- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zseko
veterán
azt vettem észre, hosszabb ideig nem használva kikapcsolja a mobilnetet. Akkor kapcsolja vissza mikor felélesztem, lehet is látni és a Viberen is.
HR24.hu
-
legenda
az érdekes, én nem tapasztaltam, legalábbis az e-mail push, hangouts...stb működik rendesen akkor is, ha sokáig nem használom a telefont.
miből vetted észre? persze viber kivételével, mert az nálam nincs.freefe; azt is olvastam közben, de pont az előbb linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok! XXUDMHA firmware alatt lehetséges az OTA-n kersztüli frissítés 4.3-ra? Csak mert akárhányszor próbálom mindig azt írja hogy már telepítve vannak a frissítések.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Dj.Mike #22106 üzenetére
szia,
product code függvénye, xeh alá már igen, pan esetén viszont még nem.
zseko; igaz, nekem 4g/lte hálón lóg folyamatosan a készülék, de nem tapasztaltam még ilyet.
wifi alatt van ilyen beállítási lehetőség, de movbilinternet alatt nem találkoztam vele, anélkül pedig nem lenne szabad lekapcsolnia, mint például a sony esetén adott a stamina mód.
illetve ha meg is oldanák valahogy, beáéllítási lehetőség nélkül csak úgy okés, hogy akkor minden külső jelre azonnal visszakapcsol, amolyan push módján.
nincs fent valami alkalmazás a rendszeredeb, amiben ezt lehet állítani?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
legenda
válasz Dj.Mike #22111 üzenetére
btu alá már elérhető a friss 4.3, de mivel nálad nem passzol össze a firmware és a product code, így nem kínálja fel sem (f)ota, sem pedig kies útján a frissítést, csak odin által megoldható, vagy módosítani kell a product code értékét.
zseko; azért írtam, mert nekem pihizett egész álló éjszaka, és reggel jött a e-mail push és a hangouts üzi is úgy, hogy órákon át nem nyúltam hozzá előtte.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
legenda
válasz bulikavagyok #22115 üzenetére
nálad visszásság van product code tekintetében, mint amikor valósan y, de nem volt gyári visszaállítás és látszólag még x.
független firmware alatt, ahol multi csc adott, amiben több/sok identitás adott, problémásabb a dolog.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
-
Dj.Mike
senior tag
Nagyon köszi a segítséget akkor leszedem a 4 fájlost és odinnal felteszem.
-
legenda
válasz lajki7 #22118 üzenetére
szia,
igen, mehet like300 mellé a net&roll 1gb lte bővítés, így 1000 ft ellenében lesz +1 gigabyte adatforgalmad, illetve 4g/lte elérésed.
ellenőrizd majd a hozzáférési pontot a telefonon, a régi web'n'walk nem jó 4g/lte hálóra, csak az újabb internet.telekom.Dj.Mike, akkor is maradni fog a btu, mivel az is elérhető az oxx multi csc állományban.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
proland85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szeretném frissíteni 4.3-ra a telót. A Konx nem enged telepíteni mentett apk-t? Mert a Viber-ből csak a 2.3.0 használható vagy ez a blokkolás nem arra vonatkozik,hogy ismeretlen forrásokból nem enged telepíteni majd. 4.3-nál a médiaszerver mennyire aktív? Válaszokat köszönöm!
Üdv Roland -
lajki7
senior tag
válasz Viktor0610 #22121 üzenetére
Jah,en is igy lattam kali lehet rosszul tudja:/
Kerunk egy masik szakertot,kalit lecsereljuk
iPhone 11 Pro
-
legenda
válasz proland85 #22123 üzenetére
szia,
enged telepíteni, de ez több tényező függvénye.
az ismeretlen források ellenőrzése más téma, az már korábbi firmware verziók alatt is adott volt.lajki7, a sima net&roll 1gb bővítés a maximum 21 megabit/sec sebességű, a h+ hálós kapcsolatkor.
a net&roll 1gb lte pedig több tényező függvénye, oda is van írva a sebességnél, hogy; Nem változik, a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvényes.
tehát 4g/lte képessé teszi az elérést, de - papíron - marad a korábbi netes sebességed, például like300 alatt 7.2 megabit/sec.
a gyakorlatban ez nem igaz, nekem is lomha csomag mellé van aktiválva, mozaik xs + net&roll 1gb lte bővítés, tehát van 1.2 gigabyte 4g/lte adatforgalmam, ami papíron maximum 7.2 megabit/sec, de a gyakorlatban 3x/4x gyorsabbat mérek mindig!
sok téves infó szerepel amúgy a telekom honlapján, de én követem az ászf...stb módosításokat, így képben vagy valamennyire.[ Szerkesztve ]
-
Gold_fish
tag
Frissítettem 4,3-ra, azóta 1-2 óránként jelez, hogy valamely alkalmazás illetéktelen hozzáféréssel próbálkozott, ezért blokkolva. Ha megnyitom az üzenetet, vagy egy olyan, hogy alkalmazások megtekintése, de csak az alkalmazáskezelő ugrik fel, a konkrét alkalmazást nem mutatja meg. Hogyan tudom behatárolni, hogy mi a pattogás tárgya?
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Adódott pici gondom. Tegnap óta a telefonom nem ismeri fel a SIM kártyát. Csináltam gyári visszaállítást, de ez után sem. Gondoltam beviszem garanciális szervizre. Most meg akartam nézni az IMEI számát a készüléknek és legnagyobb döbbenetemre ez a felirat fogad: IMEI null/null.
3 kérdésem van:
1. lehet hogy emiatt nem látja a SIM-et?
2. Hogy lehet ez?
3. Mit tegyek?Semmit nem csináltam vele, nincs root, custum rom, etc. Valamikor OTA frissítés volt de az sem mostanában.
Köszönöm
ZS[ Szerkesztve ]
-
Rics87
csendes tag
Helló mindenki bocsi ha rossz helyre írok nyugodtan írjátok meg hogy máshol kéne feltennem a kérdést.
Nemrégiben vettem 1 galaxy s4-et független de valahogy nem az igazi direkt megvártam a 4.3-at hogy kijöjjön hátha jobb lesz de ha terhelem akkor belassul laggol eléggé képek videók megnyitásánál jól észrevehető ha pl kirakom tv-re és vissza esetleg+zene vagy net itt már gond van egy fórumtárs azt ajánlotta hogy odin-al újra patricionálás megoldhatná de mivel még nem csináltam ilyesmit+elég drága volt a telefon így elsőre vakon nem szívesen vágnék bele+az is fontos lenne hogy ne legyen nyoma ha lehet mert ugye a gar az ugrana.
Ha valaki ezt pontosan tudja csak az írjon meg persze akinek van némi fölös ideje nem rövidített infómorzsa kell mert teljesen első droid-os telefonom és ezt már nem akarnám cserélni,köszi a választ előre is. -
Goldmen75
őstag
Basszus, kocsiba rányomtam a mobilnetre, erre kiírt valami hosszú szöveget a frissítéssel kapcsolatba, annyira megörültem el se olvastam rendesen....téptem haza, kies adatment, wifi bekapcs.....nincs frissítés...mondom mivan?!?! Visszanyomom mobilnet, végigolvastam...s fogtam a fejem
-
Muffi
aktív tag
válasz Rics87 #22130 üzenetére
Eloszor csinalj egy gyari visszaallitast! hatha utana nem lagol mert pl nalam ilyen ni cs..olyan mint a vaj...1x volt anno h Maltan kifagyott de lehet a sós para miatt.. azota egy akadasom nem volt.
Goldmen: Ha nem a frissites jott akkor mi?
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
skippper
senior tag
Van valakinek Vodafoneos 4G-je? Nekem sehogy sem sikerül összehozni
Ohh, most látom, hogy még csak kísérleti fázisban volt nekik 4G. Ezek szerint vodánál felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zsoltl #22129 üzenetére
szia,
milyen firmware verzió van a telefonon? (*#1234#)
a recovery alatt milyen product code szerepel?
az eszköz névjegyében sincs imei, vagy csak a *#06# kódra reagál a leírt módon?
az imei probléma is okozhatja, hogy nem jelentkezik fel a hálózatra.
szolgáltatós tiltásról nem lehet szó? bár ez csak részint lenne magyarázat...[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz kavics325i #22136 üzenetére
tényleg a vodának van 4g-je?
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kavics325i #22140 üzenetére
Nincs.
-
Genius007
őstag
Ezt: XEH 4.3 repartos gyári rom (nggabi linkelte pár napja)
Ezt elvileg feltudom tenni simán a MH7-es (omega v12 android 4.2.2) helyett igaz srácok?
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
legenda
válasz zsoltl #22144 üzenetére
a kódra három értéket kellene, hogy dobjon; ap, cp és csc, a középső (modem) meg sem jelenik - üres értékkel sem -, csak az ap és a csc?
az eszköz névjegye -> állapot -> imei?Szakiii; kettőn áll a vásár, ha komoly a probléma, de olyan jellegű, hogy még menthető, a re-partition akár el is viheti a lehetőséget, így nem biztos, hogy jó ötlet azonnal nekiugrani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest