- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
férfiállat #39112 üzenetére
Hát döntsd el hogy mit akarsz csinálni azzal a telefonnal, fényképezni vagy súlyos testi sértést okozni? Mert mind a kettőre megvan külön külön a megfelelő eszköz
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #39032 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
olahroberto #38878 üzenetére
Nem, Google a barátod.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #38785 üzenetére
A kamera mappámban volt valami ami nem tetszett neki, archíváltam a régi képeket és mostmár jó, érdekes...
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #38781 üzenetére
Nah, felraktam a béka féle repartos 4.4.2-őt, visszaraktam rá a cm mentésemet és mostmár tökéletes a kamera! Érdekes, a bootloader az maradt MKF
-
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #38777 üzenetére
Fogalmam sincs, nem próbáltam még soha. De nekem más kamera program se megy, kivéve a Facebook messenger, az tud képet csinálni, azon kívül semmi más... Érdekes hogy nálad megy, nálam a cm alapú romok egyik sem, természetesen full wipe volt. Neked melyik bootloader van fent? Nekem a 4.3 alapú, vagyis az MKF.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bébi67 #38734 üzenetére
Ha vezetett volna már mocsárba az isten háta mögött ahol majdnem ottmaradtál, vagy a városban annyira akadt volna hogy nem tudtad volna hol kell lefordulni és emiatt kurva nagy kerülőt kellett volna tenned, akkor szerintem pont leszarnád hogy melegszik e és lassabban tölt...
-
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #38585 üzenetére
Minek kellene rootolni?
Peti: nagyon állat a rendszer, csak az a gond hogy mostanában elkezdtem frissítgetni és most nem megy a kamera, mindig Fc-zik, XDA-n azt írják hogy működik...
-
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #38582 üzenetére
Hallod, annyira egyszerű, hogy ettől egyszerűbb nem is lehetne! TWRP hivatalos oldala, keresel egy Odin-t, CyanogenMod hivatalos oldala.
Lépések:
Odinnal felrakod a TWRP-t, azzal a CyanogenMod-ot és a Google Apps és kész! -
mgTerminator
veterán
Valaki ki tudná nekem próbálni hogy működik e a kamera a cm11-ben?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #38488 üzenetére
Teljes mértékben.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Wiz Khalifa #38436 üzenetére
Az S3-nál is meg lett saccolva, megkapta? Nem... Akkor érdemes saccolgatni? Nem... Ha engem kérdezel akkor max a 4.4.3-at kapja meg és csókolom. Bár én már most is azt használom
Maxentius: nem bug.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Wiz Khalifa #38431 üzenetére
Ne haragudj, de hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Tesztelo.hu #38425 üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
dimension75 #38403 üzenetére
Ez még soha senkinél nem fordult elő!
tesztelő: ilyenkor fast reboot-ol és azért nem nullázódik az üzemidő. Magyarul egyszer csak gondol egyet és egyből a boot logótól indítja a rendszert.
-
mgTerminator
veterán
válasz
vrgkrisztian #38334 üzenetére
Pár fényképet igazán csinálhatnál
-
mgTerminator
veterán
válasz
kissandras20 #38324 üzenetére
Esőben is nyugodtan előveheted, nem lesz semmi baja...
bb.bocs: az csak az aksinak a hőmérséklete
-
mgTerminator
veterán
válasz
kissandras20 #38319 üzenetére
Szerintem az S5 is csak addig vízálló amíg be nem ázik
-
mgTerminator
veterán
válasz
Weeman1 #38316 üzenetére
Miért, mennyibe megy? De annyival akkor sem jobb / tud többet, akárki mit mond...
Eddig a Z2 tetszett nagyon, de sokan panaszkodnak, na meg az is addig vízálló amíg be nem ázik, utána kuka, szó szerint.... Nem kizárt hogy a következő telóm kínai lesz... OnePlus One hivatalos Cyanogenmod-al pl...
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38212 üzenetére
Ha jött volna már írták volna
-
mgTerminator
veterán
válasz
sanyek2 #38187 üzenetére
Én azt hittem valami régebbi fajta kisbuszról van szó
Amúgy az autó tervezőjének szerintem halvány lila fingja nem volt a szivargyújtó fogalmáról és hogy mire lehet használni
Gondolta tesz bele mert a többi kocsiban is van de jól eldugta mert úgy gondolta hogy fölösleges xD
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #38065 üzenetére
Az Android majd akkor lépjen túl a Micro SD-n amikor az alap memória 128 giga lesz, és nem szaros 16 giga amiből jó eséllyel 9-10 használható....
-
mgTerminator
veterán
válasz
vrgkrisztian #38062 üzenetére
Nekem majdnem 800 órát elment a cm 11 egy nightly verziója, kell ennél stabilabb? Fater S2-je 1800 óra körül adta meg magát!
-
mgTerminator
veterán
válasz
sultansmith #38053 üzenetére
Hát igen, egy Androidos telót szinte bárhol tud tölteni az ember, egy iPhone-t max a seggedbe dugatsz
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38041 üzenetére
Igen próbálták, fasza és nem ugrik tőle a KNOX mivel rá való hivatalos ROM. Néha nem ártana olvasni is a topikot.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38039 üzenetére
Miért ugrasztaná?
-
mgTerminator
veterán
válasz
kissandras20 #38012 üzenetére
Ha lehet akkor ne csúfoljuk már "biztonsági funkciónak", mert ezt a zöldséget csak a magadfajta hozzá nem értő emberek szokták annak hinni....
Ha a vásárlók többsége nem a teljesítményre megy akkor mire? Minél drágább legyen? Te miért S4-et vettél és miért nem egy kis szar Pocket Neo-t? Végülis nem a teljesítmény a lényeg...
IPhone-t ne hasonlítsuk a Samsung-hoz mert az nincs tele minden fölösleges parasztvakító szarral, és azon a rendszer pörög, nem akad, nem szívja le az aksit valami totál fölöslegesen!Mégvalami, ez nem neked szól hanem úgy általában... Attól hogy valaki igénytelen és teljesen leszarja a dolgokat, attól még nem biztos hogy mindenki olyan.
A Sony gyárilag témázható, a Samsung meg nem....
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #37964 üzenetére
Én inkább azt mondanám hogy a kábel minősége az ami számít.... Vettem én már Samsung koppintott kábelt, a vastagsága is megegyezik, de alig folyik át rajta az áram.... azóta is csak a fiókban van
-
mgTerminator
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest