- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
Van aki gsm boltba függetlenül vette a telót és magyar XEH-rom van/volt rajta?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Blade96 #21940 üzenetére
közel sem biztos, hogy xeh a product code, lehet akár pan is.
mgTerminator; teljes nullázással, mivel a re-partition legyalul mindent, de ha csak pda állományos lett volna a firmware, akkor magam tettem volna meg előtte és utána is, a gyári állapot visszaállításával.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #21954 üzenetére
Tedd fel. Nincs vesztenivalód. Ha ettől sem lesz jó, akkor csak egy csákány segít. Ebben penge a ram, nehezen merül.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
FIREBLADE78
addikt
Aki felrakta a kiszivárogtatott xeh 4.3-at ahhoz szólok. Vki írta, hogy wifi gond van. Működik rendesen minden?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mgTerminator
veterán
válasz FIREBLADE78 #21956 üzenetére
Ha valaki írta hogy wifi gond van, akkor hogy lehet ilyen kérdést feltenni hogy működik rendesen minden?
-
legenda
rendesen működik minden, wifi fix sem kellett.
írtam erről korábban, hogy akinél nem megy a wifi, ott nem feltétlenül a firmware hibája, hanem vélhetően más - akár ellenoldali - gond lehet, pláne akkor, ha már a korábbi 4.2.2 alatt is azonos problémája volt.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Nekem 4.2.2 alatt es 4.3 alatt is dobalja a wifit... Jol el is adtam... nem szenvedek vele...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
FIREBLADE78
addikt
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #21958 üzenetére
Mindenképpen odin az első. Tényleg. Ne gatyázz. Ess neki. F@szán kipucolja a seggét, ha nem lesz jó, akkor tuti hv.
Megy az a wifi. Nincs itt gond!
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
legenda
válasz nggabi #21960 üzenetére
nem, csak amit korábban is írtam, hogy a roter, hgw...stb régiós beállítása, használt csatorna értéke...stb, is nagyban befolyásolhatja, mert ugye a firmware verziók is eltérnek régiósan, és nem mindegy, hogy a magyar régióban 13 csatorna adott, sok más országban pedig csak 11, és ha beállít valaki 12-es vagy 13-as értéket, illetve néhány router esetén a hazai régióban 13-as az alapértelmezett, akkor megfelelő régiós firmware alatt okés, de nem mindegyikkel.
sok ilyen hibalehetőség van még, a wifi ilyen csúnya dolog, és nem csak mobiltelefonok esetén.
tényleg csak néhány ember jelezte, és ott sem ismert az ellenoldali eszköz típusa és beállítása, szóval nyitott marad a kérdés.MartOOn; a routert? előtte ránézhetett volna valaki hozzáértő, mert vélhetően csak beállítási hiba lehetett, de te tudod...
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #21967 üzenetére
Szerintem ezt a dolgot már nem sokáig lehet visszatartani. Vágod mihez hasonlít? Új dolgok már csak így fognak kijönni. Szóval szerinte itt csak előre lehet menekülni. Később biztos lesz rá megoldás. Nem kínai, hanem rendes egészséges holmi. Akkor meg szabad a gazda. Persze még szoríthatod egy darabig. De egyszer csak ki fog törni.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz Rengete #21837 üzenetére
Én is ma tettem fel a fórumban korábban linkelt "pure" 4.3-at. nekem is ezek (gombok világítása, %-os akku) voltak az elvárásaim, szerencsére van rá egyszerű megoldás. Tedd fel az xposed alkalmazást, majd framework-öt, majd az app letöltés moduljából telepítsd fel a Gravity Box-ot. Szinte az összes Samsung feature pótolható vele.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
legenda
válasz Helltak #21973 üzenetére
nekem t-s cisco epc3925 van, előtte epc3825 volt, és mind a kettővel okés minden mobiltelefon, miután megfelelően beállítottam a környezeti tényezők függvényében (elérhető idegen hálózatok által használt csatornák...stb) is mindent.
a legtöbb helyen csak a nem megfelelő csatorna használata a hiba forrása.[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
Wifi fix -nél elég csak a modemet újraflashelni vagy az egész szoftver újra fel kell tenni?
-
mr.szabados
tag
Knox countert még mindig nem lehet kibombázni?
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
MartOOn
addikt
Nem. Az s4-et. Dobálta a wifit és volt többször olyan hogy lekapcsolta a wifit es nem is tudtam visszkapcsolni...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
legenda
válasz MartOOn #21978 üzenetére
gondoltam, de a dobálásra írtam korábban, hogy nem feltétlenül a telefon hibája, a visszakapcsolási hiba viszont lehet szoftveres és hardveres is, bár ha nem minden firmware verzió alatt jelentkezett, akkor inkább csak szoftveres.
[ Szerkesztve ]
-
zx6r
aktív tag
3 szor lefuttattam én is az antutut látván a szép pontszámokat,de 2 szer 23000 pont lett egyszer pedig 13000,akkor újra is indult a telo:/Ja és néha feldob egy üzenetet az értesítési sávban ,hogy egy alkalmazás hozzá akar férni a rendszerhez ,de blokkolva.Nem értem mert nincs rootolva,és playen kivüli alkalmazás sincs fent,még teljesen szűz a rendszer ma délután tettem fel.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Knox is not an eFuse. Érdekes a csatolt kép KNOX állapotról. Remélem mihamarabb lesz megoldás
The Truth Is Out There
-
epakla
tag
Tegnap felraktam "Kali" szaktársunk értékes útmutatásai (melyeket ezúton is köszönök) alapján. Hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt !
Most töltik fel a XEH -Hungary I9505XXUEMJ7 romot. Ez már jó jel
Reméljük lassan követi a két szolgáltatós is.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Poplacsek
senior tag
Jelenleg 4+1 fájlos repartos XEH MGA van fent, rootolva.
OTA-n keresztül akarom frissíteni 4.3-ra. A Knox számlálókat 0-n akarom tartani.
Mi a legegyszerűbb megoldás?
- Ha TA-val nullázom a számlálót, majd SuperSU-val full unroot, akkor ezt követően frissíthetek OTA-n és minden szép minden jó? -
kengyel
nagyúr
válasz kavics325i #21992 üzenetére
Én meg csak OTA.n frissítek. Nem szoktam romolni minden a gyári T.s.
(#21993) zseko
Igen viszonylag nagy a mérete, kis időt vett igénybe. Az a lényeg már kint van
kengyel
-
lajki7
senior tag
Nem tudom ki vette eszre de az uj 4.3 romunkban mar mondhatni sokkal de jobb a fenyero! Automatan persze! Erősebb is alapbol amikor 0van,illetve jobban erzekel
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
zseko
veterán
-
skippper
senior tag
Én is frissültem 4.3-ra, viszont a Kies 3 katasztrófa. Nincsen benne Outlook Sync, pedig kb a legjobb funkció volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest