- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
2o1i
senior tag
válasz
krystman #44500 üzenetére
Talán valami alkalmazás okozhatja ezeket a pontszám különbségeket, vagy esetleg a microSD.
Nálam a LG G2 csinál 36000 körüli pontszámot, de ott az oka is megvan, hogy miért annyi. A G2 rgb mátrixja több pixelt tartalmaz, mint az S4 pentile mátrixa, és ezért lehet ekkora különbség a pontszámban. -
2o1i
senior tag
válasz
laca7909af #44280 üzenetére
Utóbbi.
-
2o1i
senior tag
Az új i9506 tulajoknak!
Ha te sem akarsz 4.4.2-re frissíteni és eleged van abból, hogy 3 óránként rinyál a frissítésért, akkor ezt kell csinálni:
- Az eszköz névjegye menüben a Szoftver frissítése almenüben vedd ki a pipát az Automatikus frissítés mellől.
- Alkalmazáskezelőben a Mind résznél menj a Szoftver frissítése és Szoftverfrissítés-hez.
- Mindkettőnél csináld meg: Adatok törlése és Gyorsítótár törlése, majd Kényszerleállás.
- Indítsd újra a telcsit!Nálam eddig bevált a dolog. Csendben van.
-
2o1i
senior tag
válasz
laca7909af #44235 üzenetére
Igen, benne volt az is.
Hűségidő hosszabbítással vettem. -
2o1i
senior tag
válasz
Gaba#10 #44220 üzenetére
Tegnap amikor T-partnernél átvettem a csomagot, az ott dolgozó hölgy se tudta igazán, hogy mit is kell csinálni.
Oda adtam a személyimet, majd kérdezte tőlem átnézze-e, hogy minden megvan-e (teljesen átlátszó zacsiban volt minden). Mondom nem kell, mert innen látom, hogy minden bontatlan benne.
Ezután szépen átadta a csomagot.
Erre kérdeztem, hogy nem kell aláírnom semmit?
Válasz az, hogy "nem".
Hát jólvan. Miután eljöttem kaptam sms-t a T-től, hogy átvehető a rendelt készülék.
Ha belépek az online ügyfélszolgálatra, azóta is "átvehető" a státusz.
Lehet nem is kell fizetni érte? Honnan tudják, hogy nálam van-e egyáltalán (IMEI azonosítást leszámítva)?
Igaz még csak SIM kártya nélkül használtam eddig. -
2o1i
senior tag
Ma nekem is megjött a kicsike.
T-partner üzletben vettem át.
Mára ígérték a szállítást. Jött róla email a T-től és a GLS-től is átvétel előtt pár órával.
Kék színű külső akksi benne volt a csomagban.
Ja és persze i9506 és 4.3-as Android és hűséghosszabbítás.
Most nyomkodom 1000-el. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest