- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Én a root appot is törölni szoktam.Supersu elég.Gyári visszaállitást megpróbálhatja, nekem nem okozott gondot.Igaz több telón csináltam már, de nem Express volt.Ha a Supersu eltünne, a Playről újra lehet telepiteni.Viszont van még valami, knox nincs ezen ugye.Mert amikor a Supersu-t aktiválod Kérdezi hogy tiltsa e a knoxot, a válasz mindig nem.És ez érvényes s4-re is, amit Towelroottal rootolnak.Mert ha igen, akkor dobál hiba üzeneteket.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ricsike24 #66243 üzenetére
Az biztos hogy nem kéne neki ezt csinálni, valószinű hogy fw hibája.Egy BT fülesnek nem lehet köze a wifihez.Én nagyon sokat használtam i9505-ön BT fülest, de soha nem dobta el BT kapcsolatot sem, nemhogy a wifit.Egy kivétel volt, az RR rom az nem szerette a BT fülest.i9506-on nem próbáltam, de tuti nem normális dolog ez.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Pietrosz #66235 üzenetére
Na de éjszaka minden nélkül?(net,wifi)és 6óra alatt 10% az rengeteg. Különben ha azt szeretnéd hogy kikapcsolt képernyőnél csak 1%-ot egyen a teló, akkor=használj Greenifyt automatikus hibernálással Xposeddel.De a hangsúly az AUTOMATIKUS hibernáláson van. Add meg neki az engedélyeket és csodálkozz, mert én se gondoltam volna
-
Black_Raven
veterán
válasz
ananaszmamut #66232 üzenetére
Persze hogy sok a 10%, normális esetben max 1-2% lehetne.Ha már az egy nap üzemidő sem megy, akkor csere.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ananaszmamut #66230 üzenetére
Szia. Akkor miért nem kapcsolod ki, az a telónak is jó. Akksi csere akkor aktuális ha már egy napot sem bír ki.
-
Black_Raven
veterán
válasz
HawerKing #66226 üzenetére
Szerintem ezeket már nem kalibrálni kell, hanem szépen lassan kicserélni új akkura
Atresko A CM14-ről annyit mondhatok neked hogy sokkal gyorsabb, akksi fogyasztás kb ugyanannyi.Részletesebben nem teszteltem, verzió váltás miatt.RR 14.1(7.1.1) érdemes kipróbálni még, szuper gyors. -
Black_Raven
veterán
válasz
#61600768 #66186 üzenetére
A CyanogenMod-ról beszélünk nem a Pista bácsi romjáról.Szerinted ilyen komoly céggé nőtte volna ki magát, ha olyan custom romot csinál ami tönkre vágja a telódat?Meg azért gyártókkal is együtt működött, kicsit több mint egy főzött rom.De mindegy is mert ez már nem ennek a topiknak a témája.Részemröl lezárva.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#61600768 #66184 üzenetére
Pont azzal védik a seggüket, mivel így bármilyen hiba belefér.Szerinted ha nem ezt mondanák, amerikai madár mit csinálna? adna nekik 1 csillagot? akkor nem a bíróságra szaladna feljelenteni kártéritésért, amikor a fele társadalom ebből él
így minden dev hivatalosan.Nem hivataloan meg Pl. 2016.08.20 snapshot stabil(abb) verzió..off.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#61600768 #66182 üzenetére
Nekem erről más a véleményem, sztem az XDA-n, stable jelzéssel ellátott Unofficial verziók sokkal instabilabbak mint a tesztverziónak kiadott Nighly.A cm13 snapshot verziókat pedig minden webhely stabil verziónak tünteti fel.Más kérdés hogy a Cyanogen Inc.a jogi viták elkerülése érdekében dev.version-nak tüntette fel.Mivel így bárminemű felelőségre vonást elkerült a Nightly romokkal kapcsolatban.A valóság pedig mást mutat, mert 99%-ban a Nighly Official sokkal jobb stabilabb, mint az XDA-n stabilnak titulált társai.
-
Black_Raven
veterán
válasz
awakening87 #66153 üzenetére
Szia.Akkor csak az aláirás megtévesztett
Imperium kernellel nincsenek bejövő hívás problémák?(2-3 kicsöngés után néma lesz)Egyik fórumtársnak ilyen problémája lett vele.Gyári kernel visszarakása óta hiba jelenség megszűnt.Sajnos én nem tudok ilyen "szépeket írni mert nem használok gyári romot régóta, csak cm13-14-et.Azért próbáltam mást is, de vmi mindig nem jött be
-
Black_Raven
veterán
LineageOS 14.1[link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #66148 üzenetére
Ha kész a mentés, és nem találod a leirást, szólj és leirom. CM 13 romot és a Gapps-ot másold a Memóriakártya gyökerébe.
Viszont egy fontos dolog s4 i9505-öd van? mert a linkek ahoz valók.TWRP jfltexx?
-
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66147 üzenetére
[link][link]Kiloptad az Odint?Ejnye-ejnye Keress a nevemre itt a fórumban párszor leirtam.DE mindenesetre CM13-al kezdj NE CM14-el.Először is csinálj egy full mentést TWRP-ből és másold át SDkártyára, vagy pendrivére.Válaszd a Belső tárhelyet 3perc! csak és utána másold át SDkártyára valami rendes filekezelővel.Itt a CM13 és a Gapps. CM Recoveryt ne rakd fel hagyd meg a TWRPt
-
Black_Raven
veterán
válasz
awakening87 #66134 üzenetére
Szia, nézem az aláírásod, és ha ezt használod az Imperium romból a 14.1 Nougat 7.1.1 nagyon jó.De a TWRP is a 3.0.2.0(van újabb) sokkal jobb gyorsabb mint a 3.0.0.0
-
Black_Raven
veterán
válasz
ananaszmamut #66116 üzenetére
Ha megvan még a darabja ragaszd vissza és filc, mert szerintem egyben van.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ananaszmamut #66110 üzenetére
Ezt fekete szeszes filctoll megoldja
(egy időre)
-
Black_Raven
veterán
[link]Kedves fórumtársak! Sajnos rossz hírt kell közölnöm .2016 12.31. megszünik a Cyanogenmod. Sajnos a várt CM 14 officialból már nem lesz semmi.!!
-
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66009 üzenetére
Szia.A gyári appokat ami lassit, ill. zabálja a netet, mindet le tudod tiltani, illetve rottal is.Én a pusztitást neked nem ajánlom.Mert nem tudod mit lehet mit nem.Az meg azzal jár hogy vagy összeomlik a droid, vagy nem tudsz gyári visszaállitást csinálni ha gond van.Mivel rom cserét nem tudnál egyből csinálni, előbb tilts és ha nem elég, akkor "keményíts". Olvasd vissza a fórumot minden le van írva százszor.Pl. itt fönnt a keresőbe beirod: root ,akkor kidob egy halom hsz-t amiben rootról van szó
Előbb ismerkedj a témával, mert a kapkodás csak pénzbe kerül ha te nem tudod helyrehozni.(próbáld ki az es4 fórumtársáltal ajánlott appokat).
-
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66007 üzenetére
Egy jó magyar nyelvű leirást szeretnél?Topik Összefoglaló!
a root-tól nem fekszik meg a teló, csak ha valami nem jó, nekem 3 nap alatt 15 bootloopom volt
de most is a telóról írok.És mit akarsz romolni,? gyári rom, vagy custom rom érdekel?Ha írnád a teló tipusát és a droid verziószámát előrébb lennél
-
Black_Raven
veterán
Szerintem meg teljesen fölösleges tippeket adni, úgyis azt veszi meg amit a pénztárcája megenged.Ha meg hivatalos helyen veszi, kap rá 5 év garanciát.Tehát lesz elég ideje ingyen kicserélni ha elromlik.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
D-Phrag #65881 üzenetére
Szia.Én pontokba nem szedem, de először is a HA nulla, a Jófogáson kell hirdetni országoson vagyis háztól háziggal.Kép nélkül nem lehet eladni.Javitást felejtsd el.Csak a kifogástalan(?)működésről és a "megkimélt" állapotot kell hangsúlyozni+extrákat és tényleg drága.Viszont könnyű eladni mert official hozzá minden custom és kevesebbet eszik jobb üzemidő mint 06,
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65861 üzenetére
Én csak ajánlani tudom hogy állitsd át magyarra.Nekem is szokatlan volt elsőre, hirtelen azt se tudtam mi-mi.De egy használat után megszoktam.Túl fontos funkciók ezek ahhoz hogy ne legyêl 100%-ban biztos az értelmezés következményeivel.Legalábbis nincs kedvem mélyebben belemerülni a téglagyártás rejtelmeibe.Rashrt is már régóta használom és kitünő termék, ez az 1 baja van: hogy nem tud magyarul
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65859 üzenetére
Azt linkeltem neked, lefelé kompatibilis, az újabb romok ezt kérik+első oldalon kiválasztod a magyar nyelvet, akkor magyarul beszél.Nekem jobban bejön mint a régebbi és mintha gyorsabb is lenne
Ha a Rashr- fennt hagyod, a Reboot Recovery mappa egyből TWRP-be lép, nem kell a gombokkal játszani, sem kikapcsolgatni
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #65851 üzenetére
Amúgy NEM kell downgrade!A mostani rendszeredről csinálsz egy full mentést, felrakod a CM13-at és ha nem tetszik egyszerűen visszaállitod a mostani rendszert TWRP Restore-ból.Utána másikat próbálhatsz, így soha sincs downgrade
-
Black_Raven
veterán
válasz
chris94 #65850 üzenetére
Szerintem a többség azt használja.Én semmit.Csinálok TWRP-ben egy full mentést(system image is) utána felrakom a customot és újra telepitek mindent tisztán, nem backup(egyszer már megjártam, fele nem működött backup után) és a lényeges dolgot szinkronizálom(Opera böngésző 106 gyorshivó site) a többit is telepitem újra szépen fokozatosan, kb 30 appot használok belefér, első nap a felét, másnap a másik felét.Ha kész minden az új rendszeről is full mentés TWRPben.Így mindig van 3-4 full mentésem készen.És nem kell telepiteni semmit.Kész jól működő rendszer belakva
-
Black_Raven
veterán
válasz
chris94 #65844 üzenetére
Az a helyzet hogy csak a tiedre nincs, az i9505-re van, és a CM13 nagyon jó.Ilyen i9515 tulajjal kettővel találkoztam összesen nemtudom hány hónap alatt, erre írtam hogy nem biztos hogy jön válasz.Szóval van nagyon sok custom rom, gyári alapú deodexelt is(imperium)de hogy neked melyik megy fel passz.Ezért a döntés a tied egyedül.Mindenesetre sok sikert, találj vmi jót.
Én többet nem tudok segiteni..
-
Black_Raven
veterán
válasz
chris94 #65838 üzenetére
Nem kell semmiféle fájlkezelő.TWRP.img fájlt letöltöd belső tárhelyre.Utána Rashr appot megnyitod kiválaszt Recovery from Storage kopp , kiválasztod a TWRP....img-t utána flash és reboot System.A többit utána ha nem önállósulsz, másképp már régen az új rom lenne rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- PS Plus előfizetések
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest