Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Ember legyen a talpán, aki meg tudja jegyezni és különböztetni manapság a Samsungokat...
-
gzbotii
veterán
Ennyi pénzért már kapni HD kijelzős készüléket is.
Attól eltekintve Nem rossz.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Švejk
őstag
Aranyos, ahogy írod, hogy kicsi, morcos, erős, miközben a 4,3"-ra mondtuk 2 éve, hogy bazinagy tepsi
-
Blyan
félisten
Nem is olyan rosszak ezek a képek.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
harmincas
tag
Lehet, hogy az itteni olvasóknak ezt nem is kell mondani, de mindennapi használat során azonos teljesítményű, 4,5 collos HD képernyős, négymagos, 1 GB RAM-os kínai telefont többféle forma- és színvilágban 45 ezer forintért lehet kapni. Aki nem márkasznob, annak az egyetlen érv a Samsung mellett a helyi garancia. Nekem nem ér meg több mint kétszer annyi pénzt.
-
blade zte
őstag
Pontosabb lenne az a kijelentés, hogy a xiaomi m2s-t is ki lehet húzni ennyiböl, mármint aki "okos". Na, és az pont azt tudja, amit mi elvárnánk, hogy a galaxy s4 mininek tudnia kelljen: minden szinte, ami s4, csak hd kielzö a méret miatt. Szóval emberek, ha nem vagytok a fent említett márkasznobok, és garanciahuszárok, vegyetek xiaomi m2-öt/m2s-t.
Oppo find 7 astro black
-
zsirfecske
addikt
ellenpélda ami még kimaradt a cikkből: ennyiért motorola razr i
azonos kijelzőméret mellett minden irányban kisebb, üzemidő jobb és aluminium+kevlár cucc. nincs is több kérdés, max a magyar forgalmazás szól a samu mellett. elfogult vagyok tudom, de egy plasztik s4 mini ne legyen már qhd ilyen áron.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Ennyi pénzért már (majdnem) S3-at kapsz...
A 4X-en meg tojást lehet sütni, ha használod. (Tapasztalat)Ennyi pénzért ez a teló rablás. Ha levennék az S4 előtagot, 70-et megérne...
Szerk: most néztem, új, független S3 99K, S4 Mini (i9590) 109K...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
BetaBye
tag
Ez most erősebb mint az s3, note 2, note 10.1, note 8.0!
A quadrantjából okulva!i6+ & iPad Air
-
Blyan
félisten
Szerintem idokolatlanul lehúzzák a kommentelők ezt a telefont. 80-90-ért jó vétel lenne ez és le is fog majd annyira menni.
Persze, értem én, jobb lenne HD kijelzővel.Számomra csak a márka az ami negatívum.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zazenke
őstag
csak az fogja megvenni aki tájékozatlan ma a telefon piacon még márkás lg-t is lehet kapni kb ennyiért sokkal ütősebb hardverrel nem csak kínai telefont de még azok is rávernek
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Silentfrog #14 üzenetére
Tudni tudod, csak nem kesz soha olyan képminősége!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Csapoati
nagyúr
A plecsni alatt a Wayteq tabletjének neve szerepel.
A telefon nagyon korrekt, szerintem ekkora méretre elég a qHD is, ilyet használok fél éve és nem látom pixelesnek. Az ár meg ha kicsit lejjebb megy, vagy lesz valami szolgáltatói akció, akkor teljesen korrekt. Lehet ebből néptelefon, persze a kicsit tehetősebb népé.
#6: Milyen négymagost? MTK/Rockchip? Azok a fasorba' sincsenek ehhez képest.
A műanyag szarozást meg felejtsük már el, egyrészt a műanyagnak is vannak előnyei a fémhez képest (mondjuk nem lesz 5000 fokos nyáron), másrészt meg szerintem nem ez jelenti a prémium érzést (ami meg önmagában egy hülyeség szerintem, de ez már más kérdés).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Cyberpunk
félisten
Ez alapjában véve nem lenne rossz készülék, de a kijelzőt azt nagyon nem értem. Egyszerűen nevetséges, hogy egy ilyen áru készülékbe nem fér bele egy 720p-s panel. Ennek a készüléknek egy szerencséje van, az hogy a jobb kínaiak nem kaphatóak nálunk.
[ Szerkesztve ]
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
zazenke
őstag
az s3 is körbe röhögi és talán 10 ezer ft különbség adódik de az se mindenhol
-
rizso
addikt
Sikerült már megtapogatni, és tényleg nagyon használható/szerethető méret. Viszont az ár tényleg sok egy kicsit, hiába új és "egyedüli"...
S4 Zoom hardvere mennyivel gyengébb ennél? Mikorra várható teszt róla? Amilyen morbid az a telefon, annyira tetszik
Eladó cuccaim: Marshall Monitor II ANC, Jabra Elite 85H, Harman Kardon Go+Play (mini)
-
Silentfrog
veterán
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
Rengeteg telefon van amit fényképezőként is tudsz használni,és nem igazán mondja meg senki,hogy telefonnal lőtted.
Már 4 éve is volt olyan ami ennél hatványozottan jobb képet csinált.
A Fb-n folyamatosan járják az országot a Samsungtól és fényképeznek az egyik telefonukkal,mutatva,hogy mit tud.
Tehát nem csak nekem van erre igényem. -
Cyberpunk
félisten
-
HaJózsi
aktív tag
Azt hiszem föl kell majd kötnie a gatyát a HTC One Mininek, bár abban HD kijelző és több RAM lesz, ha jól tudom. Sőt PLETYKA, hogy olcsóbb is lesz.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Silentfrog #25 üzenetére
Jó, de mindenkinek más, és más a jó képminőség.
Amikor valaki agyonmosódott, túlszapurált sz@rt tölt fel fb-ra, és mondja, hogy huuuu, de jó, akkor mit vársz?
Megértem a "követelésed", hogy egy 90-120 ezeres teló jó képeket, videókat készítsen, de addig, míg az emberek java nem teljes méretben nézegetik a képeiket, nem vágnak ki belőle részleteket, addig nem fogja zavarni a gyártókat a zajos képek... Meg amíg a magukat "fotós embernek" valló emberek lófikát se értenek a beállításokhoz... (pl hogy az ISO érték mire való...)És mégis... Szerinted egy ilyen Samsungos (vagy bármely más reklámfotóban) hány perc PS munka van?
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
kb a töredékét se fogja kitenni az s4 mini eladásainak...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zazenke
őstag
közben akinek nem baj hogy T függő a telefon ,halkan megjegyzem hogy 108 ezerbe kerül most akciósan és nem hűségidővel hanem feltöltősen az xperia z.amibe ugyancsak vannak hibák de ezt a telót bőven veri . és normál magyar garancia is jár hozzá akinek ezzel van gondja . még pár napig tart az akció a t-mobil webshopjában . Bocs hogy nem ide vág a téma [link]
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Jó a masina, de a kamerától többet vártam. Bizony csökkenni kell az árnak ahhoz, hogy jó vétel legyen.
kengyel
-
Kisteker
tag
Tényleg elég furcsa, hogy a 4,3 lett mostanra a "kompakt" méret. Én néha a 4 inches Lumia 520-amnál érzem úgy, hogy ennél nagyobb már tényleg mókusvakító hülyeség. Mindenesetre végre egy korrekt
szappantartóteló a Samsungtól.Viszont nem tudom hogy meddig húzzák még el ezt a formatervet, mert minden készülék ugyanúgy néz ki és ugyanolyan anyagokat is használnak fel a legolcsóbb Pocket Mini DuoS-hoz mint az S4-hez (a részleteket félretéve műanyagot és üveget).
Egyébként nekem az S3 Mini is tetszett.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Jó lenne, ha nem lenne túlárazott. A kijelző felbontása szvsz passzol a méretéhez, nagyobb felbontás melett csak még nagyobb akksi kellene, ami már alapból is lehene kicsit combosabb.
<< Heimdal >>
-
zazenke
őstag
használj pár hétig 5 colosat és úgy hozzászoksz hogy nem akarsz kisebbre menni. persze ez egyéni izlés és nem mindenkinél jön be
-
Cyberpunk
félisten
Ez van Samsungéknál igazán jó formatervező mérnöknek lenni. Évente kiizzadnak egy formát, ami az elődnek kicsit átdolgozott variánsa. Ez max két hét aztán nyaralnak az év többi részében.
Mert ettől kezdve marad ez a forma legfeljebb a méretekkel játszadoznak.
Mondjuk a Nokia dettó ugyan ez...
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
kakuk.tamas
addikt
Én a 4"-el voltam így... Nagynak találtam, mostmeg már 7hónapja ezt használom, és kicsi...
Kell egy minimum 4,5-4,7-es kijelző!
Baromi gyorsan meglehet szokni, kilehet tapasztalni a fogásokat. De nagyról kicsire váltani, - szerintem - nagyobb hülyeség, mint fordítva.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
zazenke
őstag
válasz
kakuk.tamas #46 üzenetére
én is igy gondolom
-
Pirosász
aktív tag
Nem gondoltam hogy ilyet mondok egy Samsung-ra,de ez szép telefon.Jól látom hogy kicsit ilyen hosszúkás a kialakítása?Érzésben a régi Nokiák jutnak eszembe.[link] Nehogy a nyakamnak ugorjanak a Samufanok,nem másolással vádolom vagy ilyesmi.Sőt!Szerintem ezt az irányt kéne nyomni,a széles lapátok helyett,amik rondák.Ennek a formának ez a kialakítás áll jól.Ráadásul valószínű a fogása is kellemesebb.Érdekes hogy ugyanaz a forma lapát stílusban egy vágódeszkára emlékeztet,ilyen hosszúkás kialakításban viszont sokkal minőségibb érzést kelt,legalábbis bennem.
-
Dr.Anonymus
addikt
ha a htc ad ki ilyet, akkor "túlárazott szar fotógépes htc"
de ha a samsung akkor mindjárt kevésbé kap kritikát...pedig ennek a telefonnak az ára nevetséges
egy OneS, vagy OneX messze jobb vétel mint ez, és még kevesebbe is kerül
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mobil flották
- Rendszergazda topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max 256GB. K0152
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite kártyafüggetlen nagyon szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R6504
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest