Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
este levettem a töltőről 22:00kor, net kikapcsolva ( ne zaklassanak éjjel
) 2g-n és reggel 4:30 kor 98 %.
igazából ez már megfelelőmondjuk fura,hogy a g2 mini az nem mozdult a 100%-ról reggel sem.
viszont játszottam rajta 1 óra hosszát, telefonáltam 15 percet és vibereztem is rajta, persze automata fényerő és lám 80%úgy érzem tényleg nem lehetetlen a 4 órás kijelző idő vele.
viszont sebességben meg az egész rendszer olyan gördülékeny,hogy nem is gondoltam volna.
szerintem ez a közép kategória legteteje ! se a g2 mini se a L9 II-őm nem múlja felül.
kamera szerintem jobb is mint a közép kategória ! ennyiért azt mondom,hogy ez nagyon megéri a pénzét.
maradjon is így ! soha nem gondoltam volna,hogy ennyire eltér egy sima s3-tól mint üzemidőben mint gyorsaságban... a lagg-ról nem is beszélve,mert itt nem taliztam még vele.
az s3 lte 2gb ram-mal ugyanilyen vajon ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest