- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
tedd off-ba azonnal !
ha meglesz az s4, egy pár soros összehasonlítót a konkurenciával nem dobsz ide?
szerintem többeket érdekel! -
-
HUTCHDB
nagyúr
közben a "t" oldal feldobott egy ablakot ahol chat-elni tudok az ügyintézővel...mindjárt rákérdezek, mi a helyzet az s4-el!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dare2Live #977 üzenetére
ezt cafolom.
s3-an a tw-es zar lehet, hogy gondolkodik, de pl. a miui egy tizedmasodpercet sem.
a nevjegyek, sms-ek, hivaslista megnyitasa, gorgetese is tw. problema.
meg nem is kell romot cserelni, mar a go alkalmazasok is megoldast nyujtanak a problemara.
a meg igen beta szagu v5-os miui pedig szinte ios szintu simasagot, gyorsasagot hozott ugyanazon keszuleken az elobbi gondokra.
ergo, ha gond van az s4-el, akkor konnyen elofordulhat, hogy azt a kezdetleges (nem kelloen optimalizalt) kezelofelulet okozza.
DE hogy egy galeria megnyitasa 10 mp-et vegyen igenybe, az kizart, mert attol meg a lg gt540 is hamarabb jeleniti meg...pedig az nem az android csucsa. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt senki nem (pl. én sem) vitatja, mert az IOS egy más rendszer, lassan, de laggmentesen futnak az animációk, de itt a cikkben nem erről volt szó, hanem arról, hogy az elődökhöz képest is sz@r, ráadásul olyan példákkal illusztrálva, hogy a galéria 10 mp fekete képpel "indul".
ezt én kizártnak tartom.(#967) T0rnad0!
jah....már kezdtem irigykedni!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
na álljunk már meg egy szóra!
tesztek tömege van a youtubon, én spec. sehol nem látom azt, hogy 10 mp. ismétlem TÍZ MÁSODPERC lenne a képek megnyitása.ezen gondolkodjunk el egy kicsit!
itt valami gond van!
nem lehet, hogy az energiagazdálkodás, vagy mi a fene be volt kapcsolva?
s3 is kb 3x laggosabb, akadozósabb, ha ez az opció aktiválva van. -
HUTCHDB
nagyúr
a " mindenben jobb " dolgot az s3 vs. s4 -re irtam!
htc-vel kapcsolatban:
anyaghasznalatban nekem a muanyag jobban bejon, mint a fem.
volt i5-om, hox-om is, de ugy kell rajuk vigyazni, mint a himes tojasra.
ha meg bebugyolalom, akkor meg nem mindegy mibol van?
nekem az amoled jobban tetszik, mint barmely mas technologia.
az audiorol meg meg nincs kiprobalt osszehasonlitas.
a tw mar viszont nem az esetem, a sense (regiek) jobban tetszettek.
kamera az s4-ben irto jo lett, ez biztos!
a one kihangositva jobb.szoval meg dilemmazok!
-
HUTCHDB
nagyúr
kösz az infót.
viszont ez az integrált dolog nem biztos, hogy szuper lesz.egy biztos az octás az jó lesz:
"Samsung have used Wolfson before, in the Galaxy S III, the Note II and the Note 10.1, so the two of them are no strangers to working together on high-profile products. This isn’t going to be a Beats Audio type of thing here. Beats is more about branding than anything else, you’ve got to peddle those expensive headphones somehow. Wolfson deal with some pretty high-end audio so, to see Samsung making things more official is nice. Wolfson Audio is present in the Galaxy S IV that comes with the Exynos 5 Octa."
-
HUTCHDB
nagyúr
na ez jó.
legalább lesz egy saját beszámoló majd...hacsak 27-én a t-nél meg nem veszem.
ezt a melyik jobb, melyik nem dolgot meg úgyis csak úgy lehet eldönteni ha mindkettő lesz majd és azonos dolgokat futtat rajta az ember.
szó mi szó, grat., és várjuk majd a beszámolót!
egyébként milyen telód volt eddig? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #775 üzenetére
sok!
150- tol nem adok erte tobbet! -
HUTCHDB
nagyúr
nincs itt koztunk t-mobile-os benfektes?
kali master!
te nem a t-nel dolgozol?
vagy FRG az?
valaki emlekeim szerint ..... na mindegy, ezt ez 1 hetet kihuzzuk valahogy -
HUTCHDB
nagyúr
a végén még igazam lesz:
-
HUTCHDB
nagyúr
ezen kicsit meglepődtem......
tudom, tudom, csak számok, de azért mégis..... -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Danny750 #472 üzenetére
tudod mi a vicc?
az, hogy nagyon sok embernek szamitanak a kulsosegek!
egy a lenyeg, hogy kulsore "minosegi" anyagbol keszuljon....
indok?haaat pl. az i5-omnel keletkezett a hires minosegi hazon kb. 3 het utan egy 2 mm atmeroju benyomodas...fogalmam sincs mitol, de a mostani s3-amon egy karc sincs, pedig decemberi...
a fem pl. nalam nem elony, hanem hatrany, igy orulok neki, hogy ismet s3 szeru telefon szuletett, ami mindenben jobb es raadasul szebb is....nekem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #416 üzenetére
a tokomet erdekli a cikk, a teszt, +a masok altal mertek.
en a SAJAT tapasztalatom alapjan dontottem, mert NEKEM VOLT HOX-om, de latom neked egy sajat teszthez kolcson kell kerned egy s3-at....a lenyeg meg itt van:
http://mobilarena.hu/tema/re_galaxy_blog_kiprobaltuk_a_galaxy_s4-et/hsz_367-367.html
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Jó teszt, jó telefon...szerintem.
A fényképező brutális!
Kinézetre szerintem jobb lett, mint az S III.
A baj az, hogy a korábban megjelenő verzió elvileg picit gyengébb processzorral, rosszabb hangchip-el es rádió hiánnyal érkezik.
Lehet így is bevállalom, már megjelenéskor, majd később pedig újítok a mindenben jobb verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest