- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
myke01 #59149 üzenetére
Nem ismerem ezt a progit, de gondolom egyesével is lehet tiltani/feloldani. Hagyd így, ahogy van, és szépen sorban oldd fel egyesével a tiltásokat. Ha továbbra is fennáll a probléma, megint letiltod, mész a következőre. Feloldod, megvárod, hogy működik-e minden rendesen, ha nem, tiltás, következő. Mondjuk akkor kicsit szopcsi van, ha több olyat is letiltottál, amit nem kellett volna, mert hát ennyi letiltott között kiválasztani a helyes kombinációt...De úgyis hosszú hétvége jön, szal időd lesz rá
Vagy a másik lehetőség, feloldasz minden tiltást, és csak azt tiltod le, amiről BIZTOSAN TUDOD, hogy micsoda, kell-e a rendszer működéséhez, befolyásol-e valamit, stb. -
válasz
Doggy dog #59088 üzenetére
Elég régen volt ez téma, kb. a fél topikot át kéne olvasnod, szal nem csodálkozom, hogy nem találod. Szerintem sokat nem vesztesz vele, úgy emlékszem, csak belinkelték, amit te is, meg talán írta az illető, hogy mennyire egyszerű volt, de bővebben nem lett kitárgyalva, asszem.
Ha van türelmed, szerintem április-május környéki hsz-eket nézd át, pontos dátumot én sem tudok, de legalább három hónapja lehetett, hogy olvastam erről.
Ha nem sikerül, én továbbra is az xposed/wanam xposed megoldást javalom, a gomb nem lesz látható ugyan, de a felvétel működik, az xposed modulok meg hasznosak tudnak lenni, a wanamban is be tudsz állítani még egy csomó dolgot. -
válasz
Doggy dog #59081 üzenetére
Szia! Nem tudom, milyen romot használsz, nekem a gyári 4.4.2-n csak úgy sikerült, hogy a WanamXposed nevű Xposed modulban engedélyeztem a call recordert. Ikon így sem lett, de hívás közben a menü gomb megnyomása után a felugró ablakban aktív lett a "Hívás rögzítése" opció.
Nem tudom, neked a hívás rögzítése a fontos, vagy maga a gomb, ha az utóbbi, akkor sryA linkelt módszert én is láttam már, de nem próbáltam ki, igazából a rögzítést sem használom, egyszer kipróbáltam, aztán azóta sem.
-
A tiltogatással kapcsolatban: igen, van értelme szerintem is. Én mondjuk nem tiltani szoktam a szemetet, hanem törölni fájlkezelőből. Nem feltétlenül a ram kezelés miatt, sokkal inkább azért, mert egyszerűen irritál, hogy olyan dolgok vannak a saját, pénzért vett telefonomon, ami nekem semmire sem jó, és nem is kértem, hogy tegyék rá. Ne a gyártó döntse már el helyettem, hogy mire van szükségem.
Elég sok fölösleges, alig-alig használt app van a telómon, de ezek mind olyanok, amiket én tettem rá, szabad akaratomból. Van olyan launcher téma, ami egyetlen darab ikon miatt van az éppen aktuális telómon évek óta, meg olyan forgalomszámláló app, amin a kvótát sem szoktam beállítani, egyszerűen csak tetszik a widget. Szóval egyáltalán nem azért törölgetek, mert a teló hardwere nem bírja el a fölösleget, egyszerűen szeretem én eldönteni, hogy mire van szükségem. Nálam ez a felhasználói szabadság az android fő vonzereje.(#59047) M3aN Nem tudom, nem használok Lollit. Csak egy tipp, próbáld meg egy nem gyári ébresztő appal ( Play-en találsz rengeteget ), olyannal, aminek widgete ( je?) is van, és azt tedd ki a zárolt képernyőre. Persze ha Lollin nem lehet 3rd party app widgetet kitenni, akkor felejtős.
-
válasz
#61600768 #58845 üzenetére
Házikó gombot nem tudok, de a Chrome Pie xposed modulban asszem van ilyen lehetőség, már ha az egy gombnyomásos főoldalra jutás a célod.
Á, kipróbáltam, nincs benne ilyen, csak "Go to home screen", tehát nem a böngészőben beállított kezdőlapra visz, hanem a teló kezdőképernyőjére, sry.
-
válasz
BGabor30 #58819 üzenetére
Szia! Szerintem is root ( 4.3 simán rootolható Towellel, knoxot sem bántja ), utána root fájlkezelővel nagytakarítás a /system/app ill. /system/priv-app mappákban.
Ja, és semmi bajod nem lesz, ha 2-3 naponta újraindítod a telót, meghálálja.
Root után telepítsd az Xposed framework-öt, ezen belül találsz modulokat, a WanamXposed nagyon hasznos, van benne DVFS Disabler, ez nem engedi visdzavenni a proci teljesítményét akkor sem, ha nagyon felmelegszik, hogy ez mennyire biztonságos, na ezt majd eldöntöd. Én nem tolok durva játékokat, szal nekem nem szokott extrém módon melegedni, de laggolni sem.
Hetente egyszer nem árt ráengedni a CCleanert, ingyenes a Play-en.
Wipe cache/dalvik cache-t TWRP-ből szoktam csinálni, ha van még garid, inkább ne, a custom recovery viszi a knoxot. Viszont találsz a Play-en egy System Cleaner Root nevű progit, ebben van lehetőség a wipe cache/dalvik cache-re.Nem tudom, ez a Disabler pro progi mit tud, én egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyen " Rendszeralkalmazásokhoz fér hozzá, és még root sem kell neki " típusú appokkal szemben.
-
válasz
HELLAFLUSH #58761 üzenetére
Mit is akartál feltenni, milyen romra?
Tégla nem lett, amíg van download mód, nagy baj nincs.
Ha nagyon nem megy, kezdd elölről. Tegyél fel egy 4+1 fájlos 4.4.2-t, azt tudod frissebbre cserélni, majd rootolni.Ha a Cf-Autoroot nem működik, csináld Towelroot-al. -
-
válasz
hematoma1 #58714 üzenetére
Ha a hardveres hibát kizárták, marad a szoftveres. Gondolom, a romot is újrahúzták. Nem próbáltad másik rommal?
Anno nekem 2.2 alatt volt olyan gond, hogy bekapcsolt wifi mellett kikapcsolgatott a teló. Nem csináltam vele semmit, ott heverészett az asztalon, mikor meg akartam nézni az időt, hiába nyomkodtam a home gombot, nem ébredt fel, akkor láttam, hogy ki van kapcsolva. Ezt még párszor eljátszotta, aztán rátettem egy orosz 2.3.4-et ( még nem volt hivatalos magyar régiós ), soha többé nem volt vele ilyen gond. -
válasz
hematoma1 #58712 üzenetére
Nem, hivatalosan tényleg nincs leírva. De attól még megteheted, nem hiszem, hogy olyan nagyon megterhelő lenne két-három naponta az az egy perc, amennyibe egy restart kerül. Már ha megér neked ennyit a telód " egészsége"... Lehet, hogy szervizbe sem kellene annyit rohangálnod.
Mindez persze csak az én véleményem, a teló a tied, úgy használod, ahogy akarod. -
Szerintem már most mehetne az összefoglalóba, hogy 9506-on hogy lehet visszamenni KK-re.:-)))
-
válasz
Valken #58513 üzenetére
Xposed-> Gravity Box->Telefon módosítások-> Okos rádiókapcsolat
Itt be tudsz állítani sok mindent, azt is, hogy lezárt képernyőnél automatikusan váltson 2G-re.
Mindez akkor igaz, ha rootolt gyári 4.4.2 romot használsz. Gyári Lollin nem megy mókolás nélkül az xposed, a nem gyári romokat meg a Gravity Box nem szereti,( bár nálam működik a 3.5.1-es verzió, de telepítés után rögtön kiírta, hogy csak gyári romokkal kompatibilis igazán, minden egyéb romon előfordulhatnak hibák). -
válasz
peestike #58442 üzenetére
Szia! Próbáld meg a Phoenix v11.0-t, XDA-n megtalálod. Touchwiz alapú rom, én a v10.0-t használom most, ez 4.4.2-es, stabil, szépen összerakott rom. A v11.0 asszem 5.0.1-es, de a leírásában megtalálsz mindent.
Nem próbáltam, mert nem szeretem a Lollit, de a v10.0 alapján nem lehet rossz. -
-
-
-
válasz
#61600768 #58390 üzenetére
Közben megpróbáltam egy " USB csatlakoztatva" ikont telepíteni, a felajánlott backupot meg is csinálta, de hiába nyomtam az installra, nekem sem történt semmi. Lehet, hogy ez a része nem működik minden romon. Igazából én sem értem, mert a mostani romomban van Theme Chooser is, szal elvileg mennie kéne, aztán mégse...
-
válasz
#61600768 #58390 üzenetére
Megmondom őszintén, egyiket sem próbáltam. Csak a font telepítőjét használtam, az működött eddig minden telómon és mindenféle ( gyári, custom ) romon.
(#58391) magus217 Szia! Telón a böngészőbe beírod, hogy xposed framework, az első találatra ráböksz, ezt az oldalt kell látnod: [link]
Itt kicsit lejjebb görgetsz, és az old version alatt megtalálod a 2.6.1 verziót, ezt letöltöd a telóra. Engedélyezed az ismeretlen forrásokat, majd telepíted. Megnyitod, rá fog kérdezni, hogy telepíted-e a keretrendszert, rányomsz a telepítésre, ha kész, restart, és már kész is vagy. Ez még csak a keretrendszer, a letöltések szekcióban tudsz csemegézni a modulok között. A modulokat letöltés után aktiválni kell, majd megint restart.
A modulok leírása angolul van, szal nem hátrány, ha valamennyire vágod az inglist -
válasz
migabi24 #58380 üzenetére
70-80-nál azért kicsivel több [link]
Igazából nem nagyon zavar, mert az akku fogyasztásánál nem is jelzi [link], és a Wakelock detector szerint sem ébresztgeti extrém módon a telót [link].
Egyébként a Diseble Service progiban [link] akár egyesével is le lehet tiltogatni a háttérfolyamatokat, mondjuk sokat segít, ha tudod, melyik micsoda, én még nem szántam rá magam ( és valszeg nem is fogom ), hogy átbogarásszam az összeset.
Nemrég feltettem egy CM11-t, na abban a GPSZ egy pillanatra sem engedte deep sleep-be a telót, ment is a f...ba. -
Sziasztok! Windows 10-t használ már valaki? Nekem most ajánlotta fel a frissítést ( most Win7-em van ), de az S6 topikban olvastam, hogy a Win10 ismeretlen usb eszközként azonosította a telót, hiába volt fent minden driver, Kies, Smart Switch.
Jól elvagyok a Win7-el, és semmi esetre sem frissítem, ha nem ismeri fel utána a telót.
Odin vajon működik rajta egyáltalán? -
válasz
mirra1 #58315 üzenetére
Szia! Ha nem ragaszkodsz a CM-hez ( az utolsó jól működő CM rom a 4.2.2 volt szerintem, nemrég feltettem egy CM11-et, mit mondjak, egy nap után ment a levesbe ), szóval, ha nem ragaszkodsz mindenképpen a CM romokhoz, a Phoenix v11.6 romot kipróbálhatnád.
Nekem a 10.0 van most a telómon, ez 4.4.2-es, szerintem nagyon jó. Felkínálta OTA-n a frissítést, de én nem szeretem a Lollit, szal nem próbáltam ki, de a 4.4.2 alapján nem lehet rossz az sem. [link]Bocs, látom, közben feltetted a CM12-t. Ha mégsem válna be, a Phoenixet csak ajánlani tudom.
-
válasz
Atlantisz48 #58238 üzenetére
Inkább XDA-n keresgélj, ez az összefoglaló akkor íródott, amikor még híre-hamva nem volt a Lollinak S4-re.
A Cf-Autoroot ugrasztja a knoxot a garival együtt, a teló tulaja nem biztos, hogy örülne neki. -
válasz
Atlantisz48 #58235 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy nem linkeltél semmit?
-
válasz
Alister71 #58230 üzenetére
Ha elmászik, nem fog működni a telefon, csak PDA-ként. Lesz wifi, működik rajta minden, csak telefonként nem tudod használni, nem lesz mobilnet, stb. Ha valami sufni gsm visszaállítja ( ill. "tesznek rá" egy másikat, mert az eredetit, amivel vetted, nem fogják tudni visszaállítani ), akkor működik, de nem lehet tudni, honnan származik az az IMEI, tehát mindig meglesz rá az esély, hogy egyszer csak letiltják. Én biztos nem vállalnék be ilyet.
Függetlenítés miatt nem szokott elmászni, de a neten található házi módszereket megint nem javasolnám, egyik fele nem működik, másik fele szimpla lehúzás.
IMEI mentésre a legbiztosabb módszer, amit az előzőben leírtam, a függ. meg tabu téma a fórumokon.(#58232) FlashLed Szívesen
-
válasz
FlashLed #58220 üzenetére
Szia! Tegyél fel egy 4+1 fájlos 4.4.2-t, innen le tudod tölteni: [link]
Ez egy régebbi rom, de erre már tudsz tenni egyfájlos romot, sammobile.com-ról leszeded, amelyik szimpatikus, nekem az NG8 EUR nagyon jól működött, de nyilván azt teszed fel, amelyiket te akarod.Bocs, nem működik a link. Itt egy másik, nyisd meg, és a hsz-ben megtalálod a linket. [link]
-
válasz
Alister71 #58216 üzenetére
Szia! Elvileg vissza lehet állítani, de csak rootolt telón, de azok a custom romok, amiktől elmászhat, rootoltak szoktak lenni.
Töltsd le a Play-ről az EFS Manager-t ( asszem az összefoglalóban is ott a link ), ezzel csinálj egy mentést, a fájlkezelőben keresd meg a mappát, ahova mentette, és másold át külső SD-re, PC-re, felhőbe. ( AZ EFS Manager .apk-ját is átmásolhatod a külső SD-re.) Ha elmászott egy romcsere után az IMEI-d, telepíted a programot, az elmentett mappát visszamásolod az internal SD-re, és a programban rányomsz a visszaállításra. -
Asszem régen még működött, de csak 4.3 alatt. Úgy tudom, a srác, aki kiszúrta ezt a rést, és megcsinálta ezt a toweles root lehetőséget, elment dolgozni a google-hez, és az újabb verziókkal már nem foglalkozott utána. Persze lehet, hogy ez csak urban legend, a lényeg, hogy a 4.3 utáni romokhoz már nem jó a towel a '06-on.
-
válasz
chubby2o6 #58157 üzenetére
Eddig nagyon bejön a Phoenix v10.0 rom, akinek már nem számít a gari, és nem akar a Lollival kínlódni, annak csak ajánlani tudom. Minden benne van, ami a gyáriban is ( érintés nélküli sz@rságok, szemfigyelős sz@rságok, több ablak, stb. ), plusz néhány extra. Akkuidőről még nem nagyon van mit mondanom, két napja sincs, hogy feltettem a romot, azóta rengeteget nyomkodtam, szal nem úgy használtam, ahogy egyébként szoktam.
A felülete tetszik, az S5-re hajaz, a menü oldalra lapozós, a színek sem olyan semmilyenek, mint a Lolliban.
Összességében eddig meg vagyok elégedve vele.
[link](#58177) es4 Igen, ez alapján kell megcsinálni. Nem olyan bonyolult, letöltöd a telóra a Towelroot .apk-t, a PC-re meg a két kernelt ( ROOT, NK4 ). Odinnal felteszed a ROOT kernelt, restart, megnyitod a Towelroot-ot, rányomsz a " make 1t rain"-re ( vagy valami hasonló ), ez egy pillanat alatt lefut, de kell hozzá a mobilnet, mert ezzel a kernellel nem lesz wifid. Ha lefutott, odinnal visszateszed az NK4 kernelt, és már kész is vagy. Kb. 10-15 perc az egész a letöltögetésekkel együtt.
-
válasz
Szabcsizz #58131 üzenetére
Szia! Ha rootolt, xposed kompatibilis a telód, akkor a DVSF disabler elvileg megoldja a problémát. Ez nem engedi, hogy a proci " visszavegyen" akkor sem, ha egy durvább játék közben "túlpörög". Hogy ez mennyire biztonságos, na ezt rád bízom
Én használom, de én nem nagyon szoktam durvább játékot tolni, szal nálam nem okozott még gondot.
Más. Csütörtökön feltettem egy CM11-t. Hát mit mondjak, nem jó, legalábbis nekem nem vált be. ( Az már csak a felrakás után ugrott be, hogy a CM11-t az előző telómon is utáltam.)
Azt hagyjuk , hogy full fapad a rom ( a szemmellapozós sz@rságokat nem is hiányoltam ), de a Röpke pillantás, meg pláne a Több ablak funkciók azért hiányoztak. Még ezt is túléltem volna, viszont bármit csináltam vele, a Google Play Szolgáltatások egy percre nem engedte deep sleep-be a telót.Tegnap feltettem a Phoenix V10.0-t, ég és föld a különbség. Eddig a gyári NG8-ra esküdtem, de ez méltó ellenfele lehet. Még kipucolom, és megvárok néhány töltési ciklust az eredményhirdetéssel, de úgy néz ki, marad egy darabig.
-
Sziasztok! A jflte romok jók a sima S4 (i9505 jfltexx)
telóhoz?
Egyáltalán mi a különbség az i9505 Samsung Galaxy S4 LTE (jflte) és az i9505 Samsung Galxy S4 LTE International (jfltexx) között?
Valaki tett már S4 Internationalra jflte romot?Közben megnéztem, a Device type nekem is jflte, csak a Product name jfltexx, akkor elvileg jó hozzá.
-
válasz
PainKiller13 #58015 üzenetére
Szia! Az Omegát mire tetted fel? Én múlt szerda este tettem fel egy NG8-as EUR romra, és egészen péntek délutánig frankón működött. Akkor feltettem egy Xposed-modult, és az azt követő restart után a systemui leállt üzenetet kaptam, a teló használhatatlan lett ( nem reagált semmire ). Néhányszor újraraktam, de mindig itt kötöttünk ki. Az a furcsa, hogy a Gravity Boxos ill. Wanamos moddok után rengetegszer újraindítottam, és olyankor nem is volt probléma. Akkor állt le a systemui, amikor a power menüben nyomtam a restartra.
( Mondjuk a GB jelezte, hogy nem szereti a módosított romokat, csak gyári vagy GPE romokkal kompatibilis, de ettől függetlenül működött minden beállítás, nem volt vele semmi gond. )
A telepítésnél szinte kilőttem mindent, és a telepítés után is lepucoltam róla a nem kellő dolgokat, ugyanúgy kicsontoztam, mint a gyári romot, és még ekkor is frankón működött. Viszont a modemet nem cseréltem a rom felrakás előtt. Lehet, hogy ez volt a baj? De mi köze lenne a modemnek a systemui-hoz? Ráadásul simán működött minden az NG8-as modemmel majd' két napig, wifi is, mobilnet is.
Ha install előtt bepipálod az Xposed-et, melyik verziót teszi fel? Én kihagytam, utólag tettem fel a 2.6.1-t, elég régóta használom, bevált.
Vasárnap délelőttig szüttyögtem vele, akkor feladtam, visszaraktam a gyáriról készített TWRP-s mentésemet. Szerettem volna megtartani az Omegát, de így értelemszerűen nem lehetett. Kb.4-5x raktam újra a romot, ebben volt mindenféle telepítési mód ( full wipe-al, anélkül, TB-s mentésből visszapakolt appokkal meg nulláról belakva újra, kipucolva/nem kipucolva ), igazából két közös dolog volt : egyszer sem raktam fel előtte másik modemet, a Gravity Boxot viszont mindig. Ja, és még egy közös pont : minden alkalommal a sokadik restart után jött elő a "systemuileállt", és mindig csak akkor, ha a power menüből csináltam újraindítást.
Valójában arra lennék kíváncsi, vajon mi miatt nem működik nálam ez a rom, miközben nálad meg másoknál is tökéletes. -
válasz
awakening87 #57994 üzenetére
Én anno a 4.4.2-t sem tudtam vele rootolni. Hiába próbáltam bármit, addig jutottam el vele, hogy érzékelte a telót, kiírta, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést ( ami már be volt kapcsolva ), aztán csak pörgött, pörgött...és semmi. Meguntam, megcsináltam Towellel.
Meg nem vagyok benne biztos, de mintha egyszer azt olvastam volna, hogy az új verziók a Kingoból már automatikusan raknak fel custom recoveryt is, de ennek azért nézz utána. -
válasz
Alister71 #57972 üzenetére
Menj be a szolgáltatódhoz és kérdezz rá. Én is flottás csomagban vagyok, és támogatja is a csomag a 4G-t, mikor betettem a féléves kártyámat a telóba mégsem ment az LTE. Bementem a Telenorhoz, elmondtam a gondomat, az ember pötyögött valamit a gépén, és két perc múlva lett 4G.
-
Ujjviszketés miatt lecseréltem a héten a jól bevált NG8 (EUR) romot a 4.4.2 OmegaV40-re. Hát, mit mondjak, nem lett jobb semmivel, viszont sz@rabb lett. Igazából semmi változást nem tapasztaltam a gyárihoz képest, ez is tele van felesleges dolgokkal még úgy is, hogy a telepítésnél kiválaszthattam, hogy mit akarok feltenni.
Ráadásul szétszoptam magam, mert az első telepítés után visszaraktam az előző rom userappokról/adatokról készült TB-s mentését, és mikor minden klappolt, ezt a TB-s mappát le is töröltem, mondván ne foglalja a helyet. A rom .zip-jét is letöröltem, mert az is majd' két giga volt. Kigyomláltam a romot, minden olyat leszedtem, amit anno a gyáriról is. Minden szép és jó, majd pár nap múlva a(z akkorra már) sokadik újraindítás után a "com.android.systemui folyamat leállt" hibaüzenetet kaptam. A teló nem reagált semmire, csak váltogatta a home screent meg a lezárt képernyőt. Próbáltam recoveryben valahogy meggyógyítani, de FR után is ugyanez volt.
Egy sokfájlos 4.4.2-vel legyalultam, feltettem az NG8-at, towellel root, TWRP, majd megint feltettem az Omegát. Mivel már nem volt meg a TB-s mentés, nulláról belaktam a romot, megint kigyomláltam, de másnap reggel restart után megint leállt a systemui. A rom .zip-jét nem töröltem, így recoveryből újra tudtam tenni, és mivel nem egy új romról volt szó, nem kellett full wipe, szal legalább az adatok, beállítások megmaradtak.
Nos, nem szaporítom, a systemui-leállós dolgot még néhányszor eljátszotta, pedig legutoljára nem töröltem semmit, úgy hagytam a romot, ahogy felrakta. Ehhez képest ma reggel próbából nyomtam egy restartot, és megint ugyanaz, a systemui b@szik működni.
Volt egy TWRP-s mentésem a belakott, kipucolt gyári romról, vissza is tettem. Ha szerda este óta nem b@sztam el vagy 12-15 órát a romolgatással, akkor kutya legyek, viszont legalább már nem viszket az ujjam.
Gyári NG8 FOREVER!!! -
válasz
t.dave500 #57715 üzenetére
Igen, elvileg felrakja, csak az "Install recovery" menüpontban ki kell választanod, hogy melyik verziót. Azért elvileg, mert nekem fele-fele arányban működött eddig. A 2.8.1.0-ra simán feltette a 2.8.4.0-t, de amikor erre megpróbáltam a 2.8.5.0-t, az nem akart elindulni, csak a Samsung logóig jutott. Odinnal visszatettem a 2.8.4.0-t, az tökéletesen működik, ezért írtam, hogy nyugodt szívvel ajánlom.
Ha akarod, kipróbálod, de a legjobb, ha odinnal teszed fel a .tar formátumút, vagy leszedsz egy .img formátumút, és az SGS4 Flasher progival felrakod, összefoglalóban megtalálod a Play-es linket hozzá. -
-
válasz
t.dave500 #57654 üzenetére
Elvileg maradnia kéne mindennek, de megmondom őszintén, eddig gyári recóból csak akkor csináltam factory-t, amikor használtan vettem telót, szóval akkor pont nem az volt a lényeg, hogy maradjon az internal sd tartalma. TWRP-ben a Wipe/Advanced alatt be tudod pipálni, hogy mit wipe-oljon, ha az internal sd-t kihagyod, akkor tutira marad minden.
-
válasz
t.dave500 #57651 üzenetére
Ha nincs rá gari, nyugodtan tegyél fel egy TWRP-t, azzal tudsz teljes mentést csinálni. Egyébként a bootlophoz elég a gyári recovery is, abban is tudsz factory resetet meg wipe cache-t csinálni.
Lollipop témához:[link] Nem próbáltam ( utálom a Lolli kinézetét ), szal nem tudom, működik-e TW romon, ha akarod, kipróbálod. -
válasz
t.dave500 #57640 üzenetére
Hogy érted azt, hogy nincs recoveryd? Nem tudsz belépni, vagy egyáltalán nincs? Vagy tegyél fel egy CWM/TWRP-t ( mindkettő ugrasztja a knoxot ), vagy tegyél rá gyárit.[link]
Wanamból kettő is van, az egyik a Wanam Kit, a másik a Wanam Xposed. Én az utóbbit használom, működik benne minden. A "Vissza" gomb van beállítva úgy, hogy ha ha hosszan nyomom, leállítja az éppen használt alkalmazást, simán érzékeli az érintést. -
válasz
Zorro(hun) #57615 üzenetére
'05-höz.
-
válasz
t.dave500 #57599 üzenetére
Beírod a keresőbe, hogy xposed framework, z első találatra rámész, kicsit lejjebb lesz olyan, hogy régebbi verziók, itt a legelső a 2.6.1. Közvetlenül a telóra is letöltheted, telepíted, majd a Letöltések szekcióban megkeresed a WanamXposed modult, letöltöd, telepíted, aktiválod, restart, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest