett.
    Mikor kézbefogtam ott volt még velem a 4s-em is. Első benyomás nagyon jó volt, könnyű, kézreálló és eközben hatalmas. Fura is volt, hogy Te jó isten... 3.5' és 5'col között van különbség.
    S4 kijelzője nagyon szép, kicsit túlszaturált de nem zavaróan. Mivel egy iphonról váltottam így hozzá voltam szokva a jó kijelzőhoz de ez egy fél lapáttal még rá tudott dobni.
    Volt régebben egy nexus7-em így nem volt szokatlan a rendszer sem. Aztán mikor hazajöttem elkezdem szépen belakni, használni.
    Írhat akárki akármit a saját szememmel látom hogy a Vodás 4.2.2 rendszer szaggat itt ott nem olyan sima mint vártam. De ez nem ok arra hogy lecseréljem a telot, néztem rá másik rom-ot. Másik rommal kicsit jobb a helyzet, persze egy Nova lucher is felugrott és már kezd pöpec lenni. A rom kérdést tudtam.
    Kamera jó, igaz lassan lövi a képeket de szép képeket csinál amit bátran lehet mutogatni hogy nézd ezt telefonnal csináltam!
    Ami igazán zavar a rendszerben az az alkalmazások minősége, milyensége. Sokkal, igen sokkal minőségibb és felhasználó barátabb egy és ugyanazon alkalmazás iOS és androidon. Közrejátszik persze hogy erre a felbontásra még nem álltak át az alkalmazás gyártók, ami érthető még, idő kell hozzá biztos. De mivel nem csak a felbontás a lényeg így nekem, személy szerint zavaró dolgok ezek mivel azé vettem a telefont mert minden nap sokat nyomkodom, használom. Például Index,FB alkalmazás valami borzasztó, pedig ők adják ki mind a kettő platformra.
    3hete vele fekszem, vele kelek (bnőm annyira nem díjazza :D) szóval használom rendesen. A kiskaput 2 dolog tette be.. az első az hogy hívásnál valamiért nem halottam semmit míg újra nem indítottam a telefont. A másik pedig amikor kerti-partyn "menőztem" vele akkor fagyott le. Aksit ki kellett venni és csak úgy lett jó :D
    Én adtam lehetőséget a rendszernek, a samsungnak. Soha nem mondom valamire hogy nem jó, vagy hogy nem ízlik míg nem próbáltam.

    Keret lepattogzásra meg annyit, hogy tudom h nem széria hiba, egyszerűen ezt fogtam ki, bárki bármilyen telefonnal járhat így. Jó, mondjuk egy Vertuval nem fog, de abban is ott a lehetőség :)

    Egyáltalán nem akarom fikázni egyik gyártót sem, mivel senki nem tökéletes, csak leírtam a szubjektív véleményem felhasználó szinten.

    Ui.: S4 aksija sokkal jobban bírja mint bármelyik eddigi okostelóm!

    “LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

Új hozzászólás Aktív témák