- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Kb. mikorra várható az I9515 OTA-s Lollipop frissítése?
-
balintka
addikt
Még ma sem jelezte OTA-n az I9515-öm az új sw-t. Nektek se?
-
balintka
addikt
Nektek jelzi az I9515 OTA-n a frissítést? Nekem még nem dobta fel.
-
balintka
addikt
Nálatok is lötyögős baloldalon a hangerő szabályozó gomb (I9515)?
-
balintka
addikt
Telenor Hungary I9505-re megérkezett a Lolli.
-
balintka
addikt
I9515-re megérkezett az olasz Vodafone-os Lolli. Na végre beindul valami 9515 fronton is.
-
balintka
addikt
Ma is jópár ország/szolgáltatóra jött I9505-ös Lollipop. Érthetetlen módon az I9515-re meg semmi nincs a lengyelen kívül...
-
balintka
addikt
Az I9515-re mikor indul el végre az OTA frissítés? Csak a lengyel van fent a sammobile-on.
-
balintka
addikt
Mennyire típushiba az S4-ek esetében a közelségszenzor beporosodása? Megelőzhető valahogy?
-
-
balintka
addikt
Megkaptam a Telekom gyári akksit+külső töltőt. Valahol láttam rajta dátumot (talán a csomagoláson), hogy 2013. áprilisi. Így állásában nem romlik az akksi teljesítménye? Ezt igazából tartaléknak vettem, későbbre, mert 2 hónapos a telefonom, jó akksival.
-
balintka
addikt
válasz
kissernogeza #47448 üzenetére
Miylen színben vetted őket?
Én ma átvettem a fehér Samsung szilikontokot a T-pont üzletben. Remek anyagú, sokkal jobb, mint a mostani utángyártott tokom.
K Norbi: Amit én észrevettem, egyedül annyi, h a román nyelv az alapértelmezett, nem a magyar. De első bekapcsoláskor rögtön a nyelvválasztással indul a telefon, innentől teljesen olyan, mint egy magyarországi XEH-s. Szerintem ezen kívül semmi különbség nincs. Én elégedett vagyok az emag-gal, teljesen bontatlan dobozban, érintetlen fóliával érkezett a telefon, semmi gondja sincs, lekopogom.
Anno viszont az Extreme digitalnál vett S3 bontatlan dobozos volt, de a telefon kijelzője szöszös volt, illetve a hátlapon van 1-2 apró karc. Szóval lehet mégis bontott volt. Ez az emag-os S4 viszont egyértelmű h nem.
-
balintka
addikt
Én a fehér S4-emet vettem az emag-ról (90 ezer volt). Valóban 102 ezerért most jobban megéri a hivatalos garis Euronics-es. De 120 ezerért (teljes áron) már nem éri plusz 30 ezer felárral a gyári gari szvsz. Ha a telefon nem romlik el, akkor úgyis mindegy. Ha még 1 éves kora után elromlik, veszek jobbat
.
-
balintka
addikt
válasz
SG3rg0 #44847 üzenetére
A bolti vs. gyári garihoz csak egy hozzászólásom van. Ma adtam el a gyári garis S3-amat, és hát egyáltalán nem volt nagyobb érdeklődés emiatt irányába. Szerintem az emberek többségét nem érdekli, h milyen a gari, a lényeg, h működjön rendesen a telefon. Az S3 helyett vett S4-em meg emag-os bolti garis, de a fentiek fényében nem is érdekel. Ha 1 év múlva, v később eladom, nem ér többet a telefon gyári garival sem...
Semmilyen S4-nél nem működik a 2 koppintással felébresztés a kijelzőn?
-
balintka
addikt
Nem, bolti garis. A fehér telefon webcímén látszik, h a típus I9515ZWAROM, tehát román független. Én fehérben vettem. Egyetlen különbség a hivatalos magyarhoz képest, h ez első indításnál románul indul, de azonnal át lehet állítani a nyelvet magyarra, ez a telepítés első lépése. Innentől nincs különbség.
A dobozon román feliratos a matricák, és a kézikönyv is az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest