- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
silvergod #42052 üzenetére
Hát nem vagyok hozzászokva, hogy egy romot használok, az összes galaxy eddig a romolás miatt volt jó, ezen meg semmit nem lehet csinálni, hallgatok rátok marad a 4.3, majd elugrok a médiába azt ott megnyomkodok egy kitkatos S4-et, csak hogy lenyugodjak, szemét samsung visszaszívhatná ezt a szemét knoxot, mert a következő teló választásánál ez biztos kizáró ok lesz
-
migabi24
nagyúr
válasz
pixelblondie #42050 üzenetére
Simább egyébként a kitkat?
-
migabi24
nagyúr
válasz
pixelblondie #42047 üzenetére
Erre nem fogsz magyarázatot találni, visszont bennem megerősítetted, hogy marad a betonstabil 4.3 a telefonomon
-
migabi24
nagyúr
válasz
pixelblondie #42045 üzenetére
Ez kitkat rom?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szabónagymer #42037 üzenetére
Az i9506 is ugyanúgy megdöccen néha, persze egy alcatel után neked lehet fel se tűnik az ami engem idegesít, gyári visszaálításnál én mélyebre is tudok nyúlni, de ezeket a röccenéseket nem lehet kiírtani a rendszerből, velem van a baj mert keresem a hibát
-
migabi24
nagyúr
Ennyire jó ez az új tés rom, hogy senki nem panaszkodik, lehet kipróbálom mielőtt ugrasztom a knoxot valamivel, mert ez a 4.3 nekem laggol
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #41994 üzenetére
Ott rontottad el, hogy keret repedésre hivatkoztál, mond le, és az új rendelésbe beégésre panaszkodj
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #41989 üzenetére
Milyen hibára hívtad őket?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szabónagymer #41755 üzenetére
Az a mediaserver csúnyán beragadt
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szabónagymer #41693 üzenetére
Ez ha véletlen rootolná az S4-et, biztos ugrasztja a knoxot
-
migabi24
nagyúr
Mostanába ilyen számról hivogatnak +4000000000 gondolom valami lehúzós brigád, valaki hallot valamit esetleg?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #41628 üzenetére
S4-en soha nem volt szendvics
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #41497 üzenetére
Tessék kikerestem neked az első ilyen panaszt [link] érdemes a dátumot is megnézned
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #41490 üzenetére
Nem faxságot írtam hanem az igazat, olvass vissza a topik legelejére ha nem hiszed el, a legelső szoftver verzió óta jelen van a hiba, ez mindig is ilyen volt, arról én nem tehetek ha te csak mostanába vetted észre
-
migabi24
nagyúr
válasz
Petyyyyy #41450 üzenetére
Én az elsők közt vettem S4-et, tehát végighasználtam az összes szoftverrel, a legelsővel is lilult, és nem is jött ki rá javítás, voltak akik beképzelték, hogy javítottak, de ilyen nem volt, ezt annak köszönhetjük, hogy igazi feketét akartak a samsungék ami sikerült is, fekete képnél kikapcsolnak a ledek teljesen, görgetésnél a ki-be kapcsolgatás okozza ezt a jelenséget
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.otorious #41430 üzenetére
Én nem ezt mondtam, és nem is az volt a kérdés, hogy melyik a jobb, de azt senki ne mondja nekem, hogy 40.000Ft-al jobb
-
migabi24
nagyúr
válasz
Runner_fxr #41281 üzenetére
Itt az a kérdés ios vs android
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szabónagymer #41257 üzenetére
Custom romot csak garivesztéssel tudsz felrakni, ill van egy módszer de az nem kezdőknek való, az i9506 pedig nem csak szoftveresen tér el, hanem jobb proci+gpu van benne
-
migabi24
nagyúr
válasz
torreador22 #41157 üzenetére
Ez megy a note3 topikba is több ember jelezte, hogy nem mennek házhoz, hannem vinni akarják, remélem nem történik valami a háttérbe
-
migabi24
nagyúr
Valaki aki cm vagy google edition romot használ és segítené a közösséget az jelentkezzen nálam, csak egy programot kellene telepíteni és pár adatot elárulni nekem, a knox miatt sokan nem rakjuk fel ezeket a romokat, de ezek a romok gyorsaságról és a smootságról híresek, elég régóta tweakelem a telefonjaimat, a galaxy s megjelenése után 1 héttel már a systemet túrtam, mostanra egész jó rálátásom van az androidra, arra gondoltam átnyálaznám az adatait beállításait ezeknek a romoknak, hátha át lehetne ültetni valamit a tw-re amitől kicsitt jobbá tehetnénk, természetesen ha találnák valami használhatót azt megosztanám itt, köszönöm előrre is a segítséget
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #41017 üzenetére
Nálam pl olyat hoztak volna amilyet a telefonba bemondok, azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy a helyszinen a kollegával ne tudtunk volna megegyezni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest