- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
válasz
gainwardgs #12448 üzenetére
hát igazán nem tudom h van e benne valami amit irsz... youtube videokon röccnélkül megy sokesetben minden itt meg... :/ érted... sztem az octával jobban foglalkoznak
-
SanyikaDC
tag
-
-
SanyikaDC
tag
volt régebben egy olyan kérdésen hogy: ha beég a kijelző cserélik az üveg és a vékony műanyag kerettel eggyüt??
-
-
-
SanyikaDC
tag
vettem a mai nap folyamán egy tuti flip-es tokot este töltöm fel róla a képet
-
SanyikaDC
tag
na valaki pls válasz az elözö kérdésemre??
-
SanyikaDC
tag
hello mindenki!! lenne egy kérdésem ami ugy hangzik: ha beég a kijelzö akkor üveg+a szélén végigfutó króm kerettel együt cserélik??? kösz előre is!!!
-
SanyikaDC
tag
valaki tudna linkelni egy gyári samu böngészőt (4.2.2-ből) amit egyszerüen fel tudok rakni 4.3-ra??
azért kellene mert ennél nincs jobb böngésző droidra ezen a földkerekségen...
-
SanyikaDC
tag
válasz
sultansmith #11518 üzenetére
szomszéd számtekboltba vettem magamnak egy otg kábelt 510ft-ért
filléres dolgok ezek
-
SanyikaDC
tag
válasz
paulovitsd #11082 üzenetére
nekem van egy megoldásom ha nem akarod feloldani a pin-t... repülő mód be, telefon kikapcs, ujra be utána repülö mod ki és violá
-
SanyikaDC
tag
válasz
heidrich #11006 üzenetére
kajak laggolt?? ami youtube videokat néztem ott nem laggolt:/ az az igazság am h nekem ez az egy szórakozásom van h ha van egy kis idöm melo után vagy hétvégén akkor piszkálom az s4-et úgyhogy örülnék h 1-2 alkalmazásnak nem lennének ilyen problémái (pláne ha már ennyit kiadtam a "kis" aranyosér
de még mindig jó vétel volt csak azt tudom mondani!!
-
SanyikaDC
tag
válasz
migabi24 #10993 üzenetére
az az igazság h mindent huzok amit lehet
valoban nem elég mert akármennyi/akármilyen romot rakok fel mindig akad röcc játékokban (most wanted is roöcög pedig az s advance-omon lag nélkül ment... real racing érthetetlen okokbol röccen) de a random ujraindulásrol csak annyit h 3-400mhz huzás még nem a világ vége... optimus 2x-em full stabilan ment 1400mhz-en... mindent ki kell tapasztalni h mit bír... de ha valaki tud valamit a röcc kiküszöbölésére megköszönném!!!
-
SanyikaDC
tag
válasz
gainwardgs #10258 üzenetére
4.3-rol megyek át a friss t-s re mert még ugye ez nem teljes... na meg nincs root :/ nekem ez a natúr droid dolog nagyon bejön
csak az extrák hiányoznak picit ebböl.... :/
-
SanyikaDC
tag
nagyonszépenkérem valaki linkelje már be nekem a legfrissebb magyar t-s romot
pls
-
SanyikaDC
tag
én is csak azt tudom mondani h a szilikon tok és a folia mellékelhető ha tudsz rá csak egy picit is ügyelni... csak egy bőrtokba betolom és mehet a zsebbe (ezt is csak azért h ha véletlen van valami kulcs/pénz a zsebemben ne karcolja össze a hátlapot) galaxy s advance-omat 2és fél hónapig hordtam magamnál ugyanezzel a modszerrel és most hogy itt az s4 gyönyörü állapotban megkapta tölem a barátnőm
mintha uj lenne komolyan!! de neki azért kell a folia meg a szilikon tok mert ö mindent képes legyürni
-
SanyikaDC
tag
gond van a 4.3-al... beakad sim feloldásnál
-
SanyikaDC
tag
igen néha kissé lassunak találom... érthetetlen lag a játékok alatt és néha menüben is akad néha a statbar... de ugy néz ki a felhasználóélmény javult a 4.3-al rengeteget
imádom a kipucult androidot
csak a root hiánya zavar :/ de még mindig b****a a csőröm a lag játék alatt... komolyan mondom nem értem... 4x1,9ghz snapdragon 600 nem olyan gyér h néha reszeljen a real racing 3...
telefon épp szombaton lett am 1 hetes de mellékesen imádom a porcikáit
-
SanyikaDC
tag
Valaki tud valamit a 4.3 rootolásárol??
-
SanyikaDC
tag
valakinek van valami tapasztalata i9505 overclock terén?? ha igen akkor meddig sikerült felpiszkálni a cpu-t gpu-t??(na és persze milyen módszerrel?
)
-
SanyikaDC
tag
valaki tudna véletlen linkelni egy gyári magyar t-mobile-os romot??
megköszönném!
-
SanyikaDC
tag
szombaton lettem s4 tulaj (s advance-röl váltottam) de ez valami iszonyat erős!!! quadrant. benchmark 12600+ pont
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest