- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
válasz
szabo.norbi #28422 üzenetére
Én tegnap raktam fel, eddig nincs vele semmi bajom, mondjuk hogy gyors e? Az antutu-ban 4.3 29 e. pont ezzel meg 28 e. .......nem vagyok pont bu#i , csak gondoltam ez jó valami viszonyítási alapnak.....
-
N.otorious
senior tag
Aksid nem puffad? Az is tud ilyet csinálni....
-
N.otorious
senior tag
Nekem volt ez a vékony keretes spiegen tok, nem jó mert az usb-nél olyan vékony , hogy eltört, a slim armor viszont nagyon fasza, most az van nekem!
-
N.otorious
senior tag
Ha felrakom, és nem jó vissza tudom rakni a 4.3-at?
-
N.otorious
senior tag
Akkor lehet mégse rakom fel...
-
N.otorious
senior tag
Az egyfájlos 4.4.2 tesztet odinba az AP -be kell rakni ugye?
-
N.otorious
senior tag
Az unlock effect mit takar a 4.4-ben?
-
N.otorious
senior tag
Használd a Dolphin böngészőt, az kezeli a flash-t.
-
N.otorious
senior tag
Köszönöm a segítséget, csinálok egy factory resetet, vagy jó lesz, vagy marad így..
-
N.otorious
senior tag
Telepítés előtt nyomtam factory reset-et, csináljam utána is?
-
N.otorious
senior tag
sammobilról szedtem le....
I9505XXUEMKF_I9505AUTEML1_I9505XXUEMKF_HOME.tar
-
N.otorious
senior tag
Köszönöm a választ, felraktam a svájci AUT romot, de a probléma csak annyiba változott, hogy a kies most már nem AUT-ot, hanem NEE -t ír ki.......
-
N.otorious
senior tag
Help!
Ha a kiesben azt írja, hogy aut, akkor a csc az svájci, és ha leszedem a svájci romot, akkor minden ok elvileg? Tehát a kies is rendben látni fogja? Jelenleg magyar független rom van a telón, de a kies nem támogat semmilyen frissítést így...
-
N.otorious
senior tag
Valaki hátha tudja, hogy a switzerland AUT az független szolgáltatós?
-
N.otorious
senior tag
válasz
Vagany #25849 üzenetére
Én nem a samsung nál vásároltam a telóm, és mikor kértem a házi szervizt, kérdezték, hogy a garanciapapíron rajta van e a telefon azonosítója, ha igen, akkor csak a garancia papír kell, nekem nem volt rajta, csak a számlán, ezért nekem pl. csak a számlával együtt volt érvényes a garanciapapír....
-
N.otorious
senior tag
14. Jótállási igény érvényesítése kizárólag a számla/blokk ellenében lehetséges
Lévén, nem csak és kizárólag a számla/blokk felmutatásával bizonyítható, hogy a terméket a fogyasztó az adott forgalmazótól vásárolta, úgy amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy jogellenes egy ilyen kikötés.
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság: [link]
-
N.otorious
senior tag
A jótállással kapcsolatban:
Amelyik garancia papíron rajta vannak a telefon adatai, sorozat szám vagy IMEI, ahhoz nem kell számla, de van olyan értékesítő hely, ahol nem a garanciapapíron, hanem a számlán tüntetik fel ezeket az adatokat, annál szükség van a számlára is, ha érvényesíteni akarod a garanciát.
-
N.otorious
senior tag
Egy kis érdekesség: Thom Holwerda szerint minden telefonon két oprendszer van...egy kis angol tudás szükséges..!
I've always known this, and I'm sure most of you do too, but we never
really talk about it. Every smartphone or other device with mobile
communications capability (e.g. 3G or LTE) actually runs not one, but two operating systems. Aside from the operating system that we as end-users see (Android, iOS, PalmOS),
it also runs a small operating system that manages everything related
to radio. Since this functionality is highly timing-dependent, a
real-time operating system is required. -
N.otorious
senior tag
Magyarországról vettem, újonnan, függetlenül, online boltból...létezhet, hogy svájci import? Amúgy a svájci AUT az ott a függetlent jelenti, tehát ha a samMobile-ról leszedem, és felrakom nem lesz semmi bajom?
Amúgy köszönöm, hogy válaszoltál, mert már harmadjára kérdeztem itt a fórumon, és nem nagyon válaszolt senki!
-
N.otorious
senior tag
Help!
Ha magyar 4.3 XEH romot tetem fel odin-nal, létezhet, hogy a kies nem akar frissíteni? Azt írja, hogy az eszköz nem támogatja a kiesen keresztül a szoftverfrissítést. És van valami írás: aktuális szoftververzió, aminek a végén az van, hogy AUT???
Válaszokat előre is köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
Valaki hátha tud segíteni:
Felraktam a sammobilról leszedett romot:
I9505XXUEMK8_I9505OXXEMK3_I9505XXUEMK8_HOME.tar
A kies3-ban pedig azt írja amit fentebb is említettem, hogy AUT ami Svájc..??
Mitől lehet ez, ha offical magyar romot szedtem le?
-
N.otorious
senior tag
Hívásrögzítő: ACR, nekem nagyon bejött playen van free verzió, tökéletes, nincs reklám se..
Kérdés: Miért van az, hogy leszedtem, a samMobile oldalról a gyári hun XEH 4.3 at, és a kiesben AUT jelenik meg (Svájc), pedig a magyart szedtem le. Minden jól működik, csak a KIES szerint az eszköz nem támogatja a szoftverfrissítést, ami igazából nem is érdekel, mert van odin, de akkor is miért van ez?
Ezt szedtem le: I9505XXUEMJ7_I9505OXXEMJ8_XEH és AUT ot ír a kies..?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest