-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fertilio01
csendes tag
válasz: google. Konkrétabb például: http://kerubinabmb.wordpress.com/2012/10/24/az-ebay-es-vasarlas-rejtelmei-avagy-hogy-hasznaljuk-ezt-az-online-piacot/
Azzal azért számolni kell, hogy az ott vásárolt cucc 2 hét és másfél hónap között érkezik meg. Viszont annyival olcsóbb, hogy szerintem megéri várni. Haveroknak szoktam ajánlani és nyüstölnek is mindig a kívánságaikkal :-) Nem az ebay-t akarom reklámozni, csak szeretnék segíteni.
-
fertilio01
csendes tag
Szia! Nekem hasonló tokom van. Tökéletesen illeszkedik a telóra, nem hiszem, h koptatná. Földre pottyanás esetén viszont tök jól tompít. Ja és ami fontos. Ilyen és hasonló tokokat az ebay-ről 400-500 forintért tudsz venni postával mindennel együtt!!!! Ne adj ki ennyi pénzt érte!
link: http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_sacat=0&_from=R40&_nkw=galaxy+s4+mini+case&_sop=15 -
-
Acef
addikt
Akkor van odin-od, ismered...
-Wipe factory reset, reboot, kikapcs, download mód. Itt egy ellenőrzés: Jelez a knox: warranty viod:0x1? Szerintem igen, tehát már nem garis a telefonod!
Tehát download mód.-PC-n: a kies ne fusson (ellenőrizd! Alt ctrl del)
Odin indít, rendszergazdaként futtasd!
Itt a rom, az UBML4 XEH az eredeti romod: [link] (csomagold ki a zip-ből)
Betallózod a PDA/AP-hez, csak az auto reboot, f.reset, és az PDA/AP-nél legyen pipa! Csatlakoztatod a download-ba tett telt, odin jelez az ID: COM ablakban, start. Megvárod az odin PASS üzenetét, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest