- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bözsi néni
csendes tag
Van olyan app amit le lehet törölni róla mert szerintem elég sok felesleges app van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
tecsa74
tag
válasz Lehiñito #56798 üzenetére
Szerintem ha valaki beregisztrálta a vásárolt terméket s aztán eladja, a garancia ugyan úgy jár a termékre. Nem kell semmit sem törölni meg újra beregisztrálni.A garancia a termékre vonatkozik, nem személyhez kötött.
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
migabi24
nagyúr
Nálam ma elszakadt a cérna, ugrott a knox hogy kapja be a samsung, nehogymár ne csináljak azt a telóval amit én akarok, olyan érzés mintha valami zsarolási ügyből keveredtem volna ki, felszabadultam
-
hr2
őstag
Mi ugrasztotta?
Valahogy könnyen túl tettem én is magam rajta mikor ugrott. -
Keem1
veterán
Tudom, sokaknak nem újdonság, de mint fentebb írtam, kis próbálgatásba kezdtem. Ma a következő történt. A telót feltöltöttem, kis net, kis telefon után úgy 4 óra múlva 91%-on állt a teló. Próbaképp a Facebook appot "kényszerleállítottam". Utána minimál net, meg vagy 3 db 10 perces telefon volt, szerintem kb. meglesz a 4 óra azóta, most áll a teló 90%-on. Ha jól számoltam és mértem mindent, akkor Facebook leállítás előtt 9% fogyasztás, utána 1% fogyasztás. Érdekes. Saccra mindkettő 4-4 óra volt (nem stopperrel mérve, csak órára pillantva).
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
válasz tecsa74 #56805 üzenetére
Gyári függetlenekre alapból csak 1 év gari jár már,regisztrációval 2.Ha 1 éven túl törlik a regisztrációt simán lehet,hogy nem tudja a kövi tulaj beregelni!Hiszen túl van a készülék az 1 éven.Szolgáltatósokra meg 2 év van.
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
K Norbi
addikt
Egyre jobban gondolkozok hogy lolloról vissza kéne térni a Kit Kat ra, nem bírom megszokni, független a telóm, van akinek sikerült visszafele frissíteni? privátban valaki megszánhatna aki tudja hogy mit kell
-
awakening87
aktív tag
válasz K Norbi #56814 üzenetére
Szia! Sikerült simán, gyárilag független 9505-re Odinnal felraktam az egyfájlos osztrák független FNC4 KitKat-et, mivel amúgy is ilyen termékkódja volt. HOB7-ről, valamint HOE1 Lollipop-ról tértem vissza.
De ugyanígy működik még a magyar független GNF1 is, vagy a GNG8, ami szerintem az utolsó KitKat a magyar és az osztrák független termékkódnál is, mert utána egyből a HOB7 Lollipop-ra frissít.
Annyi, hogy az Odinozás utáni első indulásnál szinte biztosan beragad a rendszerindulásnál és nyomni kell egy factory reset-et a recovery-ből. Itt még meggondolhatod magad, ha valamit nem mentettél volna le a belső SD kártyáról, ugyanis ezzel a művelettel minden ugrik róla; viszont a külső, cserélhető SD kártyát nem bántja (Meggondolás alatt azt értem, hogy visszarakhatod rá a Lollipop-ot, hogy lementhesd a belső SD kártyát.)
Pár hozzászólással korábban linkeltem egy hosszú videót, ahol valós időben csinálják a Lollipop-ról KitKat-re downgrade-et. Sőt, beszélgettünk a lehetséges 4.3-ra visszatérésről is, valahol ott lesz a videó is.
Ha valami nem megy, kérdezz bátran!SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
migabi24
nagyúr
Most hogy elvesztettem a knoxomat, valaki mondja meg melyik a tuti recovery i9506 4.3-ra, ha már mindent szabad csak ne a gyárit használjam
-
hr2
őstag
-
poli27
veterán
válasz Trespa #56605 üzenetére
Mond mi az amiben többet tud a gyári navi?.... Lassú is meg lassú is stb stb Az meg hogy azt mondod a teló alkalmas rá de jobb a gyári navi ne nevettess.... amikor a gyári navikat kihozták még nem volt okostelefon, most már nem is gyártanak szinte nagyon ilyeneket, persze azért még lehet kapni de a kereslet visszaesett...
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz awakening87 #56824 üzenetére
Észleli, hogy kernelt cseréltem, sárga szöveg jelenik meg felül, ha jól emlékszek ez a szöveg warranty bit - kernel
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Valakinek Heves megyében egy JIG nincs elfekvőben? Download mód kellene az S4-hez...
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
K Norbi
addikt
válasz awakening87 #56815 üzenetére
Köszönöm a segítséget! [link] ugyan így kell mindent csinálni mint a videón? privátba irok, egy két dolog nem világos. wipe cache partition is kell nyomni? mint a videón?
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz migabi24 #56828 üzenetére
Hát sajnos nem. Egy kicsit behalt odin alatt, de a bootloader nem lett frissítve (aboot.mbn) így reménykedek.
Futárt hívtam a készülékhez, ha nincs jig vagy azzal sem megy, akkor majd meglátjuk hogy a szervizes mit mond..˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
awakening87
aktív tag
válasz K Norbi #56829 üzenetére
Szívesen!
Igen, így kell, viszont a /cache-t én nem szoktam törölni, mert a recovery naplófájljai is ott vannak a recovery könyvtárban.
Ha van rootod, azokból a naplókból vissza tudod keresni, hogy milyen rendszerről jöttél és mikre frissítettél.
De az újabb Lollipop-os recoveryknél a recoveryben van egy új menüpont, hogy View recovery logs és ott root nélkül is lehet nézegetni a naplókat.SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
K Norbi
addikt
válasz awakening87 #56831 üzenetére
Köszönöm!
-
awakening87
aktív tag
válasz Carline #56834 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy azt a jig-et, ami még a Galaxy Gio-nál működött, kipróbáltam egy S3-mal, és azzal is jó volt, behozta a download módot. Szóval csak hajrá!
Az aboot-on kívül még mit sikerült (félig)lefrissíteni? Miért/mitől omlott össze az Odin?
SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
Carline
őstag
válasz awakening87 #56836 üzenetére
A bootloader nem lett frissítve, az még 4.3-as
Majd megírom hogy mi lett a végkifejlet.. addig nem írok konkrétumokat mert az ördög nem alszik és a nagytestvér mindent figyel..˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
madkiller
őstag
Az előfordulhat, hogy az új OD7es rommal újra nem megy a glonass, mint anno az első kitkateknél? Samu képes volt másodszor is elkövetni ezt a hibát vagy csak az én telom szarakodik? 9505
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Nemrég írtam,hogy meghalt a hálózati töltőm.
1 hete vettem Samsung márkaszervizben újat és hasonlókat csinál,mint a régi. Töltés közben halkan "ciripel,zizeg".
Ha lehúzom hálózatról még egy kis ideig csinálja.Szerintetek?Nektek is ilyen?Vissza/csere?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
válasz palee69 #56841 üzenetére
Ez fura számomra,mert a Gio,Ace 2 töltője nem csinálja ezt,kussba vannak Igaz nem 2A-res,de ez lenne a normális működés
A régi nem csinált ilyeneket,pont ezért cseréltem le,mert elkezdte.
Azért köszönöm,hogy megnézted[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogyan lehet fényképet hozzáadni telószámhoz?
Android 5.0.1 van a telón.
Köszi! -
Carline
őstag
válasz Carline #56837 üzenetére
Van fejlemény a halott S4-em ügyében. Elsőnek is köszönet palee69 fórumtársnak aki nagyon kedves volt így vasárnap, mert foglalkozott velem és adott próbára egy JIG-et.
A JIG működött, de a telefon azzal sem adott életjelet magáról. JIG után azért rádugtam odinra, de nem jelent meg a com porton.
Szóval agyhalott lett a kis drágám.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest