- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz Ace Ventura #56498 üzenetére
Persze, én tartalékot is vettem belőle .
-
Ateszpapa
addikt
válasz Ace Ventura #56493 üzenetére
Nekem volt olyan tokom is. Méregdrágán vettem 2 éve. Elpattant a külső keret, anélkül használhatatlan. Most a samu cover + van. Ez 500ft és remek darab.
-
sayCet
aktív tag
válasz Ace Ventura #56495 üzenetére
Nekem is nehèz benyomni, kivágom a szemetbe😊
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
M3aN
senior tag
Hát, megvan az első negatív tapasztalatom.
Este leraktam a készüléket 80%-al, és reggel 50%-on volt. Az akkumulátor infóban az időkép a 2. helyen volt 9%-al.
Sosem csinált még ilyet a készülék, az előző alkalmazással nem volt baj, de ez számomra nem járja hogy éjszaka 30%-ot merít a semmin... -
wrox
őstag
Valaki tegyen már fel képet erről az 500Ft-os tokról. Sajnos a T oldalán csak telefon hátulját mutatják, sok mindent nem lehet látni.
Köszönöm. -
-
eqtoto
csendes tag
Udv. Adott egy samsung galaxy s4 i9505. Lte-re van allitva a mobilhalozatoknal viszont felul a kis ikon csak h+-t ir. Mi lehet a gond?
-
-
Carline
őstag
CM12.1 lollit használok egy i9506 telefonon.
Átállítottam LTE only-ra a preferált hálózattípust és akkor senki sem ért el. Nem csöngött ki, nem kaptam sms-t sem.
LTE díjcsomagom van, 5GB adattal.
Ez miért van?
Ha LTE/GSM auto állásban van akkor addig van mobilnet, míg nincs hívás (eltünkik az LTE felirat is).
Ha WCDMA only vagy WCDMA preferfed van beállítva, akkor a hívás alatt is tudom használni a mobilnetet.
Az nem megoldható hogy a hívás közben is lehessen LTE-t használni? Nálunk LTE van, 3G nincs. Ezért érdekelne a net hívás közben.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
D@ve89
tag
válasz Carline #56517 üzenetére
LTE alatt egyelőre nem lehet telefonálni, nincs megvalósítva a technológiában a klasszikus beszédhívás. Amely szolgáltató LTE alatt is kíván híváslehetőséget szolgáltatni, annak egyfajta voip szolgáltatást kell implementálnia. Ez egyelőre folyamatban van Magyarországon, de telefonoktól is nagyban fog függeni a használhatósága.
A lényeg: ha LTE-n vagy és bejövő hívásod van, akkor le fog menni a telefonod 3G-re/2G-re, és a hívás ott fog menni, hívás után pedig visszaáll LTE-re.LTE/GSM mód alatt azért nincs neted, mert ugye ilyenkor csak GSM-re ugrik vissza a készülék, GSM alatt pedig csak egyes készülékek és egyes szolgáltatók egyes bázisállomásai képesek párhuzamosan hanghívásra és internetkapcsolatra.
Szóval a legjobb az auto LTE/WCDMA/GSM lehetőséget bekapcsolni.
-
bylow
senior tag
S4 -em bő 1 éve van meg, elő tulaj vagyok.
Mostanság észre vettem, ha napközben is használom a telefont, akkor délután 3 ra 10%-on van az aksim
Ez kezd zavarniHogy használom az nem azt jelenti folyamatos youtube meg ilyenek mennek, hanem telefonálás, email olvasás, viber stb. amik kellenek manapság az embernek napköben ha megy és intézi a dolgát.
Esetleg gondolkozzak azon hogy új aksit kell vennem? (gondolom 1 vagyon a gyári... )
ByLow #
-
woryz
senior tag
Ez a "Kernel (Android OS)" micsoda? Nézem az aksi fogyasztását, és ez a második, az Android rendszer után...
Lassan nem merem használni, mert nem bír ki egy napot... (Viszont, ha nem használom, akkor 2,5 napot is kibír... ) -
zzola
titán
Jó minőségű csuklóra vagy felkarra rögzíthető vízálló tokot jogginghoz/fitness-hez tudnátok ajánlani? Régebben volt egy e-bay-ről beszerzett tok, de kivágtam a kukába...
-
bigalli
csendes tag
Sziasztok. Mivel nem vagyok T-s előfizető és ráadásul még csak magyarországi lakcímmel sem rendelkezem szeretném megkérdezni hogy valaki Győr (esetleg környékéről) meg-e tudná nekem rendelni az 500Ft-os védőtokot S4-re?
Ha igen privátban megbeszélnénk a részleteket. Köszönöm.Honor 10 Green 128GB - Android 8.1.0 / Honor 8 Gold 64GB
-
joco96
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 GT.i9505 készülékem, amin mikor megvettem, XXUEMK9 firmware verzió volt, feltettem néhány costum romot, de már szeretnék visszatérni a gyárira, de az egyfájlos romok felrakása, mind FAIL!-el végződik. Valaki tud segíteni, esetleg egy 4+1 fájlos XXUEMK9 firmwaret nem tud valaki linkelni? (nem találtam sehol)
Köszi előre is! -
joco96
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 GT.i9505 készülékem, amin mikor megvettem, XXUEMK9 firmware verzió volt, feltettem néhány costum romot, de már szeretnék visszatérni a gyárira, de az egyfájlos romok felrakása, mind FAIL!-el végződik. Valaki tud segíteni, esetleg egy 4+1 fájlos XXUEMK9 firmwaret nem tud valaki linkelni? (nem találtam sehol)
Köszi előre is! -
Mate
nagyúr
-
törölt tag
válasz joco96 #56534 üzenetére
4 + 1 fájlos 5.0.1 ha felteszed utána rakjál fel a legfrissebb egy fájlosból 5.0.1-et.
Ha kitkat kell akkor itt a 4 + 1 fájlos. De ezután is tedd fel a legfrissebbet.
4 + 1 fájlos kk kicsomagoláskor kódot kér ami: www.android-forum.hu
Ne felejtsd el ha 4 + 1 fájlost teszel fel odinban a re-partícionálást kipipálni, az egy fájlosnál pedig kivenni!
[ Szerkesztve ]
-
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült, hogy veszek egy S4-et. Kérdezném az aktív felhasználóktól, hogy így ~2 év után tapasztalható-e olyan lassulás, mint az S3 esetében?
Üdv!
-
migabi24
nagyúr
-
-
vwpolopg
őstag
-
bylow
senior tag
Köszi! és atöbbieknek is akik hozzám szóltak!
Azt esetleg meg tudom valahogy állapítani hogy a gyári tudásától mennyivel tud most kevesebbet a jelenlegi akksim?
Gondolom nem, csak 1 kérdést megért...Van hogy mire meg kv.-zom reggel már 80%körül jár úgy hogy töltőn volt ejjel, és addig csak időjárárs frissítés, pár "viber"üzenet stb.
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
zoltan6
őstag
válasz vwpolopg #56545 üzenetére
én is s3-ról váltottam gyári rom,semmiféle lassulást nem tapasztaltam,az s4 sincs semmi gondom,igaz nem is tartom valami nagy előrelépésnek a s3 után,talán az infra ami pozitívum,amit talán egyszer használtam rajta,mert beesett az ágy mögé a tv távirányító.szerintem meg inkább az alkalmazásokat rontják el szándékosan,hogy minél újabb telefont vegyen az ember.amikor egy sima zseblámpa alkalmazás egy hónapba kétszer frissül az már felettébb gyanús,ami abból áll hogy van egy gomb a képernyő közepén,aztán bekapcsolja a telefonon a ledet.mit tudnak egy ilyenen frissíteni?
-
bylow
senior tag
válasz zoltan6 #56548 üzenetére
Na ja, frissítés!
Szerintem amilyen jónak indult "a ndroid" , olyan xarul alakul...
Jó a kérdés : Mit fissitenek egy 1 funkciós app-on ? nevetséges néha amit a felhaszálókkal művelnek.
Nagyon sok féle hardwer van már az Android-hoz, és gondolom egyikel sem passzol tökéletesen, aztán jön abból is 1 friss. és még lehet xarabbul műxik mint előtte, de visza meg nem tudod már csinálni, csak ha elveszted a garanciát.
Persze most jönek majd azok hogy meglehet "heccelni" stb meg Rom meg mittom én mik...
De valljuk be őszintén, nem azért adunk szerintem 100-200 ezer kő kemény HUF-ot 1 szuper telefoért hogy aztán még szarrá keljen "rútolni heccelni"ByLow #
-
bylow
senior tag
Előre mondom : NEM AKAROK MEGBÁNTENI SENKIT !
Egy apró szösszenet jutott még eszembe, ahogy a topikot olvasom...
Sokan "rout" ide meg oda, meg "kitkat" meg "hex" meg mindenféle romok stb. (ezt lehet magyarul is érthetnénk "romhalmaz" ) na meg minden ami ezzel kapcsolatos.
Én személy szerint olyan voltam gyerek koromba (gondolom többed magammal-fiúk-),
kaptam egy új kis autót, azt amint találtam a házban/garázsban 1 csavarhúzót, szépen meg is szereltem, bár nem volt baja, vagy kibeleztem ... kinek hogy tetszik
Aztán meg hun vagy Fater? gyere rakd már össze a szekeremet !Na itt is jönnek aztán fórum társaink hogy akkó most mi van a telóval, nem jó, amaz jobb vólt, most nem megy, most 2 van rajta, vagy nem? nem az nem lehet. még az alakja is meg változott kiált fel !!!! stb.
Csak most ezt drága pénzen csináljuk/ják és a sajántunkon, annak idején meg apáink pénzén...
ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest