- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Érdekes, letöltöttem egy 1080P 60 FPS teszt videót, alap lejátszó nem játssza le normálisan, meg-meg áll, de mx player szoftveres dekóderrel röhögve lejátssza.. Érdekes.
Nehogy már 4x1.9 Ghz ne legyen elég FULL HD 60 fps-hez.
Nem értek hozzá ilyen szinten, de szerintem ez csak driver kérdése lehet.
HW dekóderrel mx is ilyen megállós, de szoftveresen mint a vaj (és gondolom ez még több erőforrást is igényel, mint a HW gyorsítás. -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #57634 üzenetére
Tudom, csak fosok a bootlooptól, mert nincs recovery-m amivel vissza lehetne állítani..
migabi24
Igen igen, szerencsére írta a modul, hogy nem teljesen támogatott (sem az S4, sem a TW alapú rendszer, szóval nem próbáltam ki, csinál ez az xposed érdekes dolgokat. Pl ha az android toolbox modulja be van kapcsolva, állandóan leáll a gyári galéria.. most amplify-val szórakoztam, 2-3 óra ébrenlét helyett kb 5 percre sikerült csökkenteni, most ennek örülök.
Ha esetleg valaki gyári rendszeren sikerült valahogy lollipop típusú témát találnia, ami nem kockázatos, az ossza meg velem legyen szíves!
A másik.
Volt egy ilyen blurred értesítési sáv modul, az pl megölte a systemiu-t, állandóan leállt, még szerencse, hogy restart után ha nem húztam le az értesítési sávot nem kezdett el rinyálni, és tudtam deaktiválni.
Ha pedig wanam-ban bekapcsoltam a long back to kill-t, nem érzékelte többet az érintést (legalábbis nálam!)
Eddig ennyi tapasztalatom van az xposed-el.
S2-n JB alatt valahogy jobban ment nekem még anno.. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Na sikerült az xposed, működik most rendesen. Nézegettem a letolteseket, és ott van egy monster ui nevű téma?. Amivel lollipop kinézetet lehet elő csalni. Az lenne a kérdésem hogy ezt vissza lehet csinálni ha nem tetszik? Próbálta már valaki? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Még régebben próbálkoztam xposed-el I9505-n, 4.4.2 alatt, de olyan "bug" volt benne, hogy amint telepítettem a keretrendszert, és újra indult a telefon, nem reagált az érintésre. Ilyet okozott másnak is? Vagy egyéb fura dolgokat? Kellene az xposed, de így nem tudom használni. Esetleg nincs valakinek valami olyan verziója , ami Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
A mentés már kész, mindjárt akkor kipróbálom. Azt töltöttem le amit fentebb linkeltek. APK+odex mentve, törlöm, másik apk beilleszt, restart és örülök. Ha meg esetleg baj van vele törlöm megint, és vissza rakom odex-el együtt. Tényleg. Az nem baj hogy a letöltött camera.apk-hoz nincs odex? Ez az odex olyasmi mint egy ini fájl, amit majd magától újra csinál?
Szerk: Nekem I9505-m van, ahhoz nem is jó? -
t.dave500
tag
válasz
dimension75 #57373 üzenetére
Szia!
Ehhez még root sem kell(legtöbbhez legalábbis)
Beállítás--->Egyebek--->Alkalmazáskezelő--->Mind majd itt rámész arra ami nem kell, és "letiltás" Fentebb van egy lista, hogy miket lehet letiltani, de ha beírod gugolóba, hogy Galaxy s4 bloatware, akkor is ki fogja adni.
Sok szerencsét! -
t.dave500
tag
válasz
callmeakos #57370 üzenetére
Szia!
Bár én nem próbáltam ki, sokan irták, hogy nem jó, lassú. Én nem frissítenék a helyedben, én sem tettem, gyári 4.4.2 van rajta, és lassan 2 hét alatt egy fagyás, röccenés nem volt. Persze rootolva van, és kb 100 db gyári alkalmazás le van tiltva. ramm használat messenger és viber nélkül nekem 550-600 mega. Eddig tökéletes! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Youtubeon sok olyat láttam, hogy S6-nak a romját felrakják S4-re.. ez hogy működik?
Tehát pl ez esetben működnek a ficsőrök, és "stock" romot kapok, vagy ez is valami costum alapú? -
t.dave500
tag
Rajta van az NFC szöveg?
Ha igen, akkor eredeti.
Kérdés. Rengeteg gyári alkalmazás le van tiltva, reggel húztam le, 20%-on van jelenleg, vegyesen volt wifi-n/ 2g-n, 2 óra 10 perces kijelző idő ez alatt.
Messenger ment folyamatosan.
4.4.2, gyári.
Ez mennyire rossz? Láttam hogy valakinek 5 óra képernyőidő is össze jött, a telefon alig másfél hetes, újonnan lett véve. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Vettem üvegfóliát, 2500 volt, most már értem miért.
A home gomb alatt alá ment egy kis kosz, és nem tapad.
Kérdés. Ha ott felszedem és valamivel megtisztítom van esély, hogy vissza tapad, vagy hagyjam a fenébe? -
t.dave500
tag
Mennyit használtam régen. Csak ezzel is az volt a bajom, hogy ránéztem a képre, és konkrétan hánytam, ha pedig fel volt rakva a minőség, akkor az 10 megás net valahogy elvérzett.
De ha ez a belső IP-s dolog úgy működik ahogy gondolom, hogy közvetlen WIFI kapcsolat van a gép és telefon között (gondolom itt olyan sebességen megy az adat, ami a gép WIFI antennájának maximuma, vagyis 300mb/s akkor elég jó lesz. )
Haza érek és kipróbálom, köszönöm mindkettőtöknek! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Mivel tudnám a PC képét tükrözni telefonra?
(Lehet erőforrás igényesebb program is, az nem számít)
Olyasmi kellene, ami legalább HD felbontásban 60 FPS-el hanggal tudja streamelni telefonra a gépen látható képet, tudom, erre van a splashtop, de wifin mocskos lassú (nincs valami olyan program, ami gép-telefon között közvetlen wifi kapcsolatot csinál? (Olyasmi mint a wifi direct) -
t.dave500
tag
Sziasztok!
4.4.2-es gyári rommal, rootolva, rengeteg felesleges sz*r-al letiltva még mindig 16-20 % az android rendszer akkuhasználata, a kijelzőé pedig csak 31%. Most van 24%-on, reggel húztam le, nem rossz ez az érték, de idegesít, hogy másik telefonon 5-6 % volt ez.
Mit kellene még tiltani?
Mivel rootolva van élből van titanium + android toolbox.
Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
Mivel kapcsolóüzemű tápról lévén szó, a ciripelés csak annyit jelent, hogy mivel nincs rádugva a telefon, és üresben megy, a vezérlő IC a töltőben leveszi a kitöltési tényezőt (egyrészt, hogy ne szaladjon meg a töltőfeszültség terheletlen állapotban) és ezzel energiát spórol meg.
A ciripelés oka pedig az, hogy a kis ferrit trafó nem lett rendesen kiöntve gyantával, ezért a tekercsek hangot adnak ki.
Enyém is ciripel üresen, ez teljesen természetes jelenség, nem kell aggódni, semmi baja sem lesz!
Remélem tudtam segíteni. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
XDA-n olvasgattam, és találtam ezt a romot.
Próbálta már valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Lehet buta kérdés, de ennél megmaradnak az air gesture, stb funkciók?
Szűz, rootolt KITKATről hogyan frissítek erre?
(esetleg a cyanogenmod saját telepítőjével, gépről? S 2-n is ezzel csináltam mert sehogy sem sikerült CWM-et felrakni anno JB alá)
Előre is köszönöm. -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56763 üzenetére
Feltettem, nem volt baj, amíg be nem kapcsoltam a back kill szolgáltatást(vagy minek nevezzem) utána amint felállt s rendszer nem reagált az érintésre, így inkább letöröltem..
-
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56753 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, akkor nem frissítek, viszont.. xposed. A framweork-ot honnan tudom leszedni? Régen úgy működött, hogy leszedtem Playrol leszedtem, feltettem, kiitta hogy telepítsem a framweork-ot, és újra indult, most viszont nincs ilyen a playes verzióban..
-
t.dave500
tag
Sziasztok! S4,em van, 4.4.2vel, (fentebb már szó volt róla), és lenne pár kérdésem!
1. A menüben nekem is van ez a lilás "utánhúzás", ezzel mit lehet kezdeni? Másik kérdésem, ezen a rendszeren is működő az xpoosed? Mert s2-n lolli alatt nem ment. Ha megy, biztonságos? Nekem csak a "back to kill" szolgáltatás kellene. Másik kérdésem, érdemes lollira frissíteni? Ha igen, szabad úgy frissítenem, hogy jelenleg rootolva van towelroot-al? Lollit is lehet így rootolni? Ha frissítek, elég a beállítások menüben rámenni a szoftverfrissitesre? Előre is köszönöm, és bocsi a sok kérdésért! -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56719 üzenetére
Szia!
Köszi ezt a hosszú leírást, én csak "félig csináltam meg", de megy mint a golyó. Rootom van (muszáj volt menteni viberről az üzeneteket, ezért kellett főleg)
Tiltotta a knoxot, vagy valami ilyesmi irt ki, és megy szépen, nincs vele semmi baj! -
t.dave500
tag
Szia!
Ezt tudtam, csak a kolléga írta, hogy root után lehetnek vele gubancok, erre kérdeztem, hogy mi?
Meg a menete, leszedem a towel(r?)root.aok-t, felrakom, ott nyomok arra amit kiír, újraindítom és kész a root, és minden ugyan úgy működni fog mint előtte?
Nagyon nem vagyok biztos magamba most.. -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56699 üzenetére
Ez a knox bigyó ez mi ez, meg mit csinálhat?
Leszedem a towelroot.apk, oké, telepítem, elindítom, rányomok valamire, kész, újraindul, és minden oké?
Kicsit félek, új még, és parázok, hogy kuka. Tudom, hogy nem, mert s2-n mindent cseréltem, annál nem féltem, mert ismerem.. de ezt nem! -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56696 üzenetére
Szia! Itt egy screenshot, bevallom nem tudom milyen van fent, azt tudom hogy black mist kiadás. . itt egy kép!
http://kepfeltoltes.hu/150618/Screenshot_2015-06-18-15-01-15_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Most vettem Galaxy S4-et, 4.4.2-es gyári androiddal, és az lenne a kérdésem hogyan lehet egyszerűen root-olni?
Előre is köszi! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy S4 Black Mist telefont, viszont Vietnámban készült, szeptemberben. Megvegyem, vagy ennek is törni fog az AMOLED-je magától? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, egyik ismerősöm "fél", hogy klón-t vesz, mert talált 60 ezerért , szinte 0 perces I9505-t, függetlent, aminek nincsenek papírjai. Az eladó hajlandó adásvételit írni, és szerintem 0 az esélye, hogy klón.
Én fogom átvenni a készüléket, ami biztos, hogy ránézésre meg tudom különböztetni az amoledet az LCD-től, meg látszik szemre is, hogy a felbontás okés-e vagy sem.
Sőt, az amoled panel napfénybe tartva látszanak az üvegen a tükröződő alpixelek (nekem legalábbis S2-n látszik)
Ezen kívül hogy bizonyosodhatok még meg róla?
A dobozban minden benne van, töltő, füles, stb.
Alapból milyen rendszerrel árulják az S4-et? KK-val?
Illetve ha letöltök pl egy CPU-z-t és Snapdragon 600-as van benne, akkor biztos, hogy nem klón, igaz?
Meg gondoltam arra, hogy a kamera max felbontását megnézem, hogy tényleg 13 MP-e..
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest