- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
animal1987 #52782 üzenetére
Ha a szerviz menüben sem jó, akkor hibás lett.
gariztasd, más ötletem nincs mi lehet vele. Hw hibának tűnik. Illetve nincs fém hátlap vagy más ami zavarná? -
Ateszpapa
addikt
Én még 4.3-on vagyok.
i9505Inkább várok, nem sietem el a felrakását, nekem ez is megfelel.
-
Ateszpapa
addikt
Én szarok a 4.4.2-re.
Jól elvagyok 4.3-on -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan blacklist progit ami müxik a telónkal?
Amit eddig találtam az s4 re nem volt jó, mert átengedte a hívást. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Gabesz77 #42824 üzenetére
Szia!
Én is így jártam egy hónapja.
Az lcd több helyen is berepedt, képet sem adott.
bezzeg a gg3 meg sem repedt.A lényeg, hogy biztosítás alapján megcsinálták az 27 ezer volt.
Viszont kicserélték teljesen és a black edition hátlapot kaptam hozzá.A kijelző csere ha szerviz cseréli akkor kb 40-50 ezer körül lesz. Mivel van rá garid az lenne a célszerű és nem házilag cserélni ebayes kijelzővel.
Sajna ha nem volt biztosítás rá, akkor nem olcsó mulatság.
-
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
flegga92 #41887 üzenetére
Köszi, úgy hallom sikerült.
Gizmo94: köszi, de a reset megoldva.
Igen, azért hogy ne maradjon rajta semmi a szerviznek.
Szerintetek van valami esély arra, hogy a házhoz jövő kicseréli a kijelzőt, mert külsérelmi nyom nincs rajta.
Sajna az lcd serült, több hajszál repedés látható, de az üveg sértetlen.
ráadásúl tokban is volt. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Hát ezt jól beszopcsiztam, remélem tudtok segíteni.
Sajnos lerppent a készülék kb 20 centiről a kőlapra.
Tokban volt (v7) de nem mentette meg a kijelzőmet, az üvegen kívűl az lcd berepedt de annyira, hogy nincs kép sem.
Pedig a tok szélére esett, nem is a kijelzőre.Most rakom láttatlanban ODIN-nal vissza a T-s romot, de szükségem lenne egy vipe-ra is amit nem tudok megcsinálni így láttatlanba.
Valaki leírná nekem, hogy hányszor nyomjam a hangerő gombot, majd a home gombot mikor kell, hogy sikeressen töröljem a telefon tartalmát?
Előre is köszi a segítséget!
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Gyári független 4.3 -hoz tudtok linket adni?
Jelenleg T-s 4.3 van rajta, ha felrakom a függetlent, attól ügye nem ugrik a knox?
Előre is köszi!
-
Ateszpapa
addikt
http://www.hirado.hu/2014/06/16/ne-vegye-meg-kinai-okostelefon-kaphato-beepitett-kemprogrammal/
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Gizmo94 #37064 üzenetére
Amikor volt a szervizes kijelzőt cserélni, akkor mutattam neki a hátlapot, mert letört egy darabka belőle pont ott ahol le lehet pattintani a készülékről. Mondanom sem kell hogy nem cserélte ki. Sőt, az usb kábelemről meg 1 centi hosszan levált a szigetelés, csak a csupasz kábel látszik. Azt sem cserélte ki. Pedig látszott is hogy a melegtől töltés közben be is sárgult Mind a két csatlakozón. Azt meg vehettem nála 1500 ft ért.
-
Ateszpapa
addikt
Ki is kapcsoltam az automata frissítést. A 4.4.2 inkább kihagyom. Jó nekem a T-s 4.3
-
Ateszpapa
addikt
Nekem cserélték ma a kijelzőt, mert beégett a status bar.
-
Ateszpapa
addikt
Hali!
Tudna valaki belinkelni egy T-s 4.3 ROMot?
Újra kell raknom a rendszerem.
Előre is köszi! -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Ha kijön a T-s 4.4 fel lehet rakni úgy, hogy vissza lehessen térni 4.3 -ra, és a Knox se ugorjon?
-
-
Ateszpapa
addikt
Volt kint a szervizes srác, gyorsan kicserélte az aksit. Mondta, hogy ez a 3. Eset 1 hét alatt. Szerintem nézzétek meg az akkut, hogy nem-e púposodik valakinek.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Csak a gyári töltővel töltöm esténként.
Már csináltam többször is gyári beállítások visszaállítását is.
Volt olyan, hogy az első beállításokat csak többszörös próbálkozás után tudtam végigvinni, mert az alatt is kikapcsolt.Ha csak simán zenét hallgattam, akkor is, vagy ha böngészek, tehát nem csak akkor, mikor esetleg leterhelném a procit, és a rendszert.
Lehet csak a véletlen, de azóta kezdte el, amióta frissítettem mh7-re. Azelőtt soha nem csinálta.
Most azt tesztelem, ha töltőn hagyom akkor csinálja-e, de eddig nem.
Elvittem az Alle-ban lévő szervizbe, de ott a központba akarták küldeni kivizsgálni.
Még az aksit sem cserélhetik ki amíg a központ nem engedélyezi, pedig látta, hogy púpos az aksi.Inkább elhoztam, de ezért nem akarok megválni napokig tőle.
Azért döntöttem úgy, hogy kihívom a szervizt.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki S4-nél az akksi púposodásával?
Sajna naponta előfordul, hogy kikapcsol magától a készülék, akár 70%-os töltöttségi szintnél is.
Gondolom köze van a kettőnek egymáshoz, ezért ki is hívtam a szervizt jövőhétre.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Van valakinek az új T-s (MH7) ROMhoz gyorslinkje? a Hotfile-ról nagyon lassan jön.
-
-
Ateszpapa
addikt
A fene enné meg!Jött a T-re SW frissítés, és direkt bepipáltam, hogy később...erre ma magától letölti a frissítést és zaklat, hogy telepítsem fel!
Én még nem akarom frissíteni, még várnék vele pár napot.
-
Ateszpapa
addikt
Ez nem hiba, az érzékelők miatt olyan.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
FrankMonzano #16255 üzenetére
A garjegyet külön adják, nincs a gyári dobozban benne.
Tehát már az is kamu, hogy ezért nem bontja ki...
Meg NE vedd!! -
Ateszpapa
addikt
válasz
Something_ #15405 üzenetére
Ez szörnyen néz ki.
Kár, hogy nem volt biztosításod. -
Ateszpapa
addikt
válasz
kavics325i #15271 üzenetére
Akkor lehet, hogy szigorítottak már rajta.
És ha olyan helyre viszi, ahol nincs szerviz? Csak nem kell leadnia napokig amíg bevizsgálják.. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Kunsztler #15265 üzenetére
El kell vinned személyesen a készüléket és tartozékait a szolgáltatódhoz, és kéred a biztosítást.
Érdemes akkor már a lopás ellen is védeni, de csak szerződéskötéskor lehet megadni a csomagot, utólag nem lehet változtatni.Ott megnézik szemre a készüléket, és ha szerencséd van nem kötnek bele.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
fermacht1994 #14967 üzenetére
Kerüld el őket jó messzire.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
rolcsibácsi #14768 üzenetére
Nem kell root, van ingyenes progi is a playen a neve ha Jól emlékszem Helium. A fizetős verzió többet tud, de a lényeg, hogy nem kell rootolni a rendszert.
-
Ateszpapa
addikt
Mond azt, hogy többször elmegy a térerőd. Ingyen adnak új SIM karit, és akkor már micro kivágásut kérj.
A Mammutban is korrektek. Ingyen kicserélték anno az s2 nél. Pedig kb 1 éves volt a SIM.
-
Ateszpapa
addikt
Balatonmáriafürdőn is van újra net.
-
Ateszpapa
addikt
delete
-
Ateszpapa
addikt
Elemlámpa van beépítve a neve: segédfény.
Widgetként keresd, és rakd ki!Más:
NFC kártyákat próbálgattátok?
Amit eddig próbáltam arra azt írta ki, hogy "ez a címke nincs támogatva" van valakinek tapasztalata NFC terén?NFC Taginfo progival próbálgatom olvasgatni őket, de még csak be sem olvas egyet sem.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Ezt Te személyesen kipróbáltad, hogy a mozaik xs-hez is lehet rendelni 1GB LTE csomagot, és nem csak a simát?
Én nemrég rendeltem, de csak a normált, mert ezt írták:
Hozza új lendületbe a világát Net&Roll LTE opcióval!
Az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjához rendelhető Net&Roll LTE opcióval szupergyors sebességgel internetezhet mobilján, kiszámítható költségek mellett, túlforgalmazási díj nélkül!A Net&Roll LTE opció havidíjért biztosít szupergyors mobilinternet-hozzáférést, és 1 GB-tal megnöveli az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjában foglalt, belföldön szabadon felhasználható adatmennyiséget. Ráadásul a bennefoglalt havi adatforgalom felhasználása után is használhatja a netet legfeljebb 32 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel a következő havi forduló napjáig, túlforgalmazási díj nélkül.
A Net&Roll LTE opcióról, igénybevételének további részletes feltételeiről a honlapunkon és munkatársainknál tájékozódhat.
Itt nem említik a mozaik xs-t.
-
Ateszpapa
addikt
Akit esetleg érdekel...a call recorder működik root nélkül is gyári T-s ROM-on.
-
Ateszpapa
addikt
Az a baj, hogy a térerő problémát én is tapasztaltam. Az S2 ott is fogott jelet, ahol az S4 már nem. A wifi viszont jobb.
-
Ateszpapa
addikt
Ha már memkari, én innen vettem 9800Ft ért Samsungot CL10 est.
-
Ateszpapa
addikt
Kipróbáltam ezt a 4.3 at, de nekem nagyon nem tetszik, nagyon fapados!
Ghostman78: Egyet értek veled, ez visszalépés a gyári romunk után.
Olyan sony xperia mini érzésem lett!
Megy is fel a gyári rom.rolcsibácsi: Igen CWM alatt kell felrakni.
-
Ateszpapa
addikt
Van eladó Spigen Neo Hybrid Reventon Yellow tokom, ha valakit érdekel írj privit.
Van a toknak tokja ami hologramos matricával van ellátva, illetve egy kártya amin egy kód van, és lehet ellenőrizni, hogy eredeti-e.
Nekem 13 ezerbe fájt, mert rájött még a vám és az áfa.
11 ért vihető!Csak azért írtam ide, mert pont a tokokról volt szó
-
Ateszpapa
addikt
Én meg vagyok elégedve. Azért is vagyok csendben.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #7734 üzenetére
KIES frissítés után egy wipe sokat tud segíteni.
Én anno nem tettem meg, és nagyom hamar lemerült a masinéria, wipe után helyre ált.Igen, egy full reset amit CWM alól tudsz megcsinálni.
Hátránya, hogy töröl minden adatot, érdemes előtte lementeni amit akarsz sms stb..
Előnye, hogy gyári állapotba hozza a készüléket de már a frissített ROM-mal.
És nem akadhatnak össze a progik, és egyéb dolgok amik az előző rendszer szemetei. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Csabika0222 #7554 üzenetére
Szerintem sem kérdés, hogy S4 vagy valami más.
A Samunál a legjobb a garancia, és nem csak addig vagy érdekelt, amíg megveszed a készüléket, utána meg lesz@rnak, mint más gyártók esetén, hanem 2 évig a lakásodra, melóhelyre is elmennek, ha valami baja van a készüléknek.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
MunezXBK #7464 üzenetére
Én is kértem a T-nél biztosítást, mert ekkora összegnél agyvérzést kapnák ha ellopják, és a részleteket fizethetem tovább 2 évig a semmiért.
Évi 2 káreseményt lehet benyújtani:
"6. A Biztosító egy adott mobiltelefon-előfizetés (telefonszám) alapján fedezetbe vont Készülékre
nézve az adott Biztosítási Esemény bekövetkezésének időpontjától visszafelé számított 365
naptári napos időszak alatt összesen – az adott Biztosítási Eseményt is beleértve – legfeljebb
kettő Biztosítási Esemény alapján teljesít szolgáltatást, vagyis az adott kárigény alapjául
szolgáló Biztosítási Eseményen kívül a Biztosítási Esemény bekövetkezését megelőző 365
naptári napos időszakban maximum még egy olyan Biztosítási Esemény fordulhat elő, amely
alapján a Biztosító szolgáltatást teljesített. Amennyiben az elmúlt 365 naptári napban történt két
káresemény alapján a Biztosító már szolgáltatott a Biztosított számára, az adott Biztosított adott
előfizetéshez kapcsolódó biztosítási fedezete továbbra is hatályban marad, azonban a
Biztosított újabb érvényes kárbejelentést ugyanazon előfizetés alapján legközelebb csak olyan
Biztosítási Eseményre nézve tehet, amelyre teljesül a fenti 365 naptári nap alatt legfeljebb 2
kárkifizetéssel járó Biztosítási Esemény feltétel."Nekem megér havi 2500Ft-ot, és aki teheti az a vásárlást követően 60 napon belül kössön biztosítást, mert sosem lehet tudni alapon.
Amúgy érdemes olvasgatni a szerződési feltételeket is.
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
Már nekem sem működnek. Szerintem a root lehet a hibás vagy az Utána lévő program letiltás, eltávolítás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest