- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Most így 28 óra elteltével ismét megtellt a RAM, tehát nem a viber a ludas
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #20430 üzenetére
akkor root és Titanium Backup
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #20409 üzenetére
a közepénél gömbölyödik.
-
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #20320 üzenetére
Már írtuk, jövőre...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #20306 üzenetére
Én egy jódarabig biztos nem cserélek, most fizettem ki egy vagyont, de végülis imádom, úgyhogy nem bántam meg
-
mgTerminator
veterán
válasz
ritterkrisz #20277 üzenetére
Ez attól lehet hogy még nem jelent meg a 4.3, tehát "nem létezik"...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #20275 üzenetére
Érdekes amúgy hogy az S3 gyári szoftal orrba szájba fagyott, és hülyét kaptam tőle, na már most az S4 13 nap használat után egyszer sem fagyott!
-
mgTerminator
veterán
Most olvastam vissza, zseko írta hogy neki root sincs rajta és ugyanez a helyzet, pár alkalmazást letiltott az alkalmazáskezelőben és ennyi.
A másik érdekes dolog hogy idő kell ahhoz hogy megtelljen. Restart után hiába nyitogatok meg mindent orrba szájba, legalább 7-800 marad mindig szabadon.Ja amúgy mind a 3 telóból ugyan az van eltávolítva, és ugyan azokat az alkalmazásokat használom.
-
mgTerminator
veterán
Az aksi statisztikát már sajna nem tudom megnézi mert most húztam le a töltőről nemrég. Tudtommal semmi rendszer alkalmazást nem távolítottam el.
S2nél és S3nál is dettó ugyan ez a helyzet, igaz azok is ugyan úgy lettek kiherélve.
Restart után egyébként van 1.1giga szabadon, és idővel szép lassan elfogy, aztán bazárja a böngészőt meg a többit és akad a rendszer...Volt egy forumtárs akinek teljesen szűz volt a rendszere és neki ugyan ez volt a problémája
akkor gondolom egy utólag telepített alkalmazás lehet a ludas, de vajon melyik?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #20056 üzenetére
Én is nyomkodom keményen meg minden, de szerintem nem melegszik annyira hogy zavarjon... Na viszont az S3tól sokszor zsibbadt a tenyerem, de játék közben az üveg szó szerint égette az ujjam! S4 meg sem közelíti...
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #19483 üzenetére
Ha beszarik a lap akkor cserélik és az újat visszazárják, tapasztalat... Amúgy meg ha házhoz jönnek szerelni akkor tuti nem nézik. Nekem most legutóbb az S3at csak kikapcsolta a fickó és csavarozta szét, még számlálót se nézett...
-
mgTerminator
veterán
válasz
gatto_ #19374 üzenetére
Nekem visszaállítja, gond nélkül, de elég idegesítő hogy nem tudja normálisan kiolvasni a dátumot. Azt hittem hogy a telóval van már valami baj, de akkor ezek szerint a TWRP szar
Nekem amúgy a teljes rendszerről 14 percig csinálta a mentést (2204Mb-ot mentett. most hogy ki van herélve bár nem teljesen, így 1680Mb a system, de van még bőven eltávolítani való)
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #19250 üzenetére
Ja hogy az a füles ikonra van hatással... bocsi, késő van már nekem
ja és köszi!
-
mgTerminator
veterán
Igazából nekem teljesen mindegy hogy tele van vagy nincs, amígmindent a mmemóriában tart és nem akad...
Hogy legyen valami új téma is... hogy a fenébe lehet kikapcsolni a fülhallgató ikonját, hogy ne ajánljon alkalmazásokat? S2ben ki lehet kapcsolni, S3ban nekem sose jelezte, itt meg nem találom a megoldást...
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #19189 üzenetére
Persze megoldja, de ha már minden áron a memóriában akarja tartani az alkalmazásokat (ami nem baj, sőt...) , akkor legalább olyat tartson amit használok is, nem?
kali: én nem azért dobtam fel a témát mert szeretem nézegetni a szabad RAMot, hanem azért mert belassult és akadt, na és akkor született az a kép amit korábban kitettem ide!
-
mgTerminator
veterán
Tehát akkor full gyári minden? Csak azokat tiltottad amit az alkalmazás kezelő engedett?? Mert akkor ez azt jelenti hogy maga a rendszer szar, és nem az a baj hogy töröltem valamit amit nem kellett volna.
Nálad is a rendszer evett sokat, nem az utólag telepített alkalmazások! Nekem MGA van fent. -
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #19167 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Az hogy lehetséges hogy ugyan azokkal a programokkal, ugyan olyan használat mellett ugyan úgy megtellik a RAM mint S3nál?
Hozzáteszem hogy a rendszerből egy csomó mindent töröltem már, meg nagyon sokmindent fogyasztottam, ami később szintén törlésre kerül majd.... -
mgTerminator
veterán
Na visszavittem a boltba a telót és nézegették vagy 10 percig, és azt mondták hogy annyira nem szembetűnő, max fényerőnél meg nem is látszik. Mondta hogy ha felküldenék pestre akkor azt mondanák hogy hibátlan... de mondta hogy kedden jön meg az új kijelző és vigyem vissza akkor
Hát mondom ha házhoz hívom a szerelőt akkor meg se nézi csak cserél és kész
Kicsit égett a pofám mert tegnap hoztam ki, ma már vissza is vittem :/ dehát most mit csináljak? Engem zavar hogy félig lilás a kijelző
-
mgTerminator
veterán
Az mennyire normális hogy a meleg hatására belilul a kijelző felső része?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest